2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ay elif bende bugün az önce başladı lavaboya zor attım biraz çıkardım hala devam ediyor ya
Ayy canim cok zor benim 1 defa kusma oldu resmen olecem zannettim Allah'tan bende pek olmuyor Allah yardimcin olsun tatlim

Canım beni bıraksan şimdide yatar uyurum ama çalışıyorum dayanıyorum esnemeyse günde 100 kere belki. Cts günü mesela saat 20:00 yoktu yattım uyudum sabah kalktım bir daha.
yaaaa işte halsizlik yorgunluk bir belirti arayan buluyor belirtiyide ama istersen hafta sonu bir test yapsan merak ne kötü şey yaaa :) inşallah vardır bebiş hayırlısıyla tabiki :)

canım sen coraspin kullanıyor musun yoksa hamile kaldıktan sonra mı başlıyacaksın?Bazı dr lar bebe asprini diyor bazıları coraspin arada kaldım aynı şey değiller heralde

INSALLAH CANIM

evet kadınlar neden böyle anlamıyorum ama kadın doktorlar ne yazıkki çok merhametsiz oluyorlar, erkek dr. ise naif ince ve düşünceli, ben çok çekinirdim ama özellikle rahim filmim çekilirken işlemi erkek dr. yaptı, kadın teknisyende filmi çekti, yani işlem sırasında ne spekulum ne de kanül takılırken hiç hissetmedim desem yalan olmaz ki ben böyle durumlarda çok kasarım, o yüzden merak etme içini ferah tut, pıtı pıt larıda duyarsın hem belki gitmişken :)

Bende negatifi görünce bi suratım düşüyo ama hemen toparlanıyorum ... Rabbim hayırlı zamanda versin
amiinnn hepimize versin inşaallah; ama benim başka şeylerle ilgilenmem lazım yoksa içimde kurt beni yiyecek bu ara baya kilo aldım zor bitirir beni ama onun hakkından gelicem yani kararlıyım

peki öyleyse adetimi görür görmez çalışmalara başlıyorum çok teşekkürler :)

Aynen katılıyorum bu yoruma.

Eger buyuk bir devlet hastanesiyse onlarun kullandigi ultrason makinalari daha gelismis oluyor keseyi karindan gorur kalp atisini simdi gorurmu bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…