- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
MIDEM BULANDIYA KUSUCAM SIMDI BATADA AZ KALDI SONRADA HAMILEMIYIM DIYE DUSUNUCEMMgeçmiştir illaki diktik o kadar ayaklarımızı mideyede göndermişizdir illaki
Şimdi acile gidiyorum. Bakalım nolacak. Hayırlı haberlerle dónerim İnşaAllahben yaptırmadım ama veriyorlar diyo arkadaşlar
canım zaten adetimin 3. günüydü atılsaylı gözükmezdi, doğum kontrol hapı başladık bununla atarsın dedi bakalım önümüzdeki adetimde anlaşılacakBenim onceki ay 4 cm di dr ilac vermedi adetleatarsin dedi sonraki gittigimde temiz dedi dr sogan kuru yapmistim acaba o mu etkili oldu bilmiyorum
Amin canım benimdediğin gibi inşallah son olur.İyi olur testleri yaptırman için rahat eder.
Kuzuşum Lovely i öğrenirsin belkim ama beni imkansız , mecbur betayı beklicezyaaaa nasıl geçecek 4 gün ben tatile gidicem sen lovely herkes test yapacak nasıl hepsine birden bakıcammm bak beni meraklarda koyup gönderiyorsunuz :)
sevindim canım tekrar geçmiş olsun
Şimdi acile gidiyorum. Bakalım nolacak. Hayırlı haberlerle dónerim İnşaAllah
sağol tatlım Rabbim herkesin şifasını versinHay Allah ,bunlara nasıl diploma veriliyor yahu !
İyi ki şimdi fark edilmiş tatlım , umarım bir an evvel kaybolur gider kistin ... Allah şifa versiin...
Kalplerimiz birmiş kuzum ,şimdi yazıyordum yemin ederim , elisam nerelerde diye
İnşallah arkadaşım güzel haberlerle dön Allahın izniyleŞimdi acile gidiyorum. Bakalım nolacak. Hayırlı haberlerle dónerim İnşaAllah
Gecen gece soslu zeytin cekti esim yeme midende bulaniyor dedi 1 saat dayandim artk nerdeyse agliycam yemem lazim diyorum ve yedim ama sonu kusma oldueyvaahhh sen aynı ben aklıma düşeni canım çekti diyorum annem dediki öyle değil canın hiç yokken isteyecek yemeden duramaz gibi hissedeceksin çünkü yemezsem bi şey olur korkusu vardı bende :)
Kuzuşum Lovely i öğrenirsin belkim ama beni imkansız , mecbur betayı beklicez
Ben sana özel mesaj atarım nasipse güzel haber alırsam , telden girip bakarsın tatilde de olsanoldu mu kuzum...
inşallah rabbim hayırlısı ise bebeğini sana bağışlasın :)
Tatlım sağlıkla ananenin ameliyattan çıkmasına çok sevindim..Sağol canım benim.
yok demem ya suyunu çıkarana kadar muhabbetini yapardeme deme sonra o sırada gülersiniz artık hepp romantizmi kaçırmaaa
Friendly nasilsin canim seni soramiyorum canin k.bakma yazilarini sonradan goruyorum telden girdgm icin insaAllah toparlanmissndr cnm:)İnşallah arkadaşım güzel haberlerle dön Allahın izniyle
inşallah canımBenimde vardı bunlardan anamin evindeşans getirsin sana canım
GECMIS OLSUN ANANEN CIKMIS ALLAH UZUN OMURLER VERSWIN
İnşaAllah kuşum , inan bende öyle , çok hayırı haber gelecek kanaatindeyimtamamda kendimi geçtim kalbim heyecanlarla doldu bak güzel haberler verin allah izin verirse tatilimin üstüne bal kaymak olsun bu ayyy herkesten bekliyorum hiç olmadığı kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?