2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

uleyn yok whats instagram var bir tek :)))))) bir ara uzun uzun konuşuruz zaten kuzucum

kızlar çok hızlı ilerliyor burası yetişemiyorum ben .Lovely35 in anneannesi ne oldu çıktı mı ameliyattan?

Kiz arada boyle oluyorum bi anda canim isteyi veriyor :)

pazar çatladıysa süper olur çünkü perşembe ilişki oldu sonr pazar gece akıntıdan sonra oldu taze taze spremlerle buluşmuştur inşaallah benim yumoş:)
Catladiktan sonra kuruluk oluyor canim buyuk ihtimal pazar catlamistir yumos taze taze spermciklerle bulusmustur insallah

Ay neyseki tek değilmişim kızlar bu avarelikle nasıl çocuk bakarım diye düşünüyordum çok dalginimdir ya
Ayyy bu dertten bende muzdaribim kizzzz gecen sabah adam ise gitti kanali degistiricem tv den kumandayi bulamiyorum her yeri aradim yok sonra adami aradim kumandayi gordun mu diye koltuktaydi dedi. Neyse artik vazgectim aramaktan wc ye gittim bi de ne goriyim kumandayi lavabonun onune brakmisim kendi kendime ne guldummmmm

uleyn yok whats instagram var bir tek :)))))) bir ara uzun uzun konuşuruz zaten kuzucum
Tamam canım ama inan çok sevindim.
Banada ümit oldun açıkcası şu dişçi ile işim bitsede bende başlasam çalışmalara diyorum.
Birde doktor bende yara oluşmuş diye ayrıca alttan kullanacağım bir ilaç verdi.
kızlar çok hızlı ilerliyor burası yetişemiyorum ben .Lovely35 in anneannesi ne oldu çıktı mı ameliyattan?
Geçmiş olsun ben onu atlamışım ya Allah yardımcıları olsun hastamızında şifasını versin inşallah
Arkadaşlar doktor dan geldim solda yumurtalar var dedi ikigun üst üste ilişki verdi ilaca ddevam buaydan umitliyim dedi benim de yüzüm güldü inşallah tutar
Hadi hayırlısıyla inşallah

çok tatlısın canm ama 8. ayım ve adet olunca klomen başlancaktı adet olamıyorum bayrama dek gelir oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…