Evet çok pahalı ya benim Koca doğuma 7 8 bin duysa evde ben doğurturm derBende ona şaşıyorum ya zaten burda özel muayenehaneler hep 250-300. Özel hastane ücretleri de 60 lira olması lazım yani benim en son gittiğim öyleydi.
benım regli günüme birkac gun kala halsızlık ve uyku halım oldu cok..kasık agrılarım yumdan berı hep vardı,ama cok önemsemedim agrıları cunku her ay oluyordu hafıften agrılarım zaten..en belirgini halszlık uyku hali ve memelerde agrı uclarındakı hassasıyet hıc gecmemıstı.inş hamılesındır canım yurekten isterim .Canım beni bıraksan şimdide yatar uyurum ama çalışıyorum dayanıyorum esnemeyse günde 100 kere belki. Cts günü mesela saat 20:00 yoktu yattım uyudum sabah kalktım bir daha.
bende bulantı yok henuz canım.inş da olmaz.annemde ablamda hiç olmamıs hamılelıklerınde.belkı onlara cekerım dıe dua edıyorumCanim bende bayan doktor tercih ediyorum ama geçen acile gittiğimde erkek doktor baktı vajinal ama adam ışığı falan kapattı rahat edeyim diye yinede rahat edemiyorum ben senden bulantı varmı
Him artmasi lazim canimHemen giderim. Dün yaptimya testi şmdi bugûnde yaparsam degerlerde bir oynama olmuşmudurki acaba
evet bende gündüz burlarda takıldığıma inanamıyom bi kaçamak yapim dedim ben halen adet olmadım
BİZİM BURDA HEP 200 300 FİYATLAR VALLA PAHALI HEBende ona şaşıyorum ya zaten burda özel muayenehaneler hep 250-300. Özel hastane ücretleri de 60 lira olması lazım yani benim en son gittiğim öyleydi.
doktor demiş kuzum ayağı dikince bi boşluğa gidiyormuş boş yere spermcikler :)aaa gerçekten mi öyle bosuna mı dikiyorz yani kaç aydır
Evet çok pahalı ya benim Koca doğuma 7 8 bin duysa evde ben doğurturm der
Bazen bende de oluyor canim gecenlerde telefonu ariyordum nerede diye esime soruyorum elindeki ney dedi esim bi baktim kielimde
benım regli günüme birkac gun kala halsızlık ve uyku halım oldu cok..kasık agrılarım yumdan berı hep vardı,ama cok önemsemedim agrıları cunku her ay oluyordu hafıften agrılarım zaten..en belirgini halszlık uyku hali ve memelerde agrı uclarındakı hassasıyet hıc gecmemıstı.inş hamılesındır canım yurekten isterim .
bende bulantı yok henuz canım.inş da olmaz.annemde ablamda hiç olmamıs hamılelıklerınde.belkı onlara cekerım dıe dua edıyorum
tatlım çok çok teşekkür ederim, işin açığı çok fazla hasta olan biri değilim, eşimde şaşırdı hatta, artık vitamin meyve sebze devam :) inşallah toparlarım bir an önce, ayyy hasta halim çekilmiyor valla :) İnşallah dediğim gibi doğa değişiyor hamişler artacak :)
evimi renklendirdim keyfim yerine geldi
olacak kuzum olacak bizimyok tatlım aslında içimde ne fırtınalar bir bilsen ama Allah'a dayanıp güveniyorum; 13 ay eşimin tamam demesini bekledim şimdi bir de Allah'ın tamam demesini beklerim ne olacak ama birgün olacak eminim buna hepimizin olacak o yüzden bekliyorum
doktor demiş kuzum ayağı dikince bi boşluğa gidiyormuş boş yere spermcikler :)
valla aynen benim kocada kendi doğurtur kesin :)birkaç ay sonra ev almayı nıyetleniyoruz bizde.evlenmeden önce arabam vardı dugunden once satmıstım onu.eşimin arabası var 2 araba fazla gelır dedım..kendı arabamın parasının bır kısmını aldım gerısı vadelıydı.aklıma geldı gecen gun.ev için verecegımız peşinat parası acaba dogumdan sonra lazım olurmu bıze.bebekte allah korusun saglık sorunu falan olursa para lazım olur elımızdekı butun parayı ev ıcın verırsek zorda kalırmıyız acaba dedım..kayınvalıdem dert etme mevla korur bir sıkıntı olmaz inş diyor evınızı alın bır an once dedı.aslında kayınvalıdemın oturdugu ev eşimin lakın onlara cıkın dıyemeyız.biz kirada yasıyoruz mecbur sımdılık..ev peşinatı verebılmek ıcın 45-50 bin cıvarı bir paramız baska yok acıkcası.bunuda özel hastanelere vermek istemiyorum tek ev alma sansımız bu cunku.siz olsanız ne yapardınız kızlar?dogum sonrasını gorup ozamanmı ev almak mantıklı olur yoksa sımdımı?Evet çok pahalı ya benim Koca doğuma 7 8 bin duysa evde ben doğurturm der
kaygılım süperisn yaaa; bu kıs kendi kendine niye gülüyo dicekler topikin neşesiiiiiiiiiii:)allah korusun bebişler kucağımızdayken beşiğinde göremeyince telaş yapmasak
Ben ilk özel muayenemde bebeğimi kaybedeceğimi öğrendiğim için daha da gitmek istemiyorum. Fiyatları görünce de ben boşu boşuna 150 tl verdim gibi geliyor.valla benimki 122 TL alıyor ama bundan önce gittiğim 60 TL alıyordu. devletten ağzımın payını alanlardanım, sadece tahlil için gideceğim hormonlarım bozuk olduğundan, yani onun verdiği öneri ya da tedaviyi zaten yapmıyorum. ama evet özele dağ dayanmıyor, başka bir prof. ankaranın en iyilerinden onun muayenesi mesela 300 TL.sen memnun kalırsan devlette devam edersin tabii :)
Kaygılı çok hızlı çıktınız siz bize göre yahuadetin bittiği gün başlarızz bizz :)
Çocuklar ve tepkileri bitiyorum yacanım mantıklı olan söylemek tabi ama o öyle bir kaptırdı ki bir türlü söyleyemiyorum.Ne çok istiyormuş meğer bir kardeşi olsun.Okuldaki arkadaşlarına,öğretmenlerine herkese söylemiş okulun ilk günü.Allahtan zamanı tam kestiremiyor.Geçen gün babasına ben üniversiteye giderken kardeşim de doğmuş olur diye başlayan birşey anlatıyordu eşim de ,evet o zamana kadar doğar inşallah dedi,çok güldüm .Gülüyorum ağlanacak halime ....
YA bende aynı güne bir sürü kişiye randevu verdim.Bazen bende de oluyor canim gecenlerde telefonu ariyordum nerede diye esime soruyorum elindeki ney dedi esim bi baktim kielimde
inşallah canım.Allah hepimize nasip etsin 3'lü 4'lü hatta isteyenlere 5'li aile olmayı.Mesela ben bir de ikizlerim olsun çok isterim.Ama nasip gerçekten.Biz ne yaparsak yapalım Allah istemeyince hiçbir şey olmuyor.
BİZİM BURDA HEP 200 300 FİYATLAR VALLA PAHALI HE
allah korusun bebişler kucağımızdayken beşiğinde göremeyince telaş yapmasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?