- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
USTUNE GORDUN DIYEEMIŞşşşttt aramızda kalsın ben her adetten sonra bir gebelik testi yapıyorum.
Hemen akşam sulamaya başlıyorum.BI O KALMISDI ONUDA YAPALIM TAM OLSUN
görecegini görmüş tatlım dün kavga ettik eşimle ama ne fayda takmıyorum şimdiEN NEFRET ETDIGIM SEY BEN EVDE YOKKEN BASKASI BENI EVIMDE OLMASI ESYALARIMI KARISTIRMASI OZELEDE GIRIYOR YAAASENDE ISE GIDERKEN ODANI KILITLE GIT O ANLAR NE DEMEK ISDEDIYINI
Kesinlikle çok ayıp ya.EN NEFRET ETDIGIM SEY BEN EVDE YOKKEN BASKASI BENI EVIMDE OLMASI ESYALARIMI KARISTIRMASI OZELEDE GIRIYOR YAAASENDE ISE GIDERKEN ODANI KILITLE GIT O ANLAR NE DEMEK ISDEDIYINI
USTUNE GORDUN DIYEEMI
BIKEZ BAYRAMDA KAYNANAM BIZDE KALMISDI ANEMMDE BIZI YEMEYE CAQIRMIDDI NASIL GITDIYII NASIL OTURDUQUMU ANLAMADIM YAPMAZ AMA YINEDE KENDIME ENGEL OLAMIYORUM YA KARISDIRIRSA DIYEE CABUK YEMEYIMIZI YEDIK VE GELDIMgörecegini görmüş tatlım dün kavga ettik eşimle ama ne fayda takmıyorum şimdi
BENIMDEE ADET OYLE OLUYOR BENDE DUSUNUYORUM ACABAMI DIYE?Evet canım benim adetlerim çok kısa sürdüğü ve yoğun olmadığı için acaba dedirtiyor her ay ama tabi ki testler negatif negatif negatif.
şuna benziyor kuzum
POZITIVIDE GORECEZ ELBETEvet canım benim adetlerim çok kısa sürdüğü ve yoğun olmadığı için acaba dedirtiyor her ay ama tabi ki testler negatif negatif negatif.
yok bu bildiğin karıştırmış ve anlatsam roman olur herşeyimi alıp inceliyor, kıskanç birisi evlilik delisi üstelik.. antideprasan kullanıyor şimdiye kadar idare etmiş herkesBIKEZ BAYRAMDA KAYNANAM BIZDE KALMISDI ANEMMDE BIZI YEMEYE CAQIRMIDDI NASIL GITDIYII NASIL OTURDUQUMU ANLAMADIM YAPMAZ AMA YINEDE KENDIME ENGEL OLAMIYORUM YA KARISDIRIRSA DIYEE CABUK YEMEYIMIZI YEDIK VE GELDIM
hadi yaaaaBen bunu giysem eşim gülmekten bayılır. İşte de aklına gelirim yarılır çocuk ya.
niye kaynanan da size eşlik etmedi kiBIKEZ BAYRAMDA KAYNANAM BIZDE KALMISDI ANEMMDE BIZI YEMEYE CAQIRMIDDI NASIL GITDIYII NASIL OTURDUQUMU ANLAMADIM YAPMAZ AMA YINEDE KENDIME ENGEL OLAMIYORUM YA KARISDIRIRSA DIYEE CABUK YEMEYIMIZI YEDIK VE GELDIM
canım onun yaptığı terbiyesizlik sen inmeyeceksin onun seviyesine hatta belkide karıştırıldığını anladın diye kitleyiver odanın kapısını anlasın münasebetsin en mahrem yer orası karıştırılırmıymış hiç. ayyyy ne biçim insanlar var yaa,sen takılma alll kullan giy çıldırın :)evet canım süper görünüyor benim çatlak görümcem evimi karıştırıp kedi kız kostümümü bulmuş beni deli etti bilenler var anlattım 38 yaşında bekar evlnemek istiyor ben çalışıyorum ya yatak odamı karıştırmış(tabi her yeri) diyor şu kedi kostümünü nasıl giyiuorlar taçlı falan sen olsan giiyermisin saf ayağına yatıyor bende o yüzden hemşireyi açmadım ambalajda saklı 1 haftaya çıkar ortaya yaa gülsem mi ağlasam mı şimdi
Ac karninami yedin canim:)Turşu dedinde ben bu ara acayip turşu yedim dün kayınvalidem ev turşusu yapmış 3 tane salatalık turşusu yedim kocaman kocaman. Sonra eve geldim kıvrandım bir güzel karın ağrısından.
