dualarım hep hamiş olanlarla ve hamiş olmak isteyenlerle, Rabbim o pıtpıt sesini sağlıcakla duymayı nasip eder inşallah, dinlenmeye ve kendine dikkat etmeye devam ama :)Ay kızlar şu kalp atışını bi duysam ya eve ultrason cihazı mi alsam neyarın doktora gideceğim dua edin benim için
Evet haklısın canımbirde gittiğim doktor devlettede çalışıyor yani ben devlette de çok iyi doktorlar var şansını dene derim ben :)
Sedat Kiziltepe canim
Allah hayırlı olan en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsin sana canımsana da geçmiş olsun benim kaybım şubatta oldu sonra temmuzda kimyasal geçirdim iki aydır deniyoruz işte.
yok canım ben bir düşük yaşadım.Oğlum şimdi 8 yaşında ,1 ay öncede düşük yaptım 7 haftalıktı.,kalbi durdu malesef.İlk düşüğüm olduğu ve sağlıklı bir de çocuğum olduğu için araştırmaya gerek görmediler.Ama ben pıhtılaşmamı oldu diye taktım.Dr da önlem amaçlı asprine başlarız yeni gebelikte dedi.3 ay koruma verdi o da bana uzun geldi.Şimdi ilk adetim bitti korunmayı bırakmayı düşünüyorum.Ama bir yandan da korkuyorum tabicemre merhaba , bir şey danışacağım iki düşükte kürtaj mı oldu bir de ilkinden sonra ne uygulandı yapıldı verildi ikinciden sonra ne oldu?
Bence söyle yine de sen bilirsin inş kısa sürede minik bebeğine kavuşursunamin inşallah benimkide çok güzel ağbilik yapıcak biliyorum.şimdiden o kadar güzel hayaller kuruyor ki....ama işin kötüsü benimki düşük yaptığımı bilmiyor,söyleyemedim, hala gelip karnımı seviyor , o yüzden o farketmeden yeniden hamile kalmak istiyorum
ben bile sevindim elim nasil titriyodu anlatamam sanki ben yapmisimda cikmis gibi sevindim goerim doldu allah isdeyen kerkese yasatsinkız eltine bile sevindim allah isteyen herkese versin hayırlı olsun darısı başına :)
canım ben kürtajdan sonra yaptırdım testlerimi pıhtılaşma çıktı bende coraspin alıyorum hamile kalırsam iğneye başlanacak.
@
Osmaniyeye gidiyorum canim sen adanadaydin degilmi
Desteğin için sağol canım yeni bebek umudu içimi kıpır kıpır yapıyo o olmasa ayaklanamazdım sanırım.. Hep birlikte bebişlerimize hemen kavuşalım inşherkeste farklı oluyomuş canım bugunlerde böyle hissetmen normal ama yavas yavas kendını toplamaya calıs kendini öye hayattan zevk almamak falan yok düşün ailen var eşin var ve bi bebiğin olacak inşallah onları düşün yeni hamilelikte yaşayacagın güzelliklerı düşün ve buna hazırlıklı olman gerekıyo lütfen kendini üzme
belirtisinide yazayim cook halsizdi surekli uyumak isdiyordu ve adetine 1 gun kalla kahve rengi leke gelmis ve 2 gun sonra yani bugun pozitivi gorduben bile sevindim elim nasil titriyodu anlatamam sanki ben yapmisimda cikmis gibi sevindim goerim doldu allah isdeyen kerkese yasatsin
Tatlim insallah hepimiz tadariz anneligi hayirlisiyla sagligiyla vakti geldiginde hepiz hamis olacagiz biz calisalimda gerisi rabbime kalmis bende bitsin yapmayacagim ovulasyon testivuslatım canım benim çok çok teşekkür ederim, artık ben çalışırım ama Rabbim ne zaman verirse, üstümde o ilk baştaki heyecan yok şu hormonlar yüzünden, ama tabiki çalışıcam yalnız ovü. testi falan yapmıycam,Rabbime bırakıcam, eşimle uzağız zaten ben istediğim zaman çalışma olamıyor, o yüzden bunda da vardır bir hayır şekerim :)
yok canım ben bir düşük yaşadım.Oğlum şimdi 8 yaşında ,1 ay öncede düşük yaptım 7 haftalıktı.,kalbi durdu malesef.İlk düşüğüm olduğu ve sağlıklı bir de çocuğum olduğu için araştırmaya gerek görmediler.Ama ben pıhtılaşmamı oldu diye taktım.Dr da önlem amaçlı asprine başlarız yeni gebelikte dedi.3 ay koruma verdi o da bana uzun geldi.Şimdi ilk adetim bitti korunmayı bırakmayı düşünüyorum.Ama bir yandan da korkuyorum tabi
Geçmişolsun canım ben de daha çok yeni bebeğimi kaybettim dr 2 ay korun dedi ama pıhtılaşma testi yaptıracağım için 3 ayı bulacak korunmayı bırakmamızyok canım ben bir düşük yaşadım.Oğlum şimdi 8 yaşında ,1 ay öncede düşük yaptım 7 haftalıktı.,kalbi durdu malesef.İlk düşüğüm olduğu ve sağlıklı bir de çocuğum olduğu için araştırmaya gerek görmediler.Ama ben pıhtılaşmamı oldu diye taktım.Dr da önlem amaçlı asprine başlarız yeni gebelikte dedi.3 ay koruma verdi o da bana uzun geldi.Şimdi ilk adetim bitti korunmayı bırakmayı düşünüyorum.Ama bir yandan da korkuyorum tabi
valla benimki 122 TL alıyor ama bundan önce gittiğim 60 TL alıyordu. devletten ağzımın payını alanlardanım, sadece tahlil için gideceğim hormonlarım bozuk olduğundan, yani onun verdiği öneri ya da tedaviyi zaten yapmıyorum. ama evet özele dağ dayanmıyor, başka bir prof. ankaranın en iyilerinden onun muayenesi mesela 300 TL.sen memnun kalırsan devlette devam edersin tabii :)Kızlar özelde muayene için ne kadar veriyorsunuz ben 78 lira veriyorum eşim de on dk için çok dedi ya bana da çok geliyor aslında haftaya devletten randevu aldım bakalım nasıl ilgi falan devlete giden varmı memnun musunuz
Kiz bende daha once osmaniyede mi oturdu acaba kaygilim diye dusunuyordum allah iyiligini versinosmaniyeeee deyince istanbulda devlet var osmaniye o zannettim ayyya allahım sen aklımı koru ben iyi değilim değilim
kızlar adet bitimi çalışmalara başlasam mı hemen yoksa yumurtlama gününe yakınmı yoğunlaşsam bu ay yeni umut
var bakalım siz neler yapıyorsunuz?
canım mantıklı olan söylemek tabi ama o öyle bir kaptırdı ki bir türlü söyleyemiyorum.Ne çok istiyormuş meğer bir kardeşi olsun.Okuldaki arkadaşlarına,öğretmenlerine herkese söylemiş okulun ilk günü.Allahtan zamanı tam kestiremiyor.Geçen gün babasına ben üniversiteye giderken kardeşim de doğmuş olur diye başlayan birşey anlatıyordu eşim de ,evet o zamana kadar doğar inşallah dedi,çok güldüm .Gülüyorum ağlanacak halime ....Bence söyle yine de sen bilirsin inş kısa sürede minik bebeğine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?