- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
di mi yaaabizz mi deliyiz 3.günden göğüs ucunu acıtan bebiş mi
Bebeğim durumu çok iyimiş. 14:30'da çıktı ayılmasını beklediler.
Ayy uzulme canim simdi ona benzer bisey yerim ben ahanda simdide tursu cekti hemen agzima bi tane atayim nefsim kirilsin:)
bencede devlete git test icin canim ozele bosuna verme o kadarçok zekice benim özel sigortam var ama kimse öğrensin istemiyorm şirketren o yüzden özelden yaptırsam cebimden ödicem şişlide devlet hastahanesi bulayım poff kv ye gidelim dedim bugün
N guzel yaaaAllah allah yok bizim burda almiyorlar ozelde de ucuz
bu işleri tam bilmezken kızların spermleri yuttuğunu duyduğumda hamile kalmıyolar mı diye soru işareti olmuştur meğerse tam tersi olabiliyormuş
bu işleri tam bilmezken kızların spermleri yuttuğunu duyduğumda hamile kalmıyolar mı diye soru işareti olmuştur meğerse tam tersi olabiliyormuş
ben bildiğin sesli güldüm :) neyse ki yanımda yöremde kimse yoktubende dudaklarımı büzmüş durumdayım gülmemek için ama gözlerim resmen kahkahadan doluyor
Ama 2 kez yapti bunu banakuzenimde de kız bebek dediler erkek oldu yani pek problem yapılacak bir şey değil seninki azıcık nazlı çıktı göstermiyor
Bebeğim durumu çok iyimiş. 14:30'da çıktı ayılmasını beklediler.
sevindim canım tekrar geçmiş olsunÇıktı canım çıktı iyi anneanneciğim canım çok teşekkürler.
di mi yaaaanasına çekmiştiiir
Vallahi bilmem onu bunu , içimden zaten sesler tuttu diyor ama bu kadar erken başlamamalıydı bu pööf
Benim onceki ay 4 cm di dr ilac vermedi adetleatarsin dedi sonraki gittigimde temiz dedi dr sogan kuru yapmistim acaba o mu etkili oldu bilmiyorumcan ciğer bacılarım,
benim dünkü kontrolümde kist çıktı sinirlerim anormal bozuk2,5 cm olmuş , d.kontrol hapı başladı dr um. ve önceki drun bunu görmemiş olmasına çıldırıyorum!!!!
siz siz olun asla tek dr la yol almayın ikinci bir göz ikinci bir fikir muhakkak alın dostlar
Hay Allah ,bunlara nasıl diploma veriliyor yahu !can ciğer bacılarım,
benim dünkü kontrolümde kist çıktı sinirlerim anormal bozuk2,5 cm olmuş , d.kontrol hapı başladı dr um. ve önceki drun bunu görmemiş olmasına çıldırıyorum!!!!
siz siz olun asla tek dr la yol almayın ikinci bir göz ikinci bir fikir muhakkak alın dostlar
Heycanlandirmak istiyo seni bebissssAma 2 kez yapti bunu bana
can ciğer bacılarım,
ayy sorma ya tam eylence kocama desem böyle böyle mideye gidiyormuş diye ondan daha bomba şeyler çıkardoktor bey yuttum bebek var mı değil doktor bey yaptık mideye gider mi işin bilimselliğini bilemem bana resmen eğlence çıktı yaaa hayır ilişkiden sonra midem bulanıyor benim aklıma o geldi iyice gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?