2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Allah nasip ederse şu an gözüm kara 4 e kadar çıkabilirm yani

önce karından bakar bence eger karından göremezse ozaman alttan muayne eder.
canım bosver görebilmek herşeye değer sonuçta değilmi?
inş rahat bir muayene olurum cnm..doktorun nette yorumları güzel birçok kişi memnun kalmış..devletteki bircok kadın doktor aşırı agrasif cok dilim yandı kadınlardan korkuyorum artık..inş iyi olur doktor benım ıcın belkı memnun kalır devam ederım o doktorla hep

Bir türlü giremedim ya odam şimdi şantiye alanı gibi

Desteğin için sağol canım yeni bebek umudu içimi kıpır kıpır yapıyo o olmasa ayaklanamazdım sanırım.. Hep birlikte bebişlerimize hemen kavuşalım inş
Canım bende aynı senin gibiyim geçen gün rüyamda yine hamile olduğumu bu defa daha büyükken kaybettiğimi gördüm.Uyurken nasıl ağlamışsam eşim uyandırdı. Hani içimize atıyoruz ya işte onu yapmamak lazım. Rabbim isteyen herkese ve inşallah içlerinde bize de hayırlı bebekler bahşedecek.
belirtisinide yazayim cook halsizdi surekli uyumak isdiyordu ve adetine 1 gun kalla kahve rengi leke gelmis ve 2 gun sonra yani bugun pozitivi gordu
Kim hamile ki?
Hayırlısı olsun inşallah

Bi deneyim bakalım özelde doğuma 2500 dedi eşimin gözü korktu

BENIM ELTIM HAMILE

Canim bende bayan doktor tercih ediyorum ama geçen acile gittiğimde erkek doktor baktı vajinal ama adam ışığı falan kapattı rahat edeyim diye yinede rahat edemiyorum ben senden bulantı varmı

evet tatlım bayanlar biraz daha agresif oluyor kendimden biliyorum
bizim stresli günlerimiz cok olduğundan erkekler daha sakin yapıda oluyorlar ve buda bir gerçek ki
erkek doktorlar daha iyi oluyormuş başarı olarak bu bölümde

ama düşük tehlikesi mi yerleşme mi doktor bunu demedi mi bence bugün test yaptır mutlaka ve öbrügünde yaptır eğer riskin varsa progestan verir doktor bence de doktorun ilgisiz
Başka bir doktora gittim. Kanamam oldu diye oda şüphede kaldi. Testi yarin yapicaz. Cuma günüde sonucu alicam. Cuma gûnü bi-iznillah kesin belli olack düşük yapip yapmadigim

HAAA BIDE ONUNDA SANCISI VARDII BANA OLUCAM OLUCAM DIYODU AMA BEBEKDENMIS

Ya benim karnım ağrıyor ara ara ve sol kasığım 10 gün kala ağrımaya başlamıştı şuan hiç bir şeyim yok. Adet sancım falan yok ama günümde gelmedi daha tabi belki ondan. Bu ay herkes bana çok umut bağladı ama inşallah kimseyi üzmem.

inşaallah gelecek güzel haberler arka arkaya; geçmiş olsun şekercim doktora gittin mi?
gitmedim tatlıcım yaaa, idare ediyorum böyle biraz ağır geçiyor ama, antibiyotik falan zaten zorda kalmadıkça kullanmamda, işte vitamin organik sebze meyve süt ve yoğurta dadandım midem aldığınca :) teşekkür ederim meemuremm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…