2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

görecegini görmüş tatlım dün kavga ettik eşimle ama ne fayda takmıyorum şimdi
BIKEZ BAYRAMDA KAYNANAM BIZDE KALMISDI ANEMMDE BIZI YEMEYE CAQIRMIDDI NASIL GITDIYII NASIL OTURDUQUMU ANLAMADIM YAPMAZ AMA YINEDE KENDIME ENGEL OLAMIYORUM YA KARISDIRIRSA DIYEE CABUK YEMEYIMIZI YEDIK VE GELDIM

BIKEZ BAYRAMDA KAYNANAM BIZDE KALMISDI ANEMMDE BIZI YEMEYE CAQIRMIDDI NASIL GITDIYII NASIL OTURDUQUMU ANLAMADIM YAPMAZ AMA YINEDE KENDIME ENGEL OLAMIYORUM YA KARISDIRIRSA DIYEE CABUK YEMEYIMIZI YEDIK VE GELDIM
yok bu bildiğin karıştırmış ve anlatsam roman olur herşeyimi alıp inceliyor, kıskanç birisi evlilik delisi üstelik.. antideprasan kullanıyor şimdiye kadar idare etmiş herkes benden de bu bekleniyor ya cımbızı aklına gelebilecek her şeyi eline alıp bu kimin diyor en son dedim kimin olabilir benim evimde, eşim kızdı kimin olabilir dedi ben onu bi güzel haşladım artık öyle yapmıyor.. temiz havlu lüf veriyorum içerde var kullanırım diyor, ya dedim ben eşiminkini bile kullanmıyorum zorla aldı ve peşimden geldi su sıcak mı evet diyorum bi daha bi daha bi daha sordu resmn deli etmek istiyor kızdım beni deli etme sıcak dedim eşim gene bana söylendi ama aldı cevabını eşimde

Ben bunu giysem eşim gülmekten bayılır. İşte de aklına gelirim yarılır çocuk ya.
hadi yaaaa benimki kedi kostümünü görünce kaçası geliyor boşuna aldım resmen biri alsa yollarım seve seve bu ne hayvana benzemek falan seks değil diyor giymiyorum bende

canım onun yaptığı terbiyesizlik sen inmeyeceksin onun seviyesine hatta belkide karıştırıldığını anladın diye kitleyiver odanın kapısını anlasın münasebetsin en mahrem yer orası karıştırılırmıymış hiç. ayyyy ne biçim insanlar var yaa,sen takılma alll kullan giy çıldırın :)

millet soygunvu olmuş özel sağlığımı kullanmadan beta yaptırcam ama 75 tl demiş özel bir hastahane yuh yaa beta testine bide pes be bizim evin ordaki özel 3 5 tl istiyor ama şişlideki ne alakaysa 75 demiş
Cnm sağlık ocagına aile hekimine git en kolayı neden okadar para veresinki yani, paranıza düşmanlığınızmı var :)
Yumurta doneminde benimde hep acırdı sonra regliye 1 hafta kala gecerdi uçlarda acıması.hamile kaldıgımda o acı hiç geçmedi regliye kadar.inş seninde geçmez cnm.
spermdeki protein saçlara ve cilde çok iyi geliyormuş die okumuştum:) yüz maskesi olarak kullananlar varmıdır acep

vallah 2 defa yumurtladım çünkü 2 defa pozitifi gördüm ilk pozitifin üzerinden 18 gün geçti ikinci pozitifin üzerinden 13 gün geçti

kız anam yok mu odaların kilidi kitle at cebine anahtarı ne ayıp şey yatak odası karıştırılır mı hiç.. benm görümcem benden korkar valla mutfağımın bi çekmecesini bile sormadan açmaz aaaaa terbiyesiz evde kalmış kız kurusu

göreceğini görmüş kilitlesem anlattır belki bilmemiş gibi yapsam utanır belki birine anlatmaya duyarım diye evet çılgın geceler bizi bekler zaten kırmızılarrı ağırlıyorum bu bitsin 1 haftaya da çılgın görümce gider rahatlarız bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…