- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
inşallah canm beniminş göbişin dolu dolu olur kız :)
Bi daha ki kontrolun ne zaman[/QUOTE]ama kesin bileyim ya
manyak bunlar ya vallah ben yengemden habersiz odasının kapısını acmam niye açimki sanki dolaplarda hazinemi var karıştır karıştın elbise iç çamaşır felan görmediğimiz şeylermiAynen canim benimde dugunden 1 gun sora kuran okundu evimde yatak odama girmisler dolbimi bile karistirmislar cok sinirlendim
ne haberi canımIyiyimm bebegiiimm pety den haber gelcek birazdaaan heyecanla beklyorummmm
Anlamiyolarki kardesim orasi ozellll belki ben birseyimi ortalikda unutdum girmeyin bizde bisey olsa kapisini baglarim odamin her yere girsinler.ama odamaAynen canim benimde dugunden 1 gun sora kuran okundu evimde yatak odama girmisler dolbimi bile karistirmislar cok sinirlendim
mogiş ben halen adet olmadım yokmