2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aynen canim benimde dugunden 1 gun sora kuran okundu evimde yatak odama girmisler dolbimi bile karistirmislar cok sinirlendim
manyak bunlar ya vallah ben yengemden habersiz odasının kapısını acmam niye açimki sanki dolaplarda hazinemi var karıştır karıştın elbise iç çamaşır felan görmediğimiz şeylermi

[/QUOTE]

, member: 610285"]Canim bazi bebisler 20.haftaya kdr bile tam gostertmiyor nazlilar baya saglikli olsunda gerisini bosver:)[/QUOTE]
O zaman gelsin senide gorurum insan cok merak ediyor

Aynen canim benimde dugunden 1 gun sora kuran okundu evimde yatak odama girmisler dolbimi bile karistirmislar cok sinirlendim
Anlamiyolarki kardesim orasi ozellll belki ben birseyimi ortalikda unutdum girmeyin bizde bisey olsa kapisini baglarim odamin her yere girsinler.ama odama

bügün yumoştan sonra tam 13 günüm yarın gelmesi lazım kırmızılar eğer hamiş değilsem demi mogiş
yani bünye meselesi...bnim 15 i de bulmuştu...yarın en geç öbür gün gelmesi lazım...inş gelmez...bebiş gelsiiiiiin yaaaaaaa

olsun iyiki yemişsin yazık kalsada vitamin olsa ama ne yapalım süt yoğurt peynir yumurta mutlaka al evde mayala mümkünse yoğurdu. gerisi canın ne çekiyorsa az az ye ama lütfen tuzlu yeme mümkün olduğunca
Tamam canim zaten hazir yogurt yemem ben:)

hanfendi25 yaaaa inşallah nasıl umutluyum cumanın bereketiyle inşallah hem senden hem de Lovely35 ten müthiş güzel haberler alırız inşallah :)
bi bilsen canım ben ne duygulardayım zaman durdun istiyorum değil hamilelik o ihtimal beni mutlu etmeye yetiyo ve inşallah hamileyizdir dualarınızı bekliyorum

manyak bunlar ya vallah ben yengemden habersiz odasının kapısını acmam niye açimki sanki dolaplarda hazinemi var karıştır karıştın elbise iç çamaşır felan görmediğimiz şeylermi
Evet manyaklar mahremmize el atmadiklari kalmisti onu da yaptilar resmen canim adet olmadigina sevindim cumayi iple cekiyorum insallah guzel haberler vereceksin

yani bünye meselesi...bnim 15 i de bulmuştu...yarın en geç öbür gün gelmesi lazım...inş gelmez...bebiş gelsiiiiiin yaaaaaaa
ya inşallah çok heyecanlıyım bak şimdi şu an adet ağrısı gibi ağrı oldu hayırdır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…