Allah nasip ederse şu an gözüm kara 4 e kadar çıkabilirm yaniCanım bende 8 yaşına kadar tektim ve anneme babamla ben baskı yapmasaydık asla yapmayacaktı şimdi iyi ki bir kardeşim var aramızda 8 yaş var ama o benim canım ciğerim. Kardeş başka bir şey gerçekten. Düşünücem.
A5 tl ye almistim cokda guzel olcuyor
Canim bulantı başladı mı sende5 tl ye almistim cokda guzel olcuyor
inş rahat bir muayene olurum cnm..doktorun nette yorumları güzel birçok kişi memnun kalmış..devletteki bircok kadın doktor aşırı agrasif cok dilim yandı kadınlardan korkuyorum artık..inş iyi olur doktor benım ıcın belkı memnun kalır devam ederım o doktorla hepönce karından bakar bence eger karından göremezse ozaman alttan muayne eder.
canım bosver görebilmek herşeye değer sonuçta değilmi?
Canım bende aynı senin gibiyim geçen gün rüyamda yine hamile olduğumu bu defa daha büyükken kaybettiğimi gördüm.Uyurken nasıl ağlamışsam eşim uyandırdı. Hani içimize atıyoruz ya işte onu yapmamak lazım. Rabbim isteyen herkese ve inşallah içlerinde bize de hayırlı bebekler bahşedecek.Desteğin için sağol canım yeni bebek umudu içimi kıpır kıpır yapıyo o olmasa ayaklanamazdım sanırım.. Hep birlikte bebişlerimize hemen kavuşalım inş
Kim hamile ki?belirtisinide yazayim cook halsizdi surekli uyumak isdiyordu ve adetine 1 gun kalla kahve rengi leke gelmis ve 2 gun sonra yani bugun pozitivi gordu
EYER KAN TESTI YAPSAN CIKAR BU KADAR INSAN MERAKTA KALDIYAAAynen öyle oluyor yardımcısı hazırlıyor, örtüyor onlar ekran dışında başka bir şeye bakmıyorlar zaten.
Allah nasip ederse şu an gözüm kara 4 e kadar çıkabilirm yani
Bi deneyim bakalım özelde doğuma 2500 dedi eşimin gözü korktuvalla benimki 122 TL alıyor ama bundan önce gittiğim 60 TL alıyordu. devletten ağzımın payını alanlardanım, sadece tahlil için gideceğim hormonlarım bozuk olduğundan, yani onun verdiği öneri ya da tedaviyi zaten yapmıyorum. ama evet özele dağ dayanmıyor, başka bir prof. ankaranın en iyilerinden onun muayenesi mesela 300 TL.sen memnun kalırsan devlette devam edersin tabii :)
EYER KAN TESTI YAPSAN CIKAR BU KADAR INSAN MERAKTA KALDIYAA
BENIM ELTIM HAMILEBir türlü giremedim ya odam şimdi şantiye alanı gibi
Canım bende aynı senin gibiyim geçen gün rüyamda yine hamile olduğumu bu defa daha büyükken kaybettiğimi gördüm.Uyurken nasıl ağlamışsam eşim uyandırdı. Hani içimize atıyoruz ya işte onu yapmamak lazım. Rabbim isteyen herkese ve inşallah içlerinde bize de hayırlı bebekler bahşedecek.
Kim hamile ki?
Hayırlısı olsun inşallah
Bi deneyim bakalım özelde doğuma 2500 dedi eşimin gözü korktu
HAAA BIDE ONUNDA SANCISI VARDII BANA OLUCAM OLUCAM DIYODU AMA BEBEKDENMISKızlar bana dua edin ben şu haftaiçini de atlatayım belki pazar ağrım sızım birşeyim olmazsa pazar sabahı yapıcam.
Kız ne pahali bende 78 e çok diyorumBenimde 300 lira doktorumun muayene ücreti ama ben başka bir doktora devam edeceğim.
Canim her zaman yok genelde aksama dogru bulanti oluyorA
Canim bulantı başladı mı sende
Canim bende bayan doktor tercih ediyorum ama geçen acile gittiğimde erkek doktor baktı vajinal ama adam ışığı falan kapattı rahat edeyim diye yinede rahat edemiyorum ben senden bulantı varmıkızlar şimdi doktordan randevu aldım devletten.bayram öncesi dolular hep..bir erkek doktorda sıra buldum aldım.daha once tahlıl yaptırmak ıcın rıca etmıstım kendısıne sevecen bır adamdı oyuzden onu tercıh ettım lakın aklım karısık..kalp atışı ve keseyı görmek için alttan muayenemi eder acaba? hiç istemiyorum erkek doktora alttan muayene olmayı
evet tatlım bayanlar biraz daha agresif oluyor kendimden biliyoruminş rahat bir muayene olurum cnm..doktorun nette yorumları güzel birçok kişi memnun kalmış..devletteki bircok kadın doktor aşırı agrasif cok dilim yandı kadınlardan korkuyorum artık..inş iyi olur doktor benım ıcın belkı memnun kalır devam ederım o doktorla hep
Başka bir doktora gittim. Kanamam oldu diye oda şüphede kaldi. Testi yarin yapicaz. Cuma günüde sonucu alicam. Cuma gûnü bi-iznillah kesin belli olack düşük yapip yapmadigimama düşük tehlikesi mi yerleşme mi doktor bunu demedi mi bence bugün test yaptır mutlaka ve öbrügünde yaptır eğer riskin varsa progestan verir doktor bence de doktorun ilgisiz
Ben 60 a gidiyprum ona bile cok diyorum testlerimi arastirmada yaptim doktorumda iyiki orda yapmissin dedi :)Kız ne pahali bende 78 e çok diyorum
HAAA BIDE ONUNDA SANCISI VARDII BANA OLUCAM OLUCAM DIYODU AMA BEBEKDENMIS
gitmedim tatlıcım yaaa, idare ediyorum böyle biraz ağır geçiyor ama, antibiyotik falan zaten zorda kalmadıkça kullanmamda, işte vitamin organik sebze meyve süt ve yoğurta dadandım midem aldığınca :) teşekkür ederim meemuremminşaallah gelecek güzel haberler arka arkaya; geçmiş olsun şekercim doktora gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?