Gecen gece soslu zeytin cekti esim yeme midende bulaniyor dedi 1 saat dayandim artk nerdeyse agliycam yemem lazim diyorum ve yedim ama sonu kusma oldu
yaaaa nasıl geçecek 4 gün ben tatile gidicem sen lovely herkes test yapacak nasıl hepsine birden bakıcammm bak beni meraklarda koyup gönderiyorsunuz :)
ha haayyy alemizzz biz yaaaadüşünce gücüyle hamile kaldığını sanan ve sonra da vücudum bana oyun oynadı diyen kadın çeşidi: kk kadınları
Vuhuuuuuuuuu , nasıl görünüyor ?inşallah canımbugün hemşire kostümümde geldi gitsin kırmızılar gelsin çılgın geceler
nasıl bir karmaşayız ya yazık kocalara :)Gecen gece soslu zeytin cekti esim yeme midende bulaniyor dedi 1 saat dayandim artk nerdeyse agliycam yemem lazim diyorum ve yedim ama sonu kusma oldu
Canim bazi bebisler 20.haftaya kdr bile tam gostertmiyor nazlilar baya saglikli olsunda gerisini bosver:)Kızlarr yanılma payıyla birlikte büyük ihtimal erkek dediler böle olan var mı neden kesin solemediler
Bende adettim gittigimde canim 3. Gundu ilac vermedi atarsin dedicanım zaten adetimin 3. günüydü atılsaylı gözükmezdi, doğum kontrol hapı başladık bununla atarsın dedi bakalım önümüzdeki adetimde anlaşılacak
bende diyorumGiz unutttu beni sevincindenoyyy kuzum herkese bir arada teşekkürettim sakın üzülme oyyyy seni seviyorum ben
Tatlım sağlıkla ananenin ameliyattan çıkmasına çok sevindim..
Rabbim hayırlı ömür nasip etsiiin , senin bebişi sevmeyi nasip etsiiin
Benimkide öyle oldu bu ay geç yumurtladım yapmayı bırakma sakın.
Adet gelse testte çıkmayan gebelik kadar üzülmem. Ben testte negatif görmekten korkanlardanım ondan elim gitmiyor canım.
aslında ben orası için düşündüm ama güzel güzel her geçtiğimde göreyim dedimAyyss cok guzelmis bende yatak odama yapim:)
Yaw benim kocamda deli sirf beni delirtmek icin canim sunu bunu cekti diyor acaba cocuk onun karnindaminasıl bir karmaşayız ya yazık kocalara :)
Daha iyi olmaya çalışıyorum canım içimde bi alev topu var ama yeniden hamile kalma umudu için toparlanmaya çalışıyorum.. Korunmayı bırakacağım günü bekliyorum sabırsızlıklaFriendly nasilsin canim seni soramiyorum canin k.bakma yazilarini sonradan goruyorum telden girdgm icin insaAllah toparlanmissndr cnm:)
o kostümlerden bitane bende alacam sen nerden aldın canım nettenmiinşallah canımbugün hemşire kostümümde geldi gitsin kırmızılar gelsin çılgın geceler
Canım dünkü testini tekrar paylaşsana , adet bitiminde hafif renkli çıkmıştı benimki sonra açılmış sonra da tamamen koyulaşmıştı...bazılarında tam koyulaşmadığı halde pozitif olabiliyormuş , sen yapmaya devam et , çalışmaları da ihmal etme canım...
Ah canım gerçek olacak inşaAllah yakında merak etme sen :)
Kıyamam , inşaAllah tatlım inşaAllahAyyyyy canım duygulandım şuan inşallah kucağında bir poz fotomuz olur.
SEN IDRARI YOLA BIZ YAPAR BAKARIZ SENIN ICINAdet gelse testte çıkmayan gebelik kadar üzülmem. Ben testte negatif görmekten korkanlardanım ondan elim gitmiyor canım.
sanmıyorum kuzum zaten olmadı düşünce gücümüzle hamiş olacaz sonunda bende buna inanıyorumöyle diyorlardır dimi kıs; hatta birlikte oturup dalga geçiyorlardır, aahahha nasılda kandırdım diye o kadar belirti yaşıyoruz ki yani hamileler bizim hissettiğimiz kadar belirti yaşıyorlarmı merak ediyorum yani
herhalde varmış ve benim aptal dr görememiş, adetimin 3. günü ve hala orada olduğu için d.kontrol başladı ooofffff oofff error verdim yine ya sabır ya selamet diyorum bakalım inşallah önümüzdeki ay kaybolur Kaygılım ya hayırlısıaaaa o zaman varmıymış acabaa ??? bir de ilaçla mı gidecek adetle atılan cinsten değil misinirlerini bozmaa burda herkesin tedaviyle tek tek gidiyor oda gidecek inşallah canım deminosum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?