2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Adet olup üstüne mi gördüm diyende yine biz hahahahahahah.
aynen yaaaa @KAYGILI hatırlar benim bu ayki dönemi benim adet kahveverngi gelir bu ayda kahverengi geldi ben hala yerleşmemi diye düşünüyorum onu geçtim yoğun ve ağrılı adet oldum yine diyorum ya acaba üstüne mi görüyorum; iç sesime diyorum ki yuh artık pes

Hamilelik Testi
Eski Mısır Medeniyetinde bir kadının gebe olup olmadığı bir uygulama ile anlaşılabiliyordu. Uygulamada bir adet arpa, bir adet de buğday dolu iki torba bulunuyordu. Hamilelik şüphesi bulunan kadın, her sabah idrarıyla bu iki torbayı ayrı ayrı sularmış. Hamilelik şüphesi olmayan bir kadın bulunur ve o da diğer arpa ve buğday dolu torbaları idrarıyla sularmış. Bu uygulamada hamilelik şüphesi taşıyan kadının idrarla sulamış olduğu torbalar, diğer kadının sulamış olduğu torbalardan daha önce çimlenirse, kadının hamile olduğu anlaşılıyormuş. Eğer her iki kadının idrarla sulamış olduğu torbalar aynı anda çimlenirse, ortada hamilelik gibi bir durumun olmadığı anlaşılırmış. Bu uygulamada hamile kadının arpa ve buğday torbalarının daha önce çimlenmesinin nedeni ise, hamile kadınların sabahki idrarlarında aşırı miktarda hormon bulunmasıdır. Bu fazla hormon, daha önce çimlenmeyi sağlamaktadır.

Bebeğin Cinsiyeti

Bu medeniyette gebelik durumu anlaşıldığı gibi bebeğin cinsiyeti de anlaşılabiliyordu. Hamilelik testini belirlemede bir arpa ve bir de buğday dolu torbalar kullanılmaktaydı. İdrarla sulanan torbalardan buğday taneleri arpa tanelerinden daha önce çimlenirse bebeğin cinsiyetinin erkek, eğer arpa taneleri daha önce çimlenirse bebeğin cinsiyetinin kız olduğu anlaşılmaktaydı.

Bu uygulama 1933 yılında bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Prof. Julias Manger laboratuarda kutuların içine kurutma kağıtları yerleştirmiş ve bunların üzerine de buğday ve arpa taneleri koymuştur. Ardından bu taneleri hamile bir kadının idrarıyla sulayıp, Eski Mısır’da uygulanan bu yöntemin doğruluğunu bilimsel olarak kanıtlamıştır.

Çok çok geçmiş olsun,Allah ım acil şifalar versin inşallah, dua edicem ananeye, daha iyi olsun inşallah

o kostümlerden bitane bende alacam sen nerden aldın canım nettenmi
evet canım süper görünüyor benim çatlak görümcem evimi karıştırıp kedi kız kostümümü bulmuş beni deli etti bilenler var anlattım 38 yaşında bekar evlnemek istiyor ben çalışıyorum ya yatak odamı karıştırmış(tabi her yeri) diyor şu kedi kostümünü nasıl giyiuorlar taçlı falan sen olsan giiyermisin saf ayağına yatıyor bende o yüzden hemşireyi açmadım ambalajda saklı 1 haftaya çıkar ortaya yaa gülsem mi ağlasam mı şimdi

BI O KALMISDI ONUDA YAPALIM TAM OLSUN

Zorla mı yaptırcanız siz bana bu testi ya. Bakalım belki cuma ama yarın değil bebeğim. Dua edin yarında gelmesin zaten gelmemesi de lazım bilimsel olarak daha 14 gün geçmedi yumurtlamadan.

yok tatlım ne dinlemesi yani acıyormuş sonuçta şimdi acıyormu diye göğüs ucu aşındırıp acıyor diyecek değilsin ya canım:) Allah hayırlara vesile etsin gelsin bebişler

EN NEFRET ETDIGIM SEY BEN EVDE YOKKEN BASKASI BENI EVIMDE OLMASI ESYALARIMI KARISTIRMASI OZELEDE GIRIYOR YAAASENDE ISE GIDERKEN ODANI KILITLE GIT O ANLAR NE DEMEK ISDEDIYINI

Şşşşttt aramızda kalsın ben her adetten sonra bir gebelik testi yapıyorum.

aaaa çok geçmiş olsun, soğan kürü yaparsın burdaki birçok kişiye kisttin erimesinde faydalı olmuş ki, zaten tüm enfeksiyonların temizlenmesinde malum soğan sarımsak 1 numara canım, çarçabuk kurtulursun inşallah
ne yazıkki günümüz Dr.larından bazıları işlerini savsaklayarak yaparak hem bize zaman kaybına neden oluyorlar hem de paramızdan oluyoruz, sen sıkma canını Allah şifasını verir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…