Ay elif bende bugün az önce başladı lavaboya zor attım biraz çıkardım hala devam ediyor yaCanim her zaman yok genelde aksama dogru bulanti oluyor
Deliler yameemure canim bende de gaz cok oluyor gunduz biseyim yok aksam olunca basliyor acaba yediklerim mi yapiyor bilemedim kizlar bide esim bugun goguslerin buyumus dedi neden buyur ki dedi nerden cikarttin buyudugunu dedim elimi doldurmuyordu simdi doluyor diyor
Ayy canim cok zor benim 1 defa kusma oldu resmen olecem zannettim Allah'tan bende pek olmuyor Allah yardimcin olsun tatlimAy elif bende bugün az önce başladı lavaboya zor attım biraz çıkardım hala devam ediyor ya
Kız ne pahali bende 78 e çok diyorum
Acilde sonucu hemen veriyorlarmıbencede başka bir devlet kurumunda acile git yaptır
yaaaa işte halsizlik yorgunluk bir belirti arayan buluyor belirtiyide ama istersen hafta sonu bir test yapsan merak ne kötü şey yaaa :) inşallah vardır bebiş hayırlısıyla tabiki :)Canım beni bıraksan şimdide yatar uyurum ama çalışıyorum dayanıyorum esnemeyse günde 100 kere belki. Cts günü mesela saat 20:00 yoktu yattım uyudum sabah kalktım bir daha.
INSALLAH CANIMYa benim karnım ağrıyor ara ara ve sol kasığım 10 gün kala ağrımaya başlamıştı şuan hiç bir şeyim yok. Adet sancım falan yok ama günümde gelmedi daha tabi belki ondan. Bu ay herkes bana çok umut bağladı ama inşallah kimseyi üzmem.
evet kadınlar neden böyle anlamıyorum ama kadın doktorlar ne yazıkki çok merhametsiz oluyorlar, erkek dr. ise naif ince ve düşünceli, ben çok çekinirdim ama özellikle rahim filmim çekilirken işlemi erkek dr. yaptı, kadın teknisyende filmi çekti, yani işlem sırasında ne spekulum ne de kanül takılırken hiç hissetmedim desem yalan olmaz ki ben böyle durumlarda çok kasarım, o yüzden merak etme içini ferah tut, pıtı pıt larıda duyarsın hem belki gitmişken :)inş rahat bir muayene olurum cnm..doktorun nette yorumları güzel birçok kişi memnun kalmış..devletteki bircok kadın doktor aşırı agrasif cok dilim yandı kadınlardan korkuyorum artık..inş iyi olur doktor benım ıcın belkı memnun kalır devam ederım o doktorla hep
İyiyiz tatlim sen nasilsin
1saate cikar canimAcilde sonucu hemen veriyorlarmı
Hoşgeldin canım iyiyiz,, sen nasılsın , gündüz seni görmek de varmış
amiinnn hepimize versin inşaallah; ama benim başka şeylerle ilgilenmem lazım yoksa içimde kurt beni yiyecek bu ara baya kilo aldım zor bitirir beni ama onun hakkından gelicem yani kararlıyımBende negatifi görünce bi suratım düşüyo ama hemen toparlanıyorum ... Rabbim hayırlı zamanda versin
İnsallah olmazsin tatlimÇOK İYİYİM BÜGÜNDE adet olmadım yuppi
canım bence kasma kendini kimyasal geçirmişsin bunu pek çok bayan geçiriyor gönlünü ferah tut o mu bu mu deyip kendi kafanı da bulandırma bence de şu an için gerek yok ilaca falan sen miniğini bekle herşey güzel olacak inşallah..
inşallahİnsallah olmazsin tatlim
Hemen giderim. Dün yaptimya testi şmdi bugûnde yaparsam degerlerde bir oynama olmuşmudurki acaba1saate cikar canim
evet kadınlar neden böyle anlamıyorum ama kadın doktorlar ne yazıkki çok merhametsiz oluyorlar, erkek dr. ise naif ince ve düşünceli, ben çok çekinirdim ama özellikle rahim filmim çekilirken işlemi erkek dr. yaptı, kadın teknisyende filmi çekti, yani işlem sırasında ne spekulum ne de kanül takılırken hiç hissetmedim desem yalan olmaz ki ben böyle durumlarda çok kasarım, o yüzden merak etme içini ferah tut, pıtı pıt larıda duyarsın hem belki gitmişken :)
Eger buyuk bir devlet hastanesiyse onlarun kullandigi ultrason makinalari daha gelismis oluyor keseyi karindan gorur kalp atisini simdi gorurmu bilememkızlar şimdi doktordan randevu aldım devletten.bayram öncesi dolular hep..bir erkek doktorda sıra buldum aldım.daha once tahlıl yaptırmak ıcın rıca etmıstım kendısıne sevecen bır adamdı oyuzden onu tercıh ettım lakın aklım karısık..kalp atışı ve keseyı görmek için alttan muayenemi eder acaba? hiç istemiyorum erkek doktora alttan muayene olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?