Neler olacak bakalım bakalım.. :) hayırlı zamanda nasip olsun isteyen herbirimizeHayırlıısı canım , bekle bakalım kırmızılar gelsin sonra umutlarını devredersin ,
Rabbim hayırlısıyla nasip etsiiin en kısa zamanda
Tatlim ayni koyuluktamiydi dun benimki ayni koyulukta oluyor sonra siliklesiyorKızlar benim test dün en koyu halindeydi ama bugün yine silik olmuş. Tam anlamıyla pozitif bile olmadan neden silikleşti şimdi bu? Ben yumurtlamıyo muyum yani
bu işleri tam bilmezken kızların spermleri yuttuğunu duyduğumda hamile kalmıyolar mı diye soru işareti olmuştur meğerse tam tersi olabiliyormuş
doktor bey yuttum bebek var mı değil doktor bey yaptık mideye gider mi işin bilimselliğini bilemem bana resmen eğlence çıktı yaaa hayır ilişkiden sonra midem bulanıyor benim aklıma o geldi iyice gülüyorum
İlk canım inş son da olur.. Boş gebelikten 6 gün önce kürtaj oldum. Ben de dr.umda test yaptırmak istedik. Bebek pataloji ve genetikte incelenecek dr embriyo olmadığından sonuç bişey getirmeyecek ama olsun kese incelenmeli dedi. Aynı zamanda ikincisinde benzer sıkıntıyı yaşamamak adına eşin ve senden kan alıp genetik inceleme ve 6hafta sonra senin kanda pıhtılaşma testi yapalım dedi. Aslında 3 düşük olmadan devlet hast bu testleri yapmıyo dedi. Ben test istediğim için özellikle araştırma hast kürtaj oldum.seninde ilk düşüğündü değil mi?Dr mu istedi yoksa sen mi istiyorsun test yaptırmayı?
Oldu Oldu... ben Bayram sabahı yapacağım bir tane bu gidişle...tamam yedi gün sonraya bi fortel farz oldu sana zaten o zamana kadar göğüs ucu bulantı kasık sızısı yorgunluk çarpıntı heepsinden gelirama şeyyy biliyo musun göğüs ucu tuhaf inşallah olmuştur yaa :)
ama kesin bileyim ya[/QUOTE][QUOpipo missladybird, post: 37050919, member: 263402"]Heycanlandirmak istiyo seni bebissss
geçmiştir illaki diktik o kadar ayaklarımızı mideyede göndermişizdir illakihaha di mi yaa , benim midem bulanıyor hala , evlenmeden önce de öyle şimdi de , nasıl mide var insanlarda diycem de , benim de midem kabul etmiş görünüyor alttan mideye gecmiştir illa ki
kızlar rüyamda 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok etkiledi beni rüyam
Tatlim ayni koyuluktamiydi dun benimki ayni koyulukta oluyor sonra siliklesiyor
ayy sorma ya tam eylence kocama desem böyle böyle mideye gidiyormuş diye ondan daha bomba şeyler çıkar
Kızlar benim test dün en koyu halindeydi ama bugün yine silik olmuş. Tam anlamıyla pozitif bile olmadan neden silikleşti şimdi bu? Ben yumurtlamıyo muyum yani
kızlar rüyamda 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok etkiledi beni rüyam
GECMIS OLSUN ANANEN CIKMIS ALLAH UZUN OMURLER VERSWINTurşu dedinde ben bu ara acayip turşu yedim dün kayınvalidem ev turşusu yapmış 3 tane salatalık turşusu yedim kocaman kocaman. Sonra eve geldim kıvrandım bir güzel karın ağrısından.
BENCE SEN SOGAN KURU KULLAN KISTI OLANLARIN COGUNDA GITMIS KISTcan ciğer bacılarım,
benim dünkü kontrolümde kist çıktı sinirlerim anormal bozuk2,5 cm olmuş , d.kontrol hapı başladı dr um. ve önceki drun bunu görmemiş olmasına çıldırıyorum!!!!
siz siz olun asla tek dr la yol almayın ikinci bir göz ikinci bir fikir muhakkak alın dostlar
çok şükür canım geçmiş olsun ohh ananesi torun çocuğu görecek daha kısmetse :)
Men çok dikmedim öyle , sırt üstü yattım genelde , menim çok gitmemiştiiir , siz düşünün artıkıngeçmiştir illaki diktik o kadar ayaklarımızı mideyede göndermişizdir illaki
Oldu Oldu... ben Bayram sabahı yapacağım bir tane bu gidişle...
Evet tuhaf... ilk defa oluyor böylesi, iki üç güne gögüslerim büyümeye başlarsa hamileyim derim... çünkü kimyasalda benim öyle olmuştu... 10 gün vardı ama göğüslerim büyümeye başlamıştı..
Kızlar benim test dün en koyu halindeydi ama bugün yine silik olmuş. Tam anlamıyla pozitif bile olmadan neden silikleşti şimdi bu? Ben yumurtlamıyo muyum yani
dediğin gibi inşallah son olur.İyi olur testleri yaptırman için rahat eder.İlk canım inş son da olur.. Boş gebelikten 6 gün önce kürtaj oldum. Ben de dr.umda test yaptırmak istedik. Bebek pataloji ve genetikte incelenecek dr embriyo olmadığından sonuç bişey getirmeyecek ama olsun kese incelenmeli dedi. Aynı zamanda ikincisinde benzer sıkıntıyı yaşamamak adına eşin ve senden kan alıp genetik inceleme ve 6hafta sonra senin kanda pıhtılaşma testi yapalım dedi. Aslında 3 düşük olmadan devlet hast bu testleri yapmıyo dedi. Ben test istediğim için özellikle araştırma hast kürtaj oldum.
Canım bende aynı senin gibiyim geçen gün rüyamda yine hamile olduğumu bu defa daha büyükken kaybettiğimi gördüm.Uyurken nasıl ağlamışsam eşim uyandırdı. Hani içimize atıyoruz ya işte onu yapmamak lazım. Rabbim isteyen herkese ve inşallah içlerinde bize de hayırlı bebekler bahşedecek.
Hayır olsun canım.. Çok aklımıza takıyoruz aynı şeyi yaşıcaz zannediyoruz ama benim dr.um boş gebeliğin tekrarlama ihtimali çok düşük dedi.. Üzüldükçe bunu aklıma getiriyorum. Maalesef 9 ayın tamamında hep testler vs bizi strese sokucak inş tekrar hamile kaldığımızda kendimizi telkin etmeyi öğrenmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?