2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım beni bıraksan şimdide yatar uyurum ama çalışıyorum dayanıyorum esnemeyse günde 100 kere belki. Cts günü mesela saat 20:00 yoktu yattım uyudum sabah kalktım bir daha.
benım regli günüme birkac gun kala halsızlık ve uyku halım oldu cok..kasık agrılarım yumdan berı hep vardı,ama cok önemsemedim agrıları cunku her ay oluyordu hafıften agrılarım zaten..en belirgini halszlık uyku hali ve memelerde agrı uclarındakı hassasıyet hıc gecmemıstı.inş hamılesındır canım yurekten isterim .

Canim bende bayan doktor tercih ediyorum ama geçen acile gittiğimde erkek doktor baktı vajinal ama adam ışığı falan kapattı rahat edeyim diye yinede rahat edemiyorum ben senden bulantı varmı
bende bulantı yok henuz canım.inş da olmaz.annemde ablamda hiç olmamıs hamılelıklerınde.belkı onlara cekerım dıe dua edıyorum

evet bende gündüz burlarda takıldığıma inanamıyom bi kaçamak yapim dedim ben halen adet olmadım

Kaç gün geçti canım? Sen yumurtanın ne gün çatladığını biliyor musun normalde benimde yarın olmama lazım ama yumurtamın geç çatladığını gördüğüm için 4 gün ileri attı tarihim.

Larsson inşallah canım ama benim göğüs hassasiyetim yok hiç bir zamanda olmaz acıma, ağrı dolgunluk göğüslerim silikon.

bende offff ufff diye söyleniyorum hasta olunca inşallah bir an önce toparlanırsın canım

olacak kuzum olacak bizim diyecekler annelerimiz bekliyor yola çıkacaklar

Evet çok pahalı ya benim Koca doğuma 7 8 bin duysa evde ben doğurturm der
valla aynen benim kocada kendi doğurtur kesin :)birkaç ay sonra ev almayı nıyetleniyoruz bizde.evlenmeden önce arabam vardı dugunden once satmıstım onu.eşimin arabası var 2 araba fazla gelır dedım..kendı arabamın parasının bır kısmını aldım gerısı vadelıydı.aklıma geldı gecen gun.ev için verecegımız peşinat parası acaba dogumdan sonra lazım olurmu bıze.bebekte allah korusun saglık sorunu falan olursa para lazım olur elımızdekı butun parayı ev ıcın verırsek zorda kalırmıyız acaba dedım..kayınvalıdem dert etme mevla korur bir sıkıntı olmaz inş diyor evınızı alın bır an once dedı.aslında kayınvalıdemın oturdugu ev eşimin lakın onlara cıkın dıyemeyız.biz kirada yasıyoruz mecbur sımdılık..ev peşinatı verebılmek ıcın 45-50 bin cıvarı bir paramız baska yok acıkcası.bunuda özel hastanelere vermek istemiyorum tek ev alma sansımız bu cunku.siz olsanız ne yapardınız kızlar?dogum sonrasını gorup ozamanmı ev almak mantıklı olur yoksa sımdımı?

Ben ilk özel muayenemde bebeğimi kaybedeceğimi öğrendiğim için daha da gitmek istemiyorum. Fiyatları görünce de ben boşu boşuna 150 tl verdim gibi geliyor.
adetin bittiği gün başlarızz bizz :)
Kaygılı çok hızlı çıktınız siz bize göre yahu
Çocuklar ve tepkileri bitiyorum ya
MAşallah en kısa zamanda inşallah gelir kardeşi
Bazen bende de oluyor canim gecenlerde telefonu ariyordum nerede diye esime soruyorum elindeki ney dedi esim bi baktim kielimde
YA bende aynı güne bir sürü kişiye randevu verdim.
Eşim dedi hangisiyle görüşmeyi planlıyorsun diye sonradan toparla toparlayabilirsen

inşallah canım.Allah hepimize nasip etsin 3'lü 4'lü hatta isteyenlere 5'li aile olmayı.Mesela ben bir de ikizlerim olsun çok isterim.Ama nasip gerçekten.Biz ne yaparsak yapalım Allah istemeyince hiçbir şey olmuyor.

öyle öncelikle hayırlısı olsun :) gerisi 3 4 5 mii oowwww ben evden kaçarım baş edemem dağınık dağınık ev her biri dertlenen bebişler alışık değilim kalabalığa çok seviyorum ama darlanırım gibi geliyor ama allah evlerimizi boş bırakmasın cıvıl cııl çocuk sesleri doldursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…