- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
yok kuzum zaten bilmeseydim gidicektim öle bişi kısmetten öteye köy yok bilmiyorm paniklemek istemiyorum artık bakalım neler bekliyor benitatlım eşine durumu anlat rahatsızım de gitmeyiver
Belirtilere takılma canım benim adet belirtisinden farklı değildiBenim hic belirtim yok goguslerim acimaz adet doneminde simdide acimiyorlar kendimi dinlersem bulurum mide kazinmasi var bende oncede oluyordu ayaklarim usuyor havalar serinledi ondandir gaz oluyor o da yediklerimden olabilir ha bide kasiklarimda garip bi agri var kasilma gibi halsizlik var iyikibelirtim yok
Canim bence bi an once ev alin Allah onunda rizkini verir merak etmevalla aynen benim kocada kendi doğurtur kesin :)birkaç ay sonra ev almayı nıyetleniyoruz bizde.evlenmeden önce arabam vardı dugunden once satmıstım onu.eşimin arabası var 2 araba fazla gelır dedım..kendı arabamın parasının bır kısmını aldım gerısı vadelıydı.aklıma geldı gecen gun.ev için verecegımız peşinat parası acaba dogumdan sonra lazım olurmu bıze.bebekte allah korusun saglık sorunu falan olursa para lazım olur elımızdekı butun parayı ev ıcın verırsek zorda kalırmıyız acaba dedım..kayınvalıdem dert etme mevla korur bir sıkıntı olmaz inş diyor evınızı alın bır an once dedı.aslında kayınvalıdemın oturdugu ev eşimin lakın onlara cıkın dıyemeyız.biz kirada yasıyoruz mecbur sımdılık..ev peşinatı verebılmek ıcın 45-50 bin cıvarı bir paramız baska yok acıkcası.bunuda özel hastanelere vermek istemiyorum tek ev alma sansımız bu cunku.siz olsanız ne yapardınız kızlar?dogum sonrasını gorup ozamanmı ev almak mantıklı olur yoksa sımdımı?
hatice kuzum pekk kimse bilmiyor eşim ve bu topikteki kızlar bu sefer dillendirmekten korkuyorum zaten nicikm felan değişti ya :)))))) gerçi kısmet herşey bize dua et lütfenCanım kandaki değer belli bir seviyede değilse ve yaşınız genç hamilelik için bir risk yoksa düşüğe müdahalede bulunmuyorlar. Yoksa hapla tutunmaya sağlıyorlar bilgin olsun.
Bende de durum aynı olsa bile ilk etapta eşime dahi söylemem diye düşünüyorum.
Ay ne güzel olur diyeceğim ama o kadar bebeğe bakabilir miyiz ki
Canım bizde de durum aynı ben istekliyken eşimde tık yok eşim istekliyken bende
Düşükten beri korkuyor bana bir şey olacak diye yaklaşmıyor.
Bu gidişle bölünerek çoğalmamı bekliyorsun dedim geçenlerde
Gizottttttt hamile miiiiiiiiii
Eh ben şimdi küsmezmiyim sana kızım benim niye haberim yok. Gerçi düşük yaptığından bile sonradan haberim oldu
mideye giden spermler mi o nasıl oluyor bağlantı yok bi kereMIDEYEMIIIIIIIAYYYYY OZAMAN NAPACAZ BUNDAN SONRA YUZ USTU YAPICAZ BIZ SMERMCIKLERI BASKA YERE YOLLUYOMUSUZ DEMEKI SONRADA NEDEN OLMUYOR DIYE SOYLENIYORUZ
Acilde sonucu hemen veriyorlarmı
canım sen coraspin kullanıyor musun yoksa hamile kaldıktan sonra mı başlıyacaksın?Bazı dr lar bebe asprini diyor bazıları coraspin arada kaldım aynı şey değiller heralde
Canim ozel muayenler hakkaten pahali d.bakirda bile ozel muayene 250 den asagi degildi ankarada 500 dyr herhalde ama saglik olunca bunlar pek gozumuze gelmiyor Allah hepimize saglikli sihhatli bebisler versinBizim burdada öyle İzmir burası 3. büyükşehir.
