2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

GİTSİN YA MİDEYE NE OLACAK PROTEİN NASIL OLSA

Arkadaşlar doktor dan geldim solda yumurtalar var dedi ikigun üst üste ilişki verdi ilaca ddevam buaydan umitliyim dedi benim de yüzüm güldü inşallah tutar
Arkadaşlar doktor dan geldim solda yumurtalar var dedi ikigun üst üste ilişki verdi ilaca ddevam buaydan umitliyim dedi benim de yüzüm güldü inşallah tutar
İnsallah canim iyi degerlendir hemen kalkma iliskiden sonra yuzustu yat

çok tatlısın canm ama 8. ayım ve adet olunca klomen başlancaktı adet olamıyorum bayrama dek gelir oda

tamam hayırlı bayramların olsun neşe huzur içinde sonra klomene başla sonra bebiş gelsinnnn hatta inşallah gerek bile kalmsın 8 ay çok değil biliyorsun hayırlı zamanda olsun klomenle çabucak gelsin :)

canm inanki en stressiz aydı biz bu ayı boş gectik 2 ilişki oldu sadece ev taşıdık ama niye böyle anlamadım kan tathlili yaptırcam ama hastaned çalışıyorum bi test yaptırıyorum duymayan kalmıyo başka hastanede yok

Ayy uzulme canim simdi ona benzer bisey yerim ben ahanda simdide tursu cekti hemen agzima bi tane atayim nefsim kirilsin:)

eyvaahhh sen aynı ben aklıma düşeni canım çekti diyorum annem dediki öyle değil canın hiç yokken isteyecek yemeden duramaz gibi hissedeceksin çünkü yemezsem bi şey olur korkusu vardı bende :)

tamam hayırlı bayramların olsun neşe huzur içinde sonra klomene başla sonra bebiş gelsinnnn hatta inşallah gerek bile kalmsın 8 ay çok değil biliyorsun hayırlı zamanda olsun klomenle çabucak gelsin :)
allah razı olsun güzel dileklerin için canm inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun rabbim

bende hep aynı eczanelere gidiyorum ama ne olucak duydunlar en en en doğal hakkımız soran olursa bu da benim hobim dersin heecan yaratıyorum :)

millet soygunvu olmuş özel sağlığımı kullanmadan beta yaptırcam ama 75 tl demiş özel bir hastahane yuh yaa beta testine bide pes be bizim evin ordaki özel 3 5 tl istiyor ama şişlideki ne alakaysa 75 demiş

Kuzularım ya , erken olduğunun bilincindeyim yumurtlamam pazar günü oldu... Fakat göğüs ucum çok acıyor , belirti aramayacağıma kendime söz vermiştim bu yüzden dokunmadım göğüsüme orama burama , dünden beri dillendirmeyeceğim diyorum size de , olur mu bu kadar erkenden dersiniz diye ama dün banyoda fark ettim...Hatta yok saçmalama uyduruyorsun dedim üstünde durmadım , ama sürekli sütyenime değince acıyor , yatarken acıyor ....
Bu kadar erken başlar mı bu , hayali değil , psikolojik hiç değil inanın, acayip acıyor ucu, göğsümü yoklayınca onun da ağrıdığını fark ettim... Ama en belirgin hiç değmediğim halde ucu acıyor...

belirtiler hayra gelsin inşallah sen genede dinleme kendini canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…