2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hala adet olmadım ve test negatif tüm gün ağladım kesin kist oldu yada yumurtlamadım adet olamıyorum

yok yok kist değildir o az ömrün kalmış senin allah korusun bu ne felaket tellallığı yaa yani mevsimsel etkilenemez vücudun stresten gecikemez geç döllenmeden gecikemez illa kist olacak öyle mi öyle değil tabiiiiiii hemennn olumlu düşünüyoruz hemen lütfen :)

kemik erimesi mi vardı tatlım geçmiş olsun inşşallah sağ salim çıkar hastaneden

kıs ıspnak daha mevsimi değil diye hiç bakmadım ben mevsimsiz sebze meyve almam pek; kıs ıspanak yedircen kocaya da temel reis gibi mi yapcan anladım seniiiiiiiiiiii

kış sezonuna girdim artık bi gün balık bi gün ıspanak bi gün pırasa bi gün köfte bi gün et mümkün olduğunca dağıtmaya çalışıyorum :) mevsimi gelmedi mi ama çıkıyor artık yavaştan :) temeeeeelll diyeceğim safinaz gibi erkekimm hadi bebiş yapalım

LOVELYM DUYMUS TELEVIZIYONDAN
olaya tıbbi olarak bakarsak yumurtalıklarla midenin bi bağlantısı yok artı midede iki kapı vardır biri yemek borusunun olduğu yerdeki iki yöne acılır yemek girer ve kusma işine yaradığı için iki tarafa acılır aşağıda olan kapı ise sadece dışa doğru açılır ...kısacası tıbben mümkün değil

canım sana sormuştum .Bir yandan iş yapıp bir yandan buraya bakıcam derken alıntılamamışım demekki.O zaman birşey kullanmıyorsun sen şimdi.
canım kime dedin alıntılamamışsın doktor bana coraspin verdi kullanmıyorum şimdilik ben öbür doktoru dinliyorum[/

Lovely35 dedi:
Ben buna inanıyorum mideye gidiyormuş. Uzman tv'de ki doktor söylemişti. DOKTOR SOYLEMIS ARTIK NE KADAR DOGRU NE KADAR YALNIS BILEMEYIZ

canım sana sormuştum .Bir yandan iş yapıp bir yandan buraya bakıcam derken alıntılamamışım demekki.O zaman birşey kullanmıyorsun sen şimdi.

yok canım kullanmıyorum yani kendi doktorum gerek yok ikinciye düşk olursa test yapılır genetik ve kültür pıhtılaşmaya bakılır ona göre önlem alınır şu an sadece folic asit al dedi . coraspin veren doktor kayınvaldemin doktoru kayınvalidem adam yılların doktoru uzman o önlemini alıyor diyor ama benim doktorumda yılların doktoru bilemedim ikinciye aynı şeyi yaşarsam bak ona gittin önlem almadılar derlerse diye çekiniyorum ama yine de kendi doktoruma gideceğim sanırım :)

Ahahahah bende hepsi için aynı şeyleri söylüyorum ama biliyorum benimkiler bu sefer bebişten.

düşünce gücüyle hamile kaldığını sanan ve sonra da vücudum bana oyun oynadı diyen kadın çeşidi: kk kadınları
BEnce böyle bir şey var çünkü ben hamileyken bilmediğimden hiç belirti fark etmemiştim uyuklamak dışında
Şimdi olmadığını bildiğim halde tüm belirtileri taşıyorum
AYAKLARIMIZI KALDIRINCA SPERMCIKLER MIDEYE GIDIYORMUSS
BEnce yanlış anlaşılma olmuştur.
Allah yardım eder kıs ne olacak bakarız ama tai 1. den fikir değişebilir:)
Belkide kısmet hele bir tanesini kucağımıza alalımda
Tamam canım merak etme sen
Whatsupp yok muydu sende olmazsa oradan ulaşırsın bana Allah Allah yeterki ulaşmak iste:)
Yok kız odam restore ediliyor şimdi oturduğum yer boş depo gibi bir oda görmen lazım ondan pek bakamıyorum bu aralar

bende korunmadan 2 yapacagim biri buldumda
evet tatlim ozaman pazar catlamistir hadi insallah gelsin bebisler
Çok yaşa emi

bende korunmadan 2 yapacagim biri buldumda
evet tatlim ozaman pazar catlamistir hadi insallah gelsin bebisler
pazar çatladıysa süper olur çünkü perşembe ilişki oldu sonr pazar gece akıntıdan sonra oldu taze taze spremlerle buluşmuştur inşaallah benim yumoş:)

hala adet olmadım ve test negatif tüm gün ağladım kesin kist oldu yada yumurtlamadım adet olamıyorum
17 eylülden bu yana bayağı olmuş stres mi yaptın acaba hemen kötü düşünme ...ben de evde test yaptım yaptım negatif cıktı içimde hala bi umut vardı kanda çıkar belki diye kan testi yaptırdım sonuclar ooooooo cıktığını görünce ardan 2-3 saat gecti baktım geldi kırmızılar hepimizin psikolojisi bozuk

yok artıkk kızlar olurmu öyle şey hiç mideyle rahimin bağlantısı yokturkı yanlıs anlasılan bır konu var bellıkı
Kesinlikle yanlis alasilmis bahsedilen bosluk kuldesak denen rahi ici bir bosluk ve orda canli sperm blunmasi gebe kalinmasini kolaylastirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…