yok artıkk kızlar olurmu öyle şey hiçAYAKLARIMIZI KALDIRINCA SPERMCIKLER MIDEYE GIDIYORMUSS
hala adet olmadım ve test negatif tüm gün ağladım kesin kist oldu yada yumurtlamadım adet olamıyorum
kemik erimesi mi vardı tatlım geçmiş olsun inşşallah sağ salim çıkar hastanedenKızlar anneannem 3 gündür hastanede benim. Düşüp kalçasını kırmış. Daha doğrusu çok yaşlı olduğu için kıyafetini giyerken birden yere yığılmış aslında kırıldığı için düşmüş. Doktor kemik falan kalmadı içi boş demiş. 2 gündür ağrı kesicilerle tutuyorlar masada kalır demişler ameliyata alırsak allah korusun. Kan sulandırıcı iğne yapıp değerlerine bakıyorlardı kalp tansiyon falan herhalde yaşı da bayağı var bugün ameliyata alacaklarmış. Dua eder misiniz anneannem için beni o büyüttü lütfen ona bir şey olmasın.
Ayyy canim ispanak corbasi cektikıs ıspnak daha mevsimi değil diye hiç bakmadım ben mevsimsiz sebze meyve almam pek; kıs ıspanak yedircen kocaya da temel reis gibi mi yapcan anladım seniiiiiiiiiiii
Ne midesi kiz hic duymadim ya ben simdi bizim spermcikler midede miAYAKLARIMIZI KALDIRINCA SPERMCIKLER MIDEYE GIDIYORMUSS
kıs ıspnak daha mevsimi değil diye hiç bakmadım ben mevsimsiz sebze meyve almam pek; kıs ıspanak yedircen kocaya da temel reis gibi mi yapcan anladım seniiiiiiiiiiii
olaya tıbbi olarak bakarsak yumurtalıklarla midenin bi bağlantısı yok artı midede iki kapı vardır biri yemek borusunun olduğu yerdeki iki yöne acılır yemek girer ve kusma işine yaradığı için iki tarafa acılır aşağıda olan kapı ise sadece dışa doğru açılır ...kısacası tıbben mümkün değilLOVELYM DUYMUS TELEVIZIYONDAN
düşünce gücüyle hamile kaldığını sanan ve sonra da vücudum bana oyun oynadı diyen kadın çeşidi: kk kadınları
canım kime dedin alıntılamamışsın doktor bana coraspin verdi kullanmıyorum şimdilik ben öbür doktoru dinliyorum[/
Ayyy canim ispanak corbasi cekti
Benimde vardı bunlardan anamin evindeevimi renklendirdim keyfim yerine geldi
canım sana sormuştum .Bir yandan iş yapıp bir yandan buraya bakıcam derken alıntılamamışım demekki.O zaman birşey kullanmıyorsun sen şimdi.
Benim hic belirtim yok goguslerim acimaz adet doneminde simdide acimiyorlar kendimi dinlersem bulurum mide kazinmasi var bende oncede oluyordu ayaklarim usuyor havalar serinledi ondandir gaz oluyor o da yediklerimden olabilir ha bide kasiklarimda garip bi agri var kasilma gibi halsizlik var iyikibelirtim yok
İnsallah canimAhahahah bende hepsi için aynı şeyleri söylüyorum ama biliyorum benimkiler bu sefer bebişten.
BEnce böyle bir şey var çünkü ben hamileyken bilmediğimden hiç belirti fark etmemiştim uyuklamak dışındadüşünce gücüyle hamile kaldığını sanan ve sonra da vücudum bana oyun oynadı diyen kadın çeşidi: kk kadınları
BEnce yanlış anlaşılma olmuştur.AYAKLARIMIZI KALDIRINCA SPERMCIKLER MIDEYE GIDIYORMUSS
Belkide kısmet hele bir tanesini kucağımıza alalımdaAllah yardım eder kıs ne olacak bakarız ama tai 1. den fikir değişebilir:)
Tamam canım merak etme senkızz zaten dün akşam öğrendim sakın kırılma ben buraya yazdım hatta senle alt alta yazdık bende aaa hatice gördü neden yazmadı dedim sabah geldin yaaaa :)))))) sağol allah razı olsun oku lütfen hatice ben seni biliyorum içini o yüzden senden dua istiyorum
Çok yaşa emibende korunmadan 2 yapacagim biri buldumda
evet tatlim ozaman pazar catlamistir hadi insallah gelsin bebisler
pazar çatladıysa süper olur çünkü perşembe ilişki oldu sonr pazar gece akıntıdan sonra oldu taze taze spremlerle buluşmuştur inşaallah benim yumoş:)bende korunmadan 2 yapacagim biri buldumda
evet tatlim ozaman pazar catlamistir hadi insallah gelsin bebisler
17 eylülden bu yana bayağı olmuş stres mi yaptın acaba hemen kötü düşünme ...ben de evde test yaptım yaptım negatif cıktı içimde hala bi umut vardı kanda çıkar belki diye kan testi yaptırdım sonuclar ooooooo cıktığını görünce ardan 2-3 saat gecti baktım geldi kırmızılar hepimizin psikolojisi bozukhala adet olmadım ve test negatif tüm gün ağladım kesin kist oldu yada yumurtlamadım adet olamıyorum
Ahahahah bende hepsi için aynı şeyleri söylüyorum ama biliyorum benimkiler bu sefer bebişten.
Kesinlikle yanlis alasilmis bahsedilen bosluk kuldesak denen rahi ici bir bosluk ve orda canli sperm blunmasi gebe kalinmasini kolaylastiriryok artıkk kızlar olurmu öyle şey hiçmideyle rahimin bağlantısı yokturkı yanlıs anlasılan bır konu var bellıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?