umutlanabilirsin tatlım ve inşallah beklediğimiz şeydir oo :)cumaya kadar beklicem bügün tan 13 gün ikinci pozitifin üzerinden 13 gün geçti yarın da olmazsam çook umutlanacam sence afroditim yarından sonra umutlanmalımıyım
hımmm o yok sanırım şapkası varİgneside var mi
Af edersin ama bildiyin salak senin gorumce ben olsam delirmisdim benim kayin 10 gun falan bizde kaldi evlerinde boya vardi adet bitmis ve biz hala kavusamamisiz kocamla kaynimda bizimle geliyor eve bizimle cikiyor birgun kocami aldim ben artik dayanamiyorum olmayinca kafama vuruyor nap ne et gitsin artik sonra gitdi tabiki zor bisey yalnizken birinin gelip kalmasi butun duzen bozuluyor kaynanamda bizle yemeye gelmedi ben evde oturuyum siz gidin dediyok bu bildiğin karıştırmış ve anlatsam roman olur herşeyimi alıp inceliyor, kıskanç birisi evlilik delisi üstelik.. antideprasan kullanıyor şimdiye kadar idare etmiş herkesbenden de bu bekleniyor ya cımbızı aklına gelebilecek her şeyi eline alıp bu kimin diyor en son dedim kimin olabilir benim evimde, eşim kızdı kimin olabilir dedi ben onu bi güzel haşladım artık öyle yapmıyor.. temiz havlu lüf veriyorum içerde var kullanırım diyor, ya dedim ben eşiminkini bile kullanmıyorum zorla aldı ve peşimden geldi su sıcak mı evet diyorum bi daha bi daha bi daha sordu resmn deli etmek istiyor kızdım beni deli etme sıcak dedim eşim gene bana söylendi ama aldı cevabını eşimde
bu salak ayağına yatıyor kuzum ne hali varsa görsün gittiği her yerde bunu yapıyor evde olsam yapamaz da salak işte.. memlekte gideriz bunların evine valizimi karıştırır yaa sinirkız anam yok mu odaların kilidi kitle at cebine anahtarı ne ayıp şey yatak odası karıştırılır mı hiç.. benm görümcem benden korkar valla mutfağımın bi çekmecesini bile sormadan açmaz aaaaaterbiyesiz evde kalmış kız kurusu
Inanmıyorum nasıl karıştırır ya var biraz galiba onda normal insan yapmazevet canım süper görünüyor benim çatlak görümcem evimi karıştırıp kedi kız kostümümü bulmuş beni deli etti bilenler var anlattım 38 yaşında bekar evlnemek istiyor ben çalışıyorum ya yatak odamı karıştırmış(tabi her yeri) diyor şu kedi kostümünü nasıl giyiuorlar taçlı falan sen olsan giiyermisin saf ayağına yatıyor bende o yüzden hemşireyi açmadım ambalajda saklı 1 haftaya çıkar ortaya yaa gülsem mi ağlasam mı şimdi
göreceğini görmüş kilitlesem anlattır belki bilmemiş gibi yapsam utanır belki birine anlatmaya duyarım diyeevet çılgın geceler bizi bekler zaten kırmızılarrı ağırlıyorum bu bitsin 1 haftaya da çılgın görümce gider rahatlarız bizde
ohh iyi valla ev sahibi nereye o oraya olmalı canım hemde dünürüneAf edersin ama bildiyin salak senin gorumce ben olsam delirmisdim benim kayin 10 gun falan bizde kaldi evlerinde boya vardi adet bitmis ve biz hala kavusamamisiz kocamla kaynimda bizimle geliyor eve bizimle cikiyor birgun kocami aldim ben artik dayanamiyorum olmayinca kafama vuruyor nap ne et gitsin artik sonra gitdi tabiki zor bisey yalnizken birinin gelip kalmasi butun duzen bozuluyor kaynanamda bizle yemeye gelmedi ben evde oturuyum siz gidin dedi
yumurtlamadan sonra 13 gün adet olunuyo demiumutlanabilirsin tatlım ve inşallah beklediğimiz şeydir oo :)
