2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar benim test dün en koyu halindeydi ama bugün yine silik olmuş. Tam anlamıyla pozitif bile olmadan neden silikleşti şimdi bu? Ben yumurtlamıyo muyum yani

Ayy uzulme canim simdi ona benzer bisey yerim ben ahanda simdide tursu cekti hemen agzima bi tane atayim nefsim kirilsin:)

Turşu dedinde ben bu ara acayip turşu yedim dün kayınvalidem ev turşusu yapmış 3 tane salatalık turşusu yedim kocaman kocaman. Sonra eve geldim kıvrandım bir güzel karın ağrısından.

çok zekice benim özel sigortam var ama kimse öğrensin istemiyorm şirketren o yüzden özelden yaptırsam cebimden ödicem şişlide devlet hastahanesi bulayım poff kv ye gidelim dedim bugün
bencede devlete git test icin canim ozele bosuna verme o kadar

can ciğer bacılarım,
benim dünkü kontrolümde kist çıktı sinirlerim anormal bozuk 2,5 cm olmuş , d.kontrol hapı başladı dr um. ve önceki drun bunu görmemiş olmasına çıldırıyorum!!!!
siz siz olun asla tek dr la yol almayın ikinci bir göz ikinci bir fikir muhakkak alın dostlar

bu işleri tam bilmezken kızların spermleri yuttuğunu duyduğumda hamile kalmıyolar mı diye soru işareti olmuştur meğerse tam tersi olabiliyormuş

doktor bey yuttum bebek var mı değil doktor bey yaptık mideye gider mi işin bilimselliğini bilemem bana resmen eğlence çıktı yaaa hayır ilişkiden sonra midem bulanıyor benim aklıma o geldi iyice gülüyorum

bu işleri tam bilmezken kızların spermleri yuttuğunu duyduğumda hamile kalmıyolar mı diye soru işareti olmuştur meğerse tam tersi olabiliyormuş

haha di mi yaa , benim midem bulanıyor hala , evlenmeden önce de öyle şimdi de , nasıl mide var insanlarda diycem de , benim de midem kabul etmiş görünüyor alttan mideye gecmiştir illa ki

di mi yaaa anasına çekmiştiiir
Vallahi bilmem onu bunu , içimden zaten sesler tuttu diyor ama bu kadar erken başlamamalıydı bu pööf

tamam yedi gün sonraya bi fortel farz oldu sana zaten o zamana kadar göğüs ucu bulantı kasık sızısı yorgunluk çarpıntı heepsinden gelir ama şeyyy biliyo musun göğüs ucu tuhaf inşallah olmuştur yaa :)

Benim onceki ay 4 cm di dr ilac vermedi adetleatarsin dedi sonraki gittigimde temiz dedi dr sogan kuru yapmistim acaba o mu etkili oldu bilmiyorum

Hay Allah ,bunlara nasıl diploma veriliyor yahu !
İyi ki şimdi fark edilmiş tatlım , umarım bir an evvel kaybolur gider kistin ... Allah şifa versiin...

aaaa o zaman varmıymış acabaa ??? bir de ilaçla mı gidecek adetle atılan cinsten değil mi sinirlerini bozmaa burda herkesin tedaviyle tek tek gidiyor oda gidecek inşallah canım deminosum

ayy sorma ya tam eylence kocama desem böyle böyle mideye gidiyormuş diye ondan daha bomba şeyler çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…