- 13 Mart 2014
- 721
- 702
- 158
Ay neyseki tek değilmişim kızlar bu avarelikle nasıl çocuk bakarım diye düşünüyordumBazen bende de oluyor canim gecenlerde telefonu ariyordum nerede diye esime soruyorum elindeki ney dedi esim bi baktim kielimde
Biz bu yasta boyleysek yaslaninca ne oluruz acabaAy neyseki tek değilmişim kızlar bu avarelikle nasıl çocuk bakarım diye düşünüyordumçok dalginimdir ya
uleyn yok whats instagram var bir tek :)))))) bir ara uzun uzun konuşuruz zaten kuzucumBEnce böyle bir şey var çünkü ben hamileyken bilmediğimden hiç belirti fark etmemiştim uyuklamak dışında
Şimdi olmadığını bildiğim halde tüm belirtileri taşıyorum
BEnce yanlış anlaşılma olmuştur.
Belkide kısmet hele bir tanesini kucağımıza alalımda
Tamam canım merak etme sen
Whatsupp yok muydu sende olmazsa oradan ulaşırsın bana Allah Allah yeterki ulaşmak iste:)
Yok kız odam restore ediliyor şimdi oturduğum yer boş depo gibi bir oda görmen lazım ondan pek bakamıyorum bu aralar
Çok yaşa emi
eyvahhhh hamileler var burda niye konuşuyoruz ki böyleAyyy canim ispanak corbasi cekti
Kiz arada boyle oluyorum bi anda canim isteyi veriyor :)hay ağzıma patlatın hemen bitaneee çok özür diliyorum BU TOPİCTE YEMEK KONUŞULMICAK Bİ DAHA HAMİŞLERİN CANI ÇEKİYORhay ağzım kırılaydı offf gel yapayım çorbası yemeği böreği neyini istiyorsan tüh yaa
Catladiktan sonra kuruluk oluyor canim buyuk ihtimal pazar catlamistir yumos taze taze spermciklerle bulusmustur insallahpazar çatladıysa süper olur çünkü perşembe ilişki oldu sonr pazar gece akıntıdan sonra oldu taze taze spremlerle buluşmuştur inşaallah benim yumoş:)
Ayyy bu dertten bende muzdaribim kizzzz gecen sabah adam ise gitti kanali degistiricem tv den kumandayi bulamiyorum her yeri aradim yok sonra adami aradim kumandayi gordun mu diye koltuktaydi dedi. Neyse artik vazgectim aramaktan wc ye gittim bi de ne goriyim kumandayi lavabonun onune brakmisim kendi kendime ne guldummmmmAy neyseki tek değilmişim kızlar bu avarelikle nasıl çocuk bakarım diye düşünüyordumçok dalginimdir ya
Bisey olmaz canim simdi unutrum:)eyvahhhh hamileler var burda niye konuşuyoruz ki böyleama çıktı artık kocan alsa gelirken
Kiz arada boyle oluyorum bi anda canim isteyi veriyor :)
Tatlı şaşkın nineler oluruzBiz bu yasta boyleysek yaslaninca ne oluruz acaba
LOVELYM DUYMUS TELEVIZIYONDAN
düşünce gücüyle hamile kaldığını sanan ve sonra da vücudum bana oyun oynadı diyen kadın çeşidi: kk kadınları
Tamam canım ama inan çok sevindim.uleyn yok whats instagram var bir tek :)))))) bir ara uzun uzun konuşuruz zaten kuzucum
Geçmiş olsun ben onu atlamışım ya Allah yardımcıları olsun hastamızında şifasını versin inşallahkızlar çok hızlı ilerliyor burası yetişemiyorum ben .Lovely35 in anneannesi ne oldu çıktı mı ameliyattan?
Hadi hayırlısıyla inşallahArkadaşlar doktor dan geldim solda yumurtalar var dedi ikigun üst üste ilişki verdi ilaca ddevam buaydan umitliyim dedi benim de yüzüm güldü inşallah tutar
Evet oyle oluruzTatlı şaşkın nineler oluruz
çok tatlısın canm ama 8. ayım ve adet olunca klomen başlancaktı adet olamıyorum bayrama dek gelir odayok yok kist değildir o az ömrün kalmış seninallah korusun bu ne felaket tellallığı yaa yani mevsimsel etkilenemez vücudun stresten gecikemez geç döllenmeden gecikemez illa kist olacak öyle mi öyle değil tabiiiiiii hemennn olumlu düşünüyoruz hemen lütfen :)
Ayy uzulme canim simdi ona benzer bisey yerim ben ahanda simdide tursu cekti hemen agzima bi tane atayim nefsim kirilsin:)lütfen ye canıminan yakın olsak her türlüsünü hiç üşenmez yapar getiririm kusura bakma ne olur
Hadi inşallah canım benim, Rabbim yüzünüzü güldürsün bu ay inşaallaaahhh...Arkadaşlar doktor dan geldim solda yumurtalar var dedi ikigun üst üste ilişki verdi ilaca ddevam buaydan umitliyim dedi benim de yüzüm güldü inşallah tutar
Ayyy bu dertten bende muzdaribim kizzzz gecen sabah adam ise gitti kanali degistiricem tv den kumandayi bulamiyorum her yeri aradim yok sonra adami aradim kumandayi gordun mu diye koltuktaydi dedi. Neyse artik vazgectim aramaktan wc ye gittim bi de ne goriyim kumandayi lavabonun onune brakmisim kendi kendime ne guldummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?