aynen yaaaa @KAYGILI hatırlar benim bu ayki dönemi benim adet kahveverngi gelir bu ayda kahverengi geldi ben hala yerleşmemi diye düşünüyorum onu geçtim yoğun ve ağrılı adet oldum yine diyorum ya acaba üstüne mi görüyorum; iç sesime diyorum ki yuh artık pesAdet olup üstüne mi gördüm diyende yine biz hahahahahahah.
Canim sen testi yapmaya devam et belki gec yumurtlayacaksin moralini bozmaUmut var mı diyosun hala Elif?
Çok çok geçmiş olsun,Allah ım acil şifalar versin inşallah, dua edicem ananeye, daha iyi olsun inşallahCanım yaşlı tabi kemikler eriyor artık tansiyon ve kalp vardı ama ameliyattan çıktı çok şükür kendinede gelmiş. İstediğimiz doktor girmiş ameliyatına da durumu da çok iyimiş allaha şükür. Çok teşekkür ederim canım sağolasın.
evet canım süper görünüyor benim çatlak görümcem evimi karıştırıp kedi kız kostümümü bulmuş beni deli etti bilenler var anlattım 38 yaşında bekar evlnemek istiyor ben çalışıyorum ya yatak odamı karıştırmış(tabi her yeri) diyor şu kedi kostümünü nasıl giyiuorlar taçlı falan sen olsan giiyermisin saf ayağına yatıyor bende o yüzden hemşireyi açmadım ambalajda saklı 1 haftaya çıkar ortaya yaa gülsem mi ağlasam mı şimdio kostümlerden bitane bende alacam sen nerden aldın canım nettenmi
aynıyız biz o zaman ben çok kasılıyorum o sonucu beklerken offf stresli
Hayıır , sen stresle başlarsan bu işe hiç olmaz , sakın ha ,,, devam et yapmaya ve takip edelim bakalım ne olacak...
Hem olacak olduktan sonra 1 kereyle de olur canım... sakkın merak etme..
BI O KALMISDI ONUDA YAPALIM TAM OLSUNHamilelik Testi
Eski Mısır Medeniyetinde bir kadının gebe olup olmadığı bir uygulama ile anlaşılabiliyordu. Uygulamada bir adet arpa, bir adet de buğday dolu iki torba bulunuyordu. Hamilelik şüphesi bulunan kadın, her sabah idrarıyla bu iki torbayı ayrı ayrı sularmış. Hamilelik şüphesi olmayan bir kadın bulunur ve o da diğer arpa ve buğday dolu torbaları idrarıyla sularmış. Bu uygulamada hamilelik şüphesi taşıyan kadının idrarla sulamış olduğu torbalar, diğer kadının sulamış olduğu torbalardan daha önce çimlenirse, kadının hamile olduğu anlaşılıyormuş. Eğer her iki kadının idrarla sulamış olduğu torbalar aynı anda çimlenirse, ortada hamilelik gibi bir durumun olmadığı anlaşılırmış. Bu uygulamada hamile kadının arpa ve buğday torbalarının daha önce çimlenmesinin nedeni ise, hamile kadınların sabahki idrarlarında aşırı miktarda hormon bulunmasıdır. Bu fazla hormon, daha önce çimlenmeyi sağlamaktadır.
Bebeğin Cinsiyeti
Bu medeniyette gebelik durumu anlaşıldığı gibi bebeğin cinsiyeti de anlaşılabiliyordu. Hamilelik testini belirlemede bir arpa ve bir de buğday dolu torbalar kullanılmaktaydı. İdrarla sulanan torbalardan buğday taneleri arpa tanelerinden daha önce çimlenirse bebeğin cinsiyetinin erkek, eğer arpa taneleri daha önce çimlenirse bebeğin cinsiyetinin kız olduğu anlaşılmaktaydı.
Bu uygulama 1933 yılında bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Prof. Julias Manger laboratuarda kutuların içine kurutma kağıtları yerleştirmiş ve bunların üzerine de buğday ve arpa taneleri koymuştur. Ardından bu taneleri hamile bir kadının idrarıyla sulayıp, Eski Mısırda uygulanan bu yöntemin doğruluğunu bilimsel olarak kanıtlamıştır.
