2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ay ne terbiyesiz gorumcen varmis canim ben yatak odami karistirmayi birak girilmesine bile sinirlenirim
Bende girilmesine sinirlenirim bize bir misafir gelse mutfaqi misafir odasini banoyu gosterir yatak odamida gosterir bikeresinde kizdim oraya girilmesinden hoslalanmam dedim kimseye gosterme benim yatak odami aaaaaaa bu neyaaaa

aile meselelerine karışmak istemem tavrını koy benimkide böyle ufak şeylerle başladı tavrını koy derim canım

Tatlım çok üzüldüm ya , gerçekten çok zordur öyle insanlarla uğraşmak hele bide görümcense... Allah yardım etsin , ama tavrını koy tabii , böyle gitmez yani...
bu antideprasan kullanan dedikoducu sinir hastası biri valla bi daha istemem evimde onu ilk ve son

bu salak ayağına yatıyor kuzum ne hali varsa görsün gittiği her yerde bunu yapıyor evde olsam yapamaz da salak işte.. memlekte gideriz bunların evine valizimi karıştırır yaa sinir

Inanmıyorum nasıl karıştırır ya var biraz galiba onda normal insan yapmaz
yaa gercekten noormal değil o zaman onun sorunu var heralde

vallah 2 defa yumurtladım çünkü 2 defa pozitifi gördüm ilk pozitifin üzerinden 18 gün geçti ikinci pozitifin üzerinden 13 gün geçti
bence senin test zamanın gelmiş canım :) yarın sabah hallet bu işi
Öyle görümceyi saçından tuttuğun gibi bavulun içine sokacaksın.deli ayağına yatıp canının istediği gibi davranamaz.emin olun deli deliyi görünce sopasını saklarmış.gözünü korkutmak lazım.büyük konuşmak gibi olmasın ama bana bunu yapan görümceyide onu savunan kocayıda gözüm görmez.ikisinide birbirine dolarım alimallah.böyle millet yüz bula bula cığrından cıkmış.deliliğinde bir sınıro var.kimse kimsenin delisini eğlemek zorunda değil.dengesizse kızlarını onun bunun yanına yollamasınlar arkadas.kendi gözetimlerinde tutsunlar

Bende girilmesine sinirlenirim bize bir misafir gelse mutfaqi misafir odasini banoyu gosterir yatak odamida gosterir bikeresinde kizdim oraya girilmesinden hoslalanmam dedim kimseye gosterme benim yatak odami aaaaaaa bu neyaaaa
Aynen canim benimde dugunden 1 gun sora kuran okundu evimde yatak odama girmisler dolbimi bile karistirmislar cok sinirlendim

ay lanson ne olur dua et bana bende hamiş olayım yani bu kadar umutlanmışken kırmızılar gelmesin şu görümce meselesi evet bende sinr oluyorum başta susardım ama artık bende tavrımı koyuyorum kavga görültüylede olsa hallatim bu konuyu kaynanam günlece tavır aldı bana kızımı kovmaktan beter ettin diye tınlamadım bile haddini bilseydi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…