Cnm sağlık ocagına aile hekimine git en kolayı neden okadar para veresinki yani, paranıza düşmanlığınızmı var :)millet soygunvu olmuş özel sağlığımı kullanmadan beta yaptırcam ama 75 tl demiş özel bir hastahane yuh yaa beta testine bide pes be bizim evin ordaki özel 3 5 tl istiyor ama şişlideki ne alakaysa 75 demiş
Yumurta doneminde benimde hep acırdı sonra regliye 1 hafta kala gecerdi uçlarda acıması.hamile kaldıgımda o acı hiç geçmedi regliye kadar.inş seninde geçmez cnm.Kuzularım ya , erken olduğunun bilincindeyim yumurtlamam pazar günü oldu... Fakat göğüs ucum çok acıyor , belirti aramayacağıma kendime söz vermiştim bu yüzden dokunmadım göğüsüme orama burama , dünden beri dillendirmeyeceğim diyorum size de , olur mu bu kadar erkenden dersiniz diye ama dün banyoda fark ettim...Hatta yok saçmalama uyduruyorsun dedim üstünde durmadım , ama sürekli sütyenime değince acıyor , yatarken acıyor ....
Bu kadar erken başlar mı bu , hayali değil , psikolojik hiç değil inanın, acayip acıyor ucu, göğsümü yoklayınca onun da ağrıdığını fark ettim...Ama en belirgin hiç değmediğim halde ucu acıyor...
spermdeki protein saçlara ve cilde çok iyi geliyormuş die okumuştum:) yüz maskesi olarak kullananlar varmıdır acepdoktor bey yuttum bebek var mı değil doktor bey yaptık mideye gider mi işin bilimselliğini bilemem bana resmen eğlence çıktı yaaa hayır ilişkiden sonra midem bulanıyor benim aklıma o geldi iyice gülüyorum
Kaç gün geçti canım? Sen yumurtanın ne gün çatladığını biliyor musun normalde benimde yarın olmama lazım ama yumurtamın geç çatladığını gördüğüm için 4 gün ileri attı tarihim.
cumaya kadar beklicem bügün tan 13 gün ikinci pozitifin üzerinden 13 gün geçti yarın da olmazsam çook umutlanacam sence afroditim yarından sonra umutlanmalımıyımkız git test yap ne zamandı bat
kız anam yok mu odaların kilidi kitle at cebine anahtarı ne ayıp şey yatak odası karıştırılır mı hiç.. benm görümcem benden korkar valla mutfağımın bi çekmecesini bile sormadan açmaz aaaaaevet canım süper görünüyor benim çatlak görümcem evimi karıştırıp kedi kız kostümümü bulmuş beni deli etti bilenler var anlattım 38 yaşında bekar evlnemek istiyor ben çalışıyorum ya yatak odamı karıştırmış(tabi her yeri) diyor şu kedi kostümünü nasıl giyiuorlar taçlı falan sen olsan giiyermisin saf ayağına yatıyor bende o yüzden hemşireyi açmadım ambalajda saklı 1 haftaya çıkar ortaya yaa gülsem mi ağlasam mı şimdi
göreceğini görmüş kilitlesem anlattır belki bilmemiş gibi yapsam utanır belki birine anlatmaya duyarım diyecanım onun yaptığı terbiyesizlik sen inmeyeceksin onun seviyesine hatta belkide karıştırıldığını anladın diye kitleyiver odanın kapısını anlasın münasebetsin en mahrem yer orası karıştırılırmıymış hiç. ayyyy ne biçim insanlar var yaa,sen takılma alll kullan giy çıldırın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?