2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ay kızlar şu kalp atışını bi duysam ya eve ultrason cihazı mi alsam ne yarın doktora gideceğim dua edin benim için
dualarım hep hamiş olanlarla ve hamiş olmak isteyenlerle, Rabbim o pıtpıt sesini sağlıcakla duymayı nasip eder inşallah, dinlenmeye ve kendine dikkat etmeye devam ama :)

cemre merhaba , bir şey danışacağım iki düşükte kürtaj mı oldu bir de ilkinden sonra ne uygulandı yapıldı verildi ikinciden sonra ne oldu?
yok canım ben bir düşük yaşadım.Oğlum şimdi 8 yaşında ,1 ay öncede düşük yaptım 7 haftalıktı.,kalbi durdu malesef.İlk düşüğüm olduğu ve sağlıklı bir de çocuğum olduğu için araştırmaya gerek görmediler.Ama ben pıhtılaşmamı oldu diye taktım.Dr da önlem amaçlı asprine başlarız yeni gebelikte dedi.3 ay koruma verdi o da bana uzun geldi.Şimdi ilk adetim bitti korunmayı bırakmayı düşünüyorum.Ama bir yandan da korkuyorum tabi

Bence söyle yine de sen bilirsin inş kısa sürede minik bebeğine kavuşursun

canım ben kürtajdan sonra yaptırdım testlerimi pıhtılaşma çıktı bende coraspin alıyorum hamile kalırsam iğneye başlanacak.

anladım bana test yapılmadı coraspin veren doktor adetin 3.günü çağırdı kendi doktoruma gittim o bunlara gerek olmadığını ikinci olursa test yapılır ona göre coraspin kullanılır dedi bende tedbir almak istiyorum ama gereği yoksa boş yere kullanmak istemiyorum ilaçları kararsız kaldım

Desteğin için sağol canım yeni bebek umudu içimi kıpır kıpır yapıyo o olmasa ayaklanamazdım sanırım.. Hep birlikte bebişlerimize hemen kavuşalım inş

ben bile sevindim elim nasil titriyodu anlatamam sanki ben yapmisimda cikmis gibi sevindim goerim doldu allah isdeyen kerkese yasatsin
belirtisinide yazayim cook halsizdi surekli uyumak isdiyordu ve adetine 1 gun kalla kahve rengi leke gelmis ve 2 gun sonra yani bugun pozitivi gordu

Tatlim insallah hepimiz tadariz anneligi hayirlisiyla sagligiyla vakti geldiginde hepiz hamis olacagiz biz calisalimda gerisi rabbime kalmis bende bitsin yapmayacagim ovulasyon testi

öncelikle allah oğluna uzun ömür sağlık versin :) her gebelik diğerinden bağımsızdır diyor doktorlar yani sende görüldüğü gibi kısmet nasip değilmiş . bir evladın var çok şükür atlattığın şey çok hafif değil ikincisi içinde tehlike oluşturacaksa riske atma derim ben bekle iki aycık ama şuna da inanıyorum olursa allah verecektir sağlığını nasibinde varsa :)

Geçmişolsun canım ben de daha çok yeni bebeğimi kaybettim dr 2 ay korun dedi ama pıhtılaşma testi yaptıracağım için 3 ayı bulacak korunmayı bırakmamız

kızlar adet bitimi çalışmalara başlasam mı hemen yoksa yumurtlama gününe yakınmı yoğunlaşsam bu ay yeni umut
var bakalım siz neler yapıyorsunuz?

valla benimki 122 TL alıyor ama bundan önce gittiğim 60 TL alıyordu. devletten ağzımın payını alanlardanım, sadece tahlil için gideceğim hormonlarım bozuk olduğundan, yani onun verdiği öneri ya da tedaviyi zaten yapmıyorum. ama evet özele dağ dayanmıyor, başka bir prof. ankaranın en iyilerinden onun muayenesi mesela 300 TL.sen memnun kalırsan devlette devam edersin tabii :)

Bence söyle yine de sen bilirsin inş kısa sürede minik bebeğine kavuşursun
canım mantıklı olan söylemek tabi ama o öyle bir kaptırdı ki bir türlü söyleyemiyorum.Ne çok istiyormuş meğer bir kardeşi olsun.Okuldaki arkadaşlarına,öğretmenlerine herkese söylemiş okulun ilk günü.Allahtan zamanı tam kestiremiyor.Geçen gün babasına ben üniversiteye giderken kardeşim de doğmuş olur diye başlayan birşey anlatıyordu eşim de ,evet o zamana kadar doğar inşallah dedi,çok güldüm .Gülüyorum ağlanacak halime ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…