Kiz bende daha once osmaniyede mi oturdu acaba kaygilim diye dusunuyordum allah iyiligini versin
Adetin bittigi gun basladik biz canim gun asirikızlar adet bitimi çalışmalara başlasam mı hemen yoksa yumurtlama gününe yakınmı yoğunlaşsam bu ay yeni umut
var bakalım siz neler yapıyorsunuz?
ben özel muayenehaneye 150 lira veriyorumtahlillere testlere para bayılmayı sevmem mümkün olduğunca devlette yaptırmayı tercih ederim ama hem çalışıyorum hemde hamilelik için içime sinen doktor olması önemli mümkün olduğunca doktoruma gideceğim :)
anladım bana test yapılmadı coraspin veren doktor adetin 3.günü çağırdı kendi doktoruma gittim o bunlara gerek olmadığını ikinci olursa test yapılır ona göre coraspin kullanılır dedi bende tedbir almak istiyorum ama gereği yoksa boş yere kullanmak istemiyorum ilaçları kararsız kaldım
canım mantıklı olan söylemek tabi ama o öyle bir kaptırdı ki bir türlü söyleyemiyorum.Ne çok istiyormuş meğer bir kardeşi olsun.Okuldaki arkadaşlarına,öğretmenlerine herkese söylemiş okulun ilk günü.Allahtan zamanı tam kestiremiyor.Geçen gün babasına ben üniversiteye giderken kardeşim de doğmuş olur diye başlayan birşey anlatıyordu eşim de ,evet o zamana kadar doğar inşallah dedi,çok güldüm .Gülüyorum ağlanacak halime ....
seninde ilk düşüğündü değil mi?Dr mu istedi yoksa sen mi istiyorsun test yaptırmayı?Geçmişolsun canım ben de daha çok yeni bebeğimi kaybettim dr 2 ay korun dedi ama pıhtılaşma testi yaptıracağım için 3 ayı bulacak korunmayı bırakmamız
belirtisinide yazayim cook halsizdi surekli uyumak isdiyordu ve adetine 1 gun kalla kahve rengi leke gelmis ve 2 gun sonra yani bugun pozitivi gordu
Bazen bende de oluyor canim gecenlerde telefonu ariyordum nerede diye esime soruyorum elindeki ney dedi esim bi baktim kielimdeo kadar bu şehre tıkılmışım ki kısmet olur pazar şehir dışına çıkınca başka şehirler ülkeler olduğunu hatırlayacağım tatile ihtiyacım varrr eve gelip duş alan kocama sen sabah mı yıkandın diyorum güldü allah yardım etsin dediii acaba bana bi hallley neden oluyor :):):)
tatlım çok çok teşekkür ederim, işin açığı çok fazla hasta olan biri değilim, eşimde şaşırdı hatta, artık vitamin meyve sebze devam :) inşallah toparlarım bir an önce, ayyy hasta halim çekilmiyor valla :) İnşallah dediğim gibi doğa değişiyor hamişler artacak :)canımmmm çok çok geçmiş olsun bol bol takviye yap sonbaharın ilk hastasıhemen iyileş inşallah :) bende ekimde liste yarılanacak gibi geliyor herkesten çok umutluyum allahın izniyle :)
Benimde 300 lira doktorumun muayene ücreti ama ben başka bir doktora devam edeceğim.
onun baskaa belirtisi yok halsizlik ve uyku ozaman kesin sende hamilesin INSALLAHBugün bendede halsizlik var kolum bacağım tutmuyor sanki.
olsun yine olacak çok mutlu oldum aile olmak güzel şey bi huzurlu geldi 4.üyede gelince tam olacaksınız inşallah :::::::)
önce karından bakar bence eger karından göremezse ozaman alttan muayne eder.kızlar şimdi doktordan randevu aldım devletten.bayram öncesi dolular hep..bir erkek doktorda sıra buldum aldım.daha once tahlıl yaptırmak ıcın rıca etmıstım kendısıne sevecen bır adamdı oyuzden onu tercıh ettım lakın aklım karısık..kalp atışı ve keseyı görmek için alttan muayenemi eder acaba? hiç istemiyorum erkek doktora alttan muayene olmayı
300 de çok açıkçası yani benim için çok allah korusun kötü hastaıklar olsa göze gelmezde hamilelik için ilgili düzgün bir doktorla gerisi kısmet nasip yani :)
CANIM BEN BIR KEZ ERKEK DOKTORA ALTDAN MUAYINE OLDUM AMAA ERKEK BENDE BISEY GORMEDI YANINDA BI KIZ VARDI BENI YATIRDI ALETI KENDISI SALDI VE USTUME BEYAZ BISEY ORTU VE DOKTOR GELDI MUAYINE ETDI VE YINE CIKDI BEN GIYINDIM YANI BENI GORMEDI...kızlar şimdi doktordan randevu aldım devletten.bayram öncesi dolular hep..bir erkek doktorda sıra buldum aldım.daha once tahlıl yaptırmak ıcın rıca etmıstım kendısıne sevecen bır adamdı oyuzden onu tercıh ettım lakın aklım karısık..kalp atışı ve keseyı görmek için alttan muayenemi eder acaba? hiç istemiyorum erkek doktora alttan muayene olmayı
inşaallah gelecek güzel haberler arka arkaya; geçmiş olsun şekercim doktora gittin mi?Kızlarrrr merhaba, yaaaa dünden beri nasıl hastayım nasıl, işten zar zor izin aldım, daha yeni geldim, üşütmüşüm acayip, kusma, ateş, eklem ağrısı herşey var, daha yeni yeni başımı kaldırabiliyorum, sizler nasılsınız?
@countryrose canım benim tebrik ederim, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, sağlıklı bir gebelik dilerim..
diğer bat ı geçipte şüphelenen veya bat ı yaklaşan arkadaşlarıma da pozitif pozitif sonuçlar dilerim :) inşallah...
yalnız ekim ayının başı ne kadar heyecanlı farkettinizmi? birsürü müjdeli haber olacak inşallah hissediyorum...
onun baskaa belirtisi yok halsizlik ve uyku ozaman kesin sende hamilesin INSALLAH
CANIM BEN BIR KEZ ERKEK DOKTORA ALTDAN MUAYINE OLDUM AMAA ERKEK BENDE BISEY GORMEDI YANINDA BI KIZ VARDI BENI YATIRDI ALETI KENDISI SALDI VE USTUME BEYAZ BISEY ORTU VE DOKTOR GELDI MUAYINE ETDI VE YINE CIKDI BEN GIYINDIM YANI BENI GORMEDI...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?