- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Rabbim hayirlisiyla saglikli gebelik nasip etsin insaAllah canimDaha iyi olmaya çalışıyorum canım içimde bi alev topu var ama yeniden hamile kalma umudu için toparlanmaya çalışıyorum.. Korunmayı bırakacağım günü bekliyorum sabırsızlıkla
ha ha bu pazarda bizimkinin midesi bulandı uyandıraamdım üzerimde bi halsizlik var dedi kafasını koyduğu yerde uyudu dedim sen beni hamile bırakacağına kendini bıraktın galiba :)Yaw benim kocamda deli sirf beni delirtmek icin canim sunu bunu cekti diyor acaba cocuk onun karnindami
Devam et bakalım yapmaya , dün akşam çalışma oldu ama di mi kuşum ? öyle hatırlıyorum...İşte böyleydi dün canım, bugün tamamen silik
aynıyız biz o zaman ben çok kasılıyorum o sonucu beklerken offf stresliAdet gelse testte çıkmayan gebelik kadar üzülmem. Ben testte negatif görmekten korkanlardanım ondan elim gitmiyor canım.
Canim devam et yapmaya ve gun asiri iliskiyede tabi belki daha var koyulasmasinaİşte böyleydi dün canım, bugün tamamen silik
hakkını helal et tatlım yaaaBisey olmaz canim simdi unutrum:)
Devam et bakalım yapmaya , dün akşam çalışma oldu ama di mi kuşum ? öyle hatırlıyorum...
Kafana takıp stres yapma ama sakın , zamanla kesinleşir zaten...
Görüşürüz kuzuumyarenim99 ben çıkmak zorundayım sonucunu alıntılayıp yazar mısın merak ediyorum inşallah iyi olur inşallah
kızlarrrrr güldük eğlendikk bugünde iyiyiz şükürler olsun iyiyiz di mi D deminos kist miş vs vs bunlar bizde arada olan nazar boncukları :)
Lovely35 hadii bugün ananenin güzel haberi yeter bize ama yarın bi başka haberle sevindirirsin belki
öpüyorum hepinizi
canım benim yaşım 35 ben artık riskli gruptayım maalesef dr riske girmeyelim vakit kaybetmeyelim diye heme ilaç başladı ki bundan sonra klomen başlayacağız dedi öööfff pöööfff valla panik olmayın ama bu yaşlara da bırakmayın kardeşler bebek işini bak nelerle uğraşıyorumBende adettim gittigimde canim 3. Gundu ilac vermedi atarsin dedi
Canim devam et yapmaya ve gun asiri iliskiyede tabi belki daha var koyulasmasina
ağzın bal kaymak yesin ayyy hadi inşaallah bu ay tüm bat bekleyenler arkadan da tüm topik gelsinnnn hamiş kalalımmmmmCatladiktan sonra kuruluk oluyor canim buyuk ihtimal pazar catlamistir yumos taze taze spermciklerle bulusmustur insallah
Hayıır , sen stresle başlarsan bu işe hiç olmaz , sakın ha ,,, devam et yapmaya ve takip edelim bakalım ne olacak...Evet de 1 kereyle olmaz ki yaaa, çok mutsuzum şu an((((
Koptummha ha bu pazarda bizimkinin midesi bulandı uyandıraamdım üzerimde bi halsizlik var dedi kafasını koyduğu yerde uyudu dedim sen beni hamile bırakacağına kendini bıraktın galiba :)
Aminn canim ekimde hamis patlamasi yasasin topikağzın bal kaymak yesin ayyy hadi inşaallah bu ay tüm bat bekleyenler arkadan da tüm topik gelsinnnn hamiş kalalımmmmm
canım benim oda olacak kısmetse yakında inşallahhh :)
inşallah canlarım inşallah bugun 7. günü adetimin az az geliyo artık yarın biterse 9. gün çalışmalara baslarız artık kocişim özlemiş beni geneCanım dünkü testini tekrar paylaşsana , adet bitiminde hafif renkli çıkmıştı benimki sonra açılmış sonra da tamamen koyulaşmıştı...bazılarında tam koyulaşmadığı halde pozitif olabiliyormuş , sen yapmaya devam et , çalışmaları da ihmal etme canım...
Ah canım gerçek olacak inşaAllah yakında merak etme sen :)
Unuttum ki tursumu yedim simdi ohhhakkını helal et tatlım yaaainan yakın olsan yapıp getirecem yani neyse unut sen unut bunu konuşup daha da aklında bırakmayalım dimi aa ders olsun bu bize
İşte böyleydi dün canım, bugün tamamen silik
SEN IDRARI YOLA BIZ YAPAR BAKARIZ SENIN ICIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?