2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Daha iyi olmaya çalışıyorum canım içimde bi alev topu var ama yeniden hamile kalma umudu için toparlanmaya çalışıyorum.. Korunmayı bırakacağım günü bekliyorum sabırsızlıkla
Rabbim hayirlisiyla saglikli gebelik nasip etsin insaAllah canim

Yaw benim kocamda deli sirf beni delirtmek icin canim sunu bunu cekti diyor acaba cocuk onun karnindami
ha ha bu pazarda bizimkinin midesi bulandı uyandıraamdım üzerimde bi halsizlik var dedi kafasını koyduğu yerde uyudu dedim sen beni hamile bırakacağına kendini bıraktın galiba :)

yarenim99 ben çıkmak zorundayım sonucunu alıntılayıp yazar mısın merak ediyorum inşallah iyi olur inşallah

kızlarrrrr güldük eğlendikk bugünde iyiyiz şükürler olsun iyiyiz di mi D deminos kist miş vs vs bunlar bizde arada olan nazar boncukları :)

Lovely35 hadii bugün ananenin güzel haberi yeter bize ama yarın bi başka haberle sevindirirsin belki

öpüyorum hepinizi

Görüşürüz kuzuum

Bende adettim gittigimde canim 3. Gundu ilac vermedi atarsin dedi
canım benim yaşım 35 ben artık riskli gruptayım maalesef dr riske girmeyelim vakit kaybetmeyelim diye heme ilaç başladı ki bundan sonra klomen başlayacağız dedi öööfff pöööfff valla panik olmayın ama bu yaşlara da bırakmayın kardeşler bebek işini bak nelerle uğraşıyorum

canım benim oda olacak kısmetse yakında inşallahhh :)

inşallah canlarım inşallah bugun 7. günü adetimin az az geliyo artık yarın biterse 9. gün çalışmalara baslarız artık kocişim özlemiş beni gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…