- 13 Mart 2014
- 721
- 702
- 158
GİTSİN YA MİDEYE NE OLACAK PROTEİN NASIL OLSATv değil uzman tv sitesindeki videoda öyle diyordu doktor. Follop tüplerine ulaşamadan mideye gidiyormuş, bir kısmı tüplerde bekliyormuş bir kısmı yumurtayla karşılaşıyormuş daha giderken falan. Amaan karışık öyle bişiyler işte.
Arkadaşlar doktor dan geldim solda yumurtalar var dedi ikigun üst üste ilişki verdi ilaca ddevam buaydan umitliyim dedi benim de yüzüm güldü inşallah tutar
İnsallah canim iyi degerlendir hemen kalkma iliskiden sonra yuzustu yatArkadaşlar doktor dan geldim solda yumurtalar var dedi ikigun üst üste ilişki verdi ilaca ddevam buaydan umitliyim dedi benim de yüzüm güldü inşallah tutar
çok tatlısın canm ama 8. ayım ve adet olunca klomen başlancaktı adet olamıyorum bayrama dek gelir oda
IyykkGİTSİN YA MİDEYE NE OLACAK PROTEİN NASIL OLSA
Canım sırtüstü mü yüzüstümü yatmalıyızİnsallah canim iyi degerlendir hemen kalkma iliskiden sonra yuzustu yat
canm inanki en stressiz aydı biz bu ayı boş gectik 2 ilişki oldu sadece ev taşıdık ama niye böyle anlamadım kan tathlili yaptırcam ama hastaned çalışıyorum bi test yaptırıyorum duymayan kalmıyo başka hastanede yok17 eylülden bu yana bayağı olmuş stres mi yaptın acaba hemen kötü düşünme ...ben de evde test yaptım yaptım negatif cıktı içimde hala bi umut vardı kanda çıkar belki diye kan testi yaptırdım sonuclar ooooooo cıktığını görünce ardan 2-3 saat gecti baktım geldi kırmızılar hepimizin psikolojisi bozuk
Ayy uzulme canim simdi ona benzer bisey yerim ben ahanda simdide tursu cekti hemen agzima bi tane atayim nefsim kirilsin:)
kuzenimde de kız bebek dediler erkek oldu yani pek problem yapılacak bir şey değil seninki azıcık nazlı çıktı göstermiyorKızlarr yanılma payıyla birlikte büyük ihtimal erkek dediler böle olan var mı neden kesin solemediler
GİTSİN YA MİDEYE NE OLACAK PROTEİN NASIL OLSA
Yuz ustu daha kolay gidiyormus spermcikler burda bir kac arkadsa dr oyle demis onceleri bende hep sirt ustu yatardim bu ay once yuz ustu sonrada sirt ustu yattimCanım sırtüstü mü yüzüstümü yatmalıyız
allah razı olsun güzel dileklerin için canm inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun rabbimtamam hayırlı bayramların olsun neşe huzur içinde sonra klomene başla sonra bebiş gelsinnnn hatta inşallah gerek bile kalmsın 8 ay çok değil biliyorsun hayırlı zamanda olsun klomenle çabucak gelsin :)
canm inanki en stressiz aydı biz bu ayı boş gectik 2 ilişki oldu sadece ev taşıdık ama niye böyle anlamadım kan tathlili yaptırcam ama hastaned çalışıyorum bi test yaptırıyorum duymayan kalmıyo başka hastanede yok
Bende öyle ya annem sendeki aşErme değil pisBogazlik dedieyvaahhh sen aynı ben aklıma düşeni canım çekti diyorum annem dediki öyle değil canın hiç yokken isteyecek yemeden duramaz gibi hissedeceksin çünkü yemezsem bi şey olur korkusu vardı bende :)
çok enteresannAYAKLARIMIZI KALDIRINCA SPERMCIKLER MIDEYE GIDIYORMUSS
ha ha ha ha offföfff bu ne biçim ilişki mideme kadar geldii diyomuşum kocama adam şok olurayyy bunun üzerine çok kötü espriler yapardım ama tamam seviyeyi koruyorum
belirtiler hayra gelsin inşallah sen genede dinleme kendini canım :)Kuzularım ya , erken olduğunun bilincindeyim yumurtlamam pazar günü oldu... Fakat göğüs ucum çok acıyor , belirti aramayacağıma kendime söz vermiştim bu yüzden dokunmadım göğüsüme orama burama , dünden beri dillendirmeyeceğim diyorum size de , olur mu bu kadar erkenden dersiniz diye ama dün banyoda fark ettim...Hatta yok saçmalama uyduruyorsun dedim üstünde durmadım , ama sürekli sütyenime değince acıyor , yatarken acıyor ....
Bu kadar erken başlar mı bu , hayali değil , psikolojik hiç değil inanın, acayip acıyor ucu, göğsümü yoklayınca onun da ağrıdığını fark ettim...Ama en belirgin hiç değmediğim halde ucu acıyor...
Delisiniz kızım sizha ha ha ha offfMINIKKUS1 çok güldürdün beni şimdi benimde aklımdan geçiyor birsürü şey manyak manyak gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?