benimde sever kızBende hemsire kiz kostumu alacagim esimde sever oyle seyleri
Ay ne terbiyesiz gorumcen varmis canim ben yatak odami karistirmayi birak girilmesine bile sinirlenirimbu salak ayağına yatıyor kuzum ne hali varsa görsün gittiği her yerde bunu yapıyor evde olsam yapamaz da salak işte.. memlekte gideriz bunların evine valizimi karıştırır yaa sinir
Cüs diycem artık var demekki biraz kafada o yaştaki insanın yapacağı şey değilbu salak ayağına yatıyor kuzum ne hali varsa görsün gittiği her yerde bunu yapıyor evde olsam yapamaz da salak işte.. memlekte gideriz bunların evine valizimi karıştırır yaa sinir
Cüs diycem artık var demekki biraz kafada o yaştaki insanın yapacağı şey değilbu salak ayağına yatıyor kuzum ne hali varsa görsün gittiği her yerde bunu yapıyor evde olsam yapamaz da salak işte.. memlekte gideriz bunların evine valizimi karıştırır yaa sinir
ya ben söylesem inkar eder ve beni herkese anlatır bana suçlama yaptı hoş herkes biliyor ya bunun normal olmadığını neyse, kayınbabam ve kaynananm istemedi göndermeyi eşim ısrarla çağırdı salak sanki kenndi muhattapp oluyoreşyalarımın izinsiz karıştırılmasından nefret ederim benim görümcemde çok yapıyordu tepki gösterdim artık odama giremiyo
sağol tatlım dilerim hepimiz muradımıza en kısa zamanda erelim inşallah :)aaaa çok geçmiş olsun, soğan kürü yaparsın burdaki birçok kişiye kisttin erimesinde faydalı olmuş ki, zaten tüm enfeksiyonların temizlenmesinde malum soğan sarımsak 1 numara canım, çarçabuk kurtulursun inşallah
ne yazıkki günümüz Dr.larından bazıları işlerini savsaklayarak yaparak hem bize zaman kaybına neden oluyorlar hem de paramızdan oluyoruz, sen sıkma canını Allah şifasını verir mutlaka
aynen var kuzum normal değil kabullandim ben ama bi daha gelemez evime bu ilk ve sonCüs diycem artık var demekki biraz kafada o yaştaki insanın yapacağı şey değil
sen bi yarın test yap bence yavrum belki ilk yumuşun tuttu:)vallah 2 defa yumurtladım çünkü 2 defa pozitifi gördüm ilk pozitifin üzerinden 18 gün geçti ikinci pozitifin üzerinden 13 gün geçti
kız bu manyakmı vallah tavrını koy ben sustum tepeme çıktı anneside sovunuyordu onu ne varmış diyordu sbah evden çıkıyordum gediğimde görümcemin üstünde benim kıyafetlerim sonra baya tartıştık bıraktı bu huyunu şükürbu salak ayağına yatıyor kuzum ne hali varsa görsün gittiği her yerde bunu yapıyor evde olsam yapamaz da salak işte.. memlekte gideriz bunların evine valizimi karıştırır yaa sinir
larssoncum inan umut oldun bana , benim gögüslerim hafif sızlar gibi olur yumuş döneminde , ama bu denli ucum hiç acımadı... İnşaAllah geçmez bu acı ve size güzel haberler vermek nasip olur bana daCnm sağlık ocagına aile hekimine git en kolayı neden okadar para veresinki yani, paranıza düşmanlığınızmı var :)
Yumurta doneminde benimde hep acırdı sonra regliye 1 hafta kala gecerdi uçlarda acıması.hamile kaldıgımda o acı hiç geçmedi regliye kadar.inş seninde geçmez cnm.
spermdeki protein saçlara ve cilde çok iyi geliyormuş die okumuştum:) yüz maskesi olarak kullananlar varmıdır acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?