2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benim onceki ay 4 cm di dr ilac vermedi adetleatarsin dedi sonraki gittigimde temiz dedi dr sogan kuru yapmistim acaba o mu etkili oldu bilmiyorum
canım zaten adetimin 3. günüydü atılsaylı gözükmezdi, doğum kontrol hapı başladık bununla atarsın dedi bakalım önümüzdeki adetimde anlaşılacak

yaaaa nasıl geçecek 4 gün ben tatile gidicem sen lovely herkes test yapacak nasıl hepsine birden bakıcammm bak beni meraklarda koyup gönderiyorsunuz :)
Kuzuşum Lovely i öğrenirsin belkim ama beni imkansız , mecbur betayı beklicez
Ben sana özel mesaj atarım nasipse güzel haber alırsam , telden girip bakarsın tatilde de olsan oldu mu kuzum...

eyvaahhh sen aynı ben aklıma düşeni canım çekti diyorum annem dediki öyle değil canın hiç yokken isteyecek yemeden duramaz gibi hissedeceksin çünkü yemezsem bi şey olur korkusu vardı bende :)
Gecen gece soslu zeytin cekti esim yeme midende bulaniyor dedi 1 saat dayandim artk nerdeyse agliycam yemem lazim diyorum ve yedim ama sonu kusma oldu

Kuzuşum Lovely i öğrenirsin belkim ama beni imkansız , mecbur betayı beklicez
Ben sana özel mesaj atarım nasipse güzel haber alırsam , telden girip bakarsın tatilde de olsan oldu mu kuzum...

tamamda kendimi geçtim kalbim heyecanlarla doldu bak güzel haberler verin allah izin verirse tatilimin üstüne bal kaymak olsun bu ayyy herkesten bekliyorum hiç olmadığı kadar :)

tamamda kendimi geçtim kalbim heyecanlarla doldu bak güzel haberler verin allah izin verirse tatilimin üstüne bal kaymak olsun bu ayyy herkesten bekliyorum hiç olmadığı kadar :)
İnşaAllah kuşum , inan bende öyle , çok hayırı haber gelecek kanaatindeyim
Hem havalar soğdu hem çalışamalar arttı hemde pozitifiz abi , gelecek o bebişler inşaAllah kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…