Canim sen testi yapmaya devam et belki gec yumurtlayacaksin moralini bozma
Kuzu bu test bir kaç güne pozitif olur.
@yarenim99 ben çıkmak zorundayım sonucunu alıntılayıp yazar mısın merak ediyorum inşallah iyi olur inşallah
kızlarrrrr güldük eğlendikk bugünde iyiyiz şükürler olsun iyiyiz di mi @deminos kist miş vs vs bunlar bizde arada olan nazar boncukları :)
Lovely35 hadii bugün ananenin güzel haberi yeter bize ama yarın bi başka haberle sevindirirsin belki
öpüyorum hepinizi
yok tatlım ne dinlemesi yani acıyormuş sonuçta şimdi acıyormu diye göğüs ucu aşındırıp acıyor diyecek değilsin ya canım:) Allah hayırlara vesile etsin gelsin bebişlerKuzularım ya , erken olduğunun bilincindeyim yumurtlamam pazar günü oldu... Fakat göğüs ucum çok acıyor , belirti aramayacağıma kendime söz vermiştim bu yüzden dokunmadım göğüsüme orama burama , dünden beri dillendirmeyeceğim diyorum size de , olur mu bu kadar erkenden dersiniz diye ama dün banyoda fark ettim...Hatta yok saçmalama uyduruyorsun dedim üstünde durmadım , ama sürekli sütyenime değince acıyor , yatarken acıyor ....
Bu kadar erken başlar mı bu , hayali değil , psikolojik hiç değil inanın, acayip acıyor ucu, göğsümü yoklayınca onun da ağrıdığını fark ettim...Ama en belirgin hiç değmediğim halde ucu acıyor...
Çok çok geçmiş olsun,Allah ım acil şifalar versin inşallah, dua edicem ananeye, daha iyi olsun inşallah
iyi canım sevindim, üzülmeni istememKuzucum ameliyatı başarılı geçmiş. Ayılmışta en son sedyeyle film çektirmeye gidiyorlardı konuşamadık annemle kapattık.
EN NEFRET ETDIGIM SEY BEN EVDE YOKKEN BASKASI BENI EVIMDE OLMASI ESYALARIMI KARISTIRMASI OZELEDE GIRIYOR YAAAevet canım süper görünüyor benim çatlak görümcem evimi karıştırıp kedi kız kostümümü bulmuş beni deli etti bilenler var anlattım 38 yaşında bekar evlnemek istiyor ben çalışıyorum ya yatak odamı karıştırmış(tabi her yeri) diyor şu kedi kostümünü nasıl giyiuorlar taçlı falan sen olsan giiyermisin saf ayağına yatıyor bende o yüzden hemşireyi açmadım ambalajda saklı 1 haftaya çıkar ortaya yaa gülsem mi ağlasam mı şimdi
Valla o bugdaylar cimlenene kadar bnm bat gelecek zaten :)BI O KALMISDI ONUDA YAPALIM TAM OLSUN
aynen yaaaa @KAYGILI hatırlar benim bu ayki dönemi benim adet kahveverngi gelir bu ayda kahverengi geldi ben hala yerleşmemi diye düşünüyorum onu geçtim yoğun ve ağrılı adet oldum yine diyorum ya acaba üstüne mi görüyorum; iç sesime diyorum ki yuh artık pes
aaaa çok geçmiş olsun, soğan kürü yaparsın burdaki birçok kişiye kisttin erimesinde faydalı olmuş ki, zaten tüm enfeksiyonların temizlenmesinde malum soğan sarımsak 1 numara canım, çarçabuk kurtulursun inşallahcan ciğer bacılarım,
benim dünkü kontrolümde kist çıktı sinirlerim anormal bozuk2,5 cm olmuş , d.kontrol hapı başladı dr um. ve önceki drun bunu görmemiş olmasına çıldırıyorum!!!!
siz siz olun asla tek dr la yol almayın ikinci bir göz ikinci bir fikir muhakkak alın dostlar
şuna benziyor kuzumVuhuuuuuuuuu , nasıl görünüyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?