2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kaygılım süperisn yaaa; bu kıs kendi kendine niye gülüyo dicekler topikin neşesiiiiiiiiiii:)

canım bendeki enerji kadar en az enerjin var mutluyuzzz neşeliyiz çok şükür niye kötü olalım ki kendi kendime eğleniyorum :):):) sen dün pazara gittin ıspanağın kilosu ne kadar hayatın içinden de sorayım

Bence doğum sonrası daha mantıklı canım

siz değil ben kocamın öyle hemen derdi yok amaaa bebişten sonra istiyoruz adet bitince başlarız da sonrası iki günde bir devam etmez çünkü bizde öyle düzen yok :)

vuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çılgın gençlik ne güldüm ya süpermiş benim de göğüsler acıyor her ay bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum yani midem bile bulanıyor yahu sonuç 0.1

antibiyotik kullanmak pek iyi değil ama çalışırken de hastalık çekilmez oluyor diye alıyorum antibiyotik; aynen meyve ye bir de elma ve kabuk tarçını kaynatıp içiyorum ben o çok iyi geliyor

vuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çılgın gençlik ne güldüm ya süpermiş benim de göğüsler acıyor her ay bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum yani midem bile bulanıyor yahu sonuç 0.1
bende bulantı baş dönmesi resmen oldu ama çalışma yok kendi kedine mi oldu bebiş dedim

olacak kuzum olacak bizim diyecekler annelerimiz bekliyor yola çıkacaklar
öyle diyorlardır dimi kıs; hatta birlikte oturup dalga geçiyorlardır, aahahha nasılda kandırdım diye o kadar belirti yaşıyoruz ki yani hamileler bizim hissettiğimiz kadar belirti yaşıyorlarmı merak ediyorum yani

KIZLAR BEN KÖYE GİDİCEM ANNEMLE BABAMDA GELİCEK EŞİMİN MEMLEKETİNE AMA KORKUYORUM YORULUCAM ORDA HİZMET EDİCEM MECBUR NAPMAM LAZIM ANNEM VE KV YE DEMELİYİM HERŞEY BELLİ OLUNCA AMA KORKUYORUM
tatlım eşine durumu anlat rahatsızım de gitmeyiver

BENCE EVI ALIN DERIM CUNKI BEBEYIN BEREKETINE ALLAH KENDISIYLE BERABER GONDERIRMIS

bence ev alın ev almak her geçen gün zorlaşıyo alırsınız yerleşirsiniz üstüne bebişiniz gelir allahın izniyle yavaş yavaşş ödersinizz kısmetse bebek nasibiyle gelir hemde allah korussun aksi bi durum olsa kredi çeker araba satar bi şekilde halledersiniz hiçbirimizin garantisi yok bi anda milyarlar tutacak bir ameliyat olay vs olabilir ama bi işe girişmeden olmuyor en güzeli bir eviniz olsun iyi kötü :)

Benim hic belirtim yok goguslerim acimaz adet doneminde simdide acimiyorlar kendimi dinlersem bulurum mide kazinmasi var bende oncede oluyordu ayaklarim usuyor havalar serinledi ondandir gaz oluyor o da yediklerimden olabilir ha bide kasiklarimda garip bi agri var kasilma gibi halsizlik var iyikibelirtim yok

Başka bir doktora gittim. Kanamam oldu diye oda şüphede kaldi. Testi yarin yapicaz. Cuma günüde sonucu alicam. Cuma gûnü bi-iznillah kesin belli olack düşük yapip yapmadigim
Canım kandaki değer belli bir seviyede değilse ve yaşınız genç hamilelik için bir risk yoksa düşüğe müdahalede bulunmuyorlar. Yoksa hapla tutunmaya sağlıyorlar bilgin olsun.
Bende de durum aynı olsa bile ilk etapta eşime dahi söylemem diye düşünüyorum.
kıss diyorum ki birinci olsun yollar açılmışken seri imalat yapalım nasıl fikir
Ay ne güzel olur diyeceğim ama o kadar bebeğe bakabilir miyiz ki
siz değil ben kocamın öyle hemen derdi yok amaaa bebişten sonra istiyoruz adet bitince başlarız da sonrası iki günde bir devam etmez çünkü bizde öyle düzen yok :)
Canım bizde de durum aynı ben istekliyken eşimde tık yok eşim istekliyken bende
Düşükten beri korkuyor bana bir şey olacak diye yaklaşmıyor.
Bu gidişle bölünerek çoğalmamı bekliyorsun dedim geçenlerde
kuzum bana yazmadın bak üzüldüm ama çok sevindim tatlım sağlıkla al kucağına inş :)

Gizottttttt hamile miiiiiiiiii
Eh ben şimdi küsmezmiyim sana kızım benim niye haberim yok. Gerçi düşük yaptığından bile sonradan haberim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…