kız git test yap ne zamandı batÇOK İYİYİM BÜGÜNDE adet olmadım yuppi
Ama dinlemiyorum kibelirtiler hayra gelsin inşallah sen genede dinleme kendini canım :)
Anaaaaaammmm cok sevindimmmm ben sana dedim yavru erkek diye. Kesin olmasada adam orda bisey gormustur yaniiiiiKızlarr yanılma payıyla birlikte büyük ihtimal erkek dediler böle olan var mı neden kesin solemediler
75 mi ucmuslar ben devlette acilde hic para vermeden yaptiriyorum ozelde 3 5 lira biseymillet soygunvu olmuş özel sağlığımı kullanmadan beta yaptırcam ama 75 tl demiş özel bir hastahane yuh yaa beta testine bide pes be bizim evin ordaki özel 3 5 tl istiyor ama şişlideki ne alakaysa 75 demiş
Sağlıkla al kucağına inşaAllah tospanıKızlarr yanılma payıyla birlikte büyük ihtimal erkek dediler böle olan var mı neden kesin solemediler
vallla öle malllar yaa devlete nasıl acilden gidelim bilemedim kş75 mi ucmuslar ben devlette acilde hic para vermeden yaptiriyorum ozelde 3 5 lira bisey
kemik erimesi mi vardı tatlım geçmiş olsun inşşallah sağ salim çıkar hastaneden
Bende öyle ya annem sendeki aşErme değil pisBogazlik dedi
ha ha ha ha offfMINIKKUS1 çok güldürdün beni şimdi benimde aklımdan geçiyor birsürü şey manyak manyak gülüyorum
Hayırlıısı canım , bekle bakalım kırmızılar gelsin sonra umutlarını devredersin ,sanırsam benim bu ay ki umut larım suya düşüyor..
az once wc ye ovulasyon testi yapmak için gitmiştim. temizlenirken peçeteye pembe bir leke geldi..
zaten geçen hasta olduğum da da ilk 3-4 günde birer damla pembelik geliyordu.. daha sonra hasta olmuştum..
pifff... hayırlısı artık .. önümüzdeki maçlara bakıcaz..
Bizim burda da test yaptiricam sadece diyrum dra gostermicem 35 tl muayene 20 tl de test uceti istiyo yani muayene olmayacagim ama illa aliyolarmis75 mi ucmuslar ben devlette acilde hic para vermeden yaptiriyorum ozelde 3 5 lira bisey
Delisiniz kızım siz
Ben kasiklarim sancilaniyor dedim adetimde gecti ilac kullaniyorum hamilelikte kullanilmasi tehlikeliymis dedim dr hcg yaptivallla öle malllar yaa devlete nasıl acilden gidelim bilemedim kş
lovely ananen çıkmıştır ameliayttan sanırım naısl durumu ?
Delisiniz kızım siz
iyi canm iyi cok sevindim allahım uzun ömür versin senin çocuğunu da görmeyi nasip etsin inşallah :)Canım yaşlı tabi kemikler eriyor artık tansiyon ve kalp vardı ama ameliyattan çıktı çok şükür kendinede gelmiş. İstediğimiz doktor girmiş ameliyatına da durumu da çok iyimiş allaha şükür. Çok teşekkür ederim canım sağolasın.
kızlar çok hızlı ilerliyor burası yetişemiyorum ben .Lovely35 in anneannesi ne oldu çıktı mı ameliyattan?
çok zekice benim özel sigortam var ama kimse öğrensin istemiyorm şirketren o yüzden özelden yaptırsam cebimden ödicem şişlide devlet hastahanesi bulayım poff kv ye gidelim dedim bugünBen kasiklarim sancilaniyor dedim adetimde gecti ilac kullaniyorum hamilelikte kullanilmasi tehlikeliymis dedim dr hcg yapti
Allah allah yok bizim burda almiyorlar ozelde de ucuzBizim burda da test yaptiricam sadece diyrum dra gostermicem 35 tl muayene 20 tl de test uceti istiyo yani muayene olmayacagim ama illa aliyolarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?