kıs ıspnak daha mevsimi değil diye hiç bakmadım ben mevsimsiz sebze meyve almam pek; kıs ıspanak yedircen kocaya da temel reis gibi mi yapcan anladım seniiiiiiiiiiiicanım bendeki enerji kadar en az enerjin var mutluyuzzz neşeliyiz çok şükür niye kötü olalım ki kendi kendime eğleniyorum:):):) sen dün pazara gittin ıspanağın kilosu ne kadar hayatın içinden de sorayım
LOVELYM DUYMUS TELEVIZIYONDANmideye giden spermler mi o nasıl oluyor bağlantı yok bi kere
düşünce gücüyle hamile kaldığını sanan ve sonra da vücudum bana oyun oynadı diyen kadın çeşidi: kk kadınlarıbende bulantı baş dönmesi resmen oldu ama çalışma yok kendi kedine mi oldu bebiş dedim
Allah kem gözlerden korusun canım her sabah namazından sonra 11 kez la havleyi çek ve her sabah 7 ayetel kürsü oku Allah korusun seni ne diyeyim. İnşallah toparlarsam kendimi sana ve bebeğe yasin okurum bakalım.hatice kuzum pekk kimse bilmiyor eşim ve bu topikteki kızlar bu sefer dillendirmekten korkuyorum zaten nicikm felan değişti ya :)))))) gerçi kısmet herşey bize dua et lütfen
Ben anlamadım ne gidiyor mideye neden gidiyor ne alakamideye giden spermler mi o nasıl oluyor bağlantı yok bi kere
Iyiyimm bebegiiimm pety den haber gelcek birazdaaan heyecanla beklyorummmmfıstıklarım.... iyi valla...sizler nasılsınız
aynen yane olsa nasıl olurduk bi de dimiBenim hic belirtim yok goguslerim acimaz adet doneminde simdide acimiyorlar kendimi dinlersem bulurum mide kazinmasi var bende oncede oluyordu ayaklarim usuyor havalar serinledi ondandir gaz oluyor o da yediklerimden olabilir ha bide kasiklarimda garip bi agri var kasilma gibi halsizlik var iyikibelirtim yok
AYAKLARIMIZI KALDIRINCA SPERMCIKLER MIDEYE GIDIYORMUSSAllah kem gözlerden korusun canım her sabah namazından sonra 11 kez la havleyi çek ve her sabah 7 ayetel kürsü oku Allah korusun seni ne diyeyim. İnşallah toparlarsam kendimi sana ve bebeğe yasin okurum bakalım.
Fakat cidden kırıldım hiç bir şeyden haberimiz olmuyor kızlar yazmazsa
Ben anlamadım ne gidiyor mideye neden gidiyor ne alaka
Allah yardım eder kıs ne olacak bakarız ama tai 1. den fikir değişebilir:)Canım kandaki değer belli bir seviyede değilse ve yaşınız genç hamilelik için bir risk yoksa düşüğe müdahalede bulunmuyorlar. Yoksa hapla tutunmaya sağlıyorlar bilgin olsun.
Bende de durum aynı olsa bile ilk etapta eşime dahi söylemem diye düşünüyorum.
Ay ne güzel olur diyeceğim ama o kadar bebeğe bakabilir miyiz ki
Canım bizde de durum aynı ben istekliyken eşimde tık yok eşim istekliyken bende
Düşükten beri korkuyor bana bir şey olacak diye yaklaşmıyor.
Bu gidişle bölünerek çoğalmamı bekliyorsun dedim geçenlerde
Gizottttttt hamile miiiiiiiiii
Eh ben şimdi küsmezmiyim sana kızım benim niye haberim yok. Gerçi düşük yaptığından bile sonradan haberim oldu
ama malesef tutamıyolar tatlımşimdilik annene de bakalım tatlım k.v. nin yanında seni idare etsin baktın çaresi yok kv. ne söyle ama ağzını tutmasını da söyle :)
kızz zaten dün akşam öğrendim sakın kırılma ben buraya yazdım hatta senle alt alta yazdık bende aaa hatice gördü neden yazmadı dedim sabah geldin yaaaa :)))))) sağol allah razı olsun oku lütfen hatice ben seni biliyorum içini o yüzden senden dua istiyorumAllah kem gözlerden korusun canım her sabah namazından sonra 11 kez la havleyi çek ve her sabah 7 ayetel kürsü oku Allah korusun seni ne diyeyim. İnşallah toparlarsam kendimi sana ve bebeğe yasin okurum bakalım.
Fakat cidden kırıldım hiç bir şeyden haberimiz olmuyor kızlar yazmazsa
Ben anlamadım ne gidiyor mideye neden gidiyor ne alaka
kıss diyorum ki birinci olsun yollar açılmışken seri imalat yapalım nasıl fikir
evet tatlim ozaman pazar catlamistir hadi insallah gelsin bebisleraynen yane olsa nasıl olurduk bi de dimitatlım bu arada ben sana demiştim ya pazar günü vaji kontrolü yaptım akışkan sıvı geld, pzt salı yaptım kuruydu galiba o gün çatladı yumum dimi yani herzaman öyle olsa o günde öyle olurdu dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?