2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Gecen gece soslu zeytin cekti esim yeme midende bulaniyor dedi 1 saat dayandim artk nerdeyse agliycam yemem lazim diyorum ve yedim ama sonu kusma oldu

olsun iyiki yemişsin yazık kalsada vitamin olsa ama ne yapalım süt yoğurt peynir yumurta mutlaka al evde mayala mümkünse yoğurdu. gerisi canın ne çekiyorsa az az ye ama lütfen tuzlu yeme mümkün olduğunca

Friendly nasilsin canim seni soramiyorum canin k.bakma yazilarini sonradan goruyorum telden girdgm icin insaAllah toparlanmissndr cnm:)
Daha iyi olmaya çalışıyorum canım içimde bi alev topu var ama yeniden hamile kalma umudu için toparlanmaya çalışıyorum.. Korunmayı bırakacağım günü bekliyorum sabırsızlıkla

İşte böyleydi dün canım, bugün tamamen silik

Eklentiler

• sx0dL6kN.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 43
sanmıyorum kuzum zaten olmadı düşünce gücümüzle hamiş olacaz sonunda bende buna inanıyorum

aaaa o zaman varmıymış acabaa ??? bir de ilaçla mı gidecek adetle atılan cinsten değil mi sinirlerini bozmaa burda herkesin tedaviyle tek tek gidiyor oda gidecek inşallah canım deminosum
herhalde varmış ve benim aptal dr görememiş, adetimin 3. günü ve hala orada olduğu için d.kontrol başladı ooofffff oofff error verdim yine ya sabır ya selamet diyorum bakalım inşallah önümüzdeki ay kaybolur Kaygılım ya hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…