2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Belirtilere takılma canım benim adet belirtisinden farklı değildi

Canim bence bi an once ev alin Allah onunda rizkini verir merak etme

hatice kuzum pekk kimse bilmiyor eşim ve bu topikteki kızlar bu sefer dillendirmekten korkuyorum zaten nicikm felan değişti ya :)))))) gerçi kısmet herşey bize dua et lütfen

canım sen coraspin kullanıyor musun yoksa hamile kaldıktan sonra mı başlıyacaksın?Bazı dr lar bebe asprini diyor bazıları coraspin arada kaldım aynı şey değiller heralde

canım kime dedin alıntılamamışsın doktor bana coraspin verdi kullanmıyorum şimdilik ben öbür doktoru dinliyorum

hala adet olmadım ve test negatif tüm gün ağladım kesin kist oldu yada yumurtlamadım adet olamıyorum

kıs ıspnak daha mevsimi değil diye hiç bakmadım ben mevsimsiz sebze meyve almam pek; kıs ıspanak yedircen kocaya da temel reis gibi mi yapcan anladım seniiiiiiiiiiii

hatice kuzum pekk kimse bilmiyor eşim ve bu topikteki kızlar bu sefer dillendirmekten korkuyorum zaten nicikm felan değişti ya :)))))) gerçi kısmet herşey bize dua et lütfen
Allah kem gözlerden korusun canım her sabah namazından sonra 11 kez la havleyi çek ve her sabah 7 ayetel kürsü oku Allah korusun seni ne diyeyim. İnşallah toparlarsam kendimi sana ve bebeğe yasin okurum bakalım.
Fakat cidden kırıldım hiç bir şeyden haberimiz olmuyor kızlar yazmazsa
mideye giden spermler mi o nasıl oluyor bağlantı yok bi kere
Ben anlamadım ne gidiyor mideye neden gidiyor ne alaka

aynen yane olsa nasıl olurduk bi de dimi tatlım bu arada ben sana demiştim ya pazar günü vaji kontrolü yaptım akışkan sıvı geld, pzt salı yaptım kuruydu galiba o gün çatladı yumum dimi yani herzaman öyle olsa o günde öyle olurdu dimi

AYAKLARIMIZI KALDIRINCA SPERMCIKLER MIDEYE GIDIYORMUSS

Allah yardım eder kıs ne olacak bakarız ama tai 1. den fikir değişebilir:)

kızz zaten dün akşam öğrendim sakın kırılma ben buraya yazdım hatta senle alt alta yazdık bende aaa hatice gördü neden yazmadı dedim sabah geldin yaaaa :)))))) sağol allah razı olsun oku lütfen hatice ben seni biliyorum içini o yüzden senden dua istiyorum

kıss diyorum ki birinci olsun yollar açılmışken seri imalat yapalım nasıl fikir
bende korunmadan 2 yapacagim biri buldumda
evet tatlim ozaman pazar catlamistir hadi insallah gelsin bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…