2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Af edersin ama bildiyin salak senin gorumce ben olsam delirmisdim benim kayin 10 gun falan bizde kaldi evlerinde boya vardi adet bitmis ve biz hala kavusamamisiz kocamla kaynimda bizimle geliyor eve bizimle cikiyor birgun kocami aldim ben artik dayanamiyorum olmayinca kafama vuruyor nap ne et gitsin artik sonra gitdi tabiki zor bisey yalnizken birinin gelip kalmasi butun duzen bozuluyor kaynanamda bizle yemeye gelmedi ben evde oturuyum siz gidin dedi

bu salak ayağına yatıyor kuzum ne hali varsa görsün gittiği her yerde bunu yapıyor evde olsam yapamaz da salak işte.. memlekte gideriz bunların evine valizimi karıştırır yaa sinir

Inanmıyorum nasıl karıştırır ya var biraz galiba onda normal insan yapmaz

eşyalarımın izinsiz karıştırılmasından nefret ederim benim görümcemde çok yapıyordu tepki gösterdim artık odama giremiyo

ohh iyi valla ev sahibi nereye o oraya olmalı canım hemde dünürüne off zaten 3 gündür sinirim tepemde ve bi daha asla istemiyorum gelmeyecek eşime diyecem

bu salak ayağına yatıyor kuzum ne hali varsa görsün gittiği her yerde bunu yapıyor evde olsam yapamaz da salak işte.. memlekte gideriz bunların evine valizimi karıştırır yaa sinir
Ay ne terbiyesiz gorumcen varmis canim ben yatak odami karistirmayi birak girilmesine bile sinirlenirim

eşyalarımın izinsiz karıştırılmasından nefret ederim benim görümcemde çok yapıyordu tepki gösterdim artık odama giremiyo
ya ben söylesem inkar eder ve beni herkese anlatır bana suçlama yaptı hoş herkes biliyor ya bunun normal olmadığını neyse, kayınbabam ve kaynananm istemedi göndermeyi eşim ısrarla çağırdı salak sanki kenndi muhattapp oluyor

sağol tatlım dilerim hepimiz muradımıza en kısa zamanda erelim inşallah :)

kız bu manyakmı vallah tavrını koy ben sustum tepeme çıktı anneside sovunuyordu onu ne varmış diyordu sbah evden çıkıyordum gediğimde görümcemin üstünde benim kıyafetlerim sonra baya tartıştık bıraktı bu huyunu şükür

larssoncum inan umut oldun bana , benim gögüslerim hafif sızlar gibi olur yumuş döneminde , ama bu denli ucum hiç acımadı... İnşaAllah geçmez bu acı ve size güzel haberler vermek nasip olur bana da

Ayrıca evet internette görmüştüm , yüz maskesi olarak kullananlar varmış canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…