2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

[QUOpipo missladybird, post: 37050919, member: 263402"]Heycanlandirmak istiyo seni bebissss[/QUOTE]
ama kesin bileyim ya

Kızlar benim test dün en koyu halindeydi ama bugün yine silik olmuş. Tam anlamıyla pozitif bile olmadan neden silikleşti şimdi bu? Ben yumurtlamıyo muyum yani
Tatlim ayni koyuluktamiydi dun benimki ayni koyulukta oluyor sonra siliklesiyor

bu işleri tam bilmezken kızların spermleri yuttuğunu duyduğumda hamile kalmıyolar mı diye soru işareti olmuştur meğerse tam tersi olabiliyormuş

seninde ilk düşüğündü değil mi?Dr mu istedi yoksa sen mi istiyorsun test yaptırmayı?
İlk canım inş son da olur.. Boş gebelikten 6 gün önce kürtaj oldum. Ben de dr.umda test yaptırmak istedik. Bebek pataloji ve genetikte incelenecek dr embriyo olmadığından sonuç bişey getirmeyecek ama olsun kese incelenmeli dedi. Aynı zamanda ikincisinde benzer sıkıntıyı yaşamamak adına eşin ve senden kan alıp genetik inceleme ve 6hafta sonra senin kanda pıhtılaşma testi yapalım dedi. Aslında 3 düşük olmadan devlet hast bu testleri yapmıyo dedi. Ben test istediğim için özellikle araştırma hast kürtaj oldum.

Oldu Oldu... ben Bayram sabahı yapacağım bir tane bu gidişle...
Evet tuhaf... ilk defa oluyor böylesi, iki üç güne gögüslerim büyümeye başlarsa hamileyim derim... çünkü kimyasalda benim öyle olmuştu... 10 gün vardı ama göğüslerim büyümeye başlamıştı..

Kızlar benim test dün en koyu halindeydi ama bugün yine silik olmuş. Tam anlamıyla pozitif bile olmadan neden silikleşti şimdi bu? Ben yumurtlamıyo muyum yani

Canım dünkü testini tekrar paylaşsana , adet bitiminde hafif renkli çıkmıştı benimki sonra açılmış sonra da tamamen koyulaşmıştı...bazılarında tam koyulaşmadığı halde pozitif olabiliyormuş , sen yapmaya devam et , çalışmaları da ihmal etme canım...

kızlar rüyamda 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok etkiledi beni rüyam

Ah canım gerçek olacak inşaAllah yakında merak etme sen :)

BENCE SEN SOGAN KURU KULLAN KISTI OLANLARIN COGUNDA GITMIS KIST

yaaaa nasıl geçecek 4 gün ben tatile gidicem sen lovely herkes test yapacak nasıl hepsine birden bakıcammm bak beni meraklarda koyup gönderiyorsunuz :)

dediğin gibi inşallah son olur.İyi olur testleri yaptırman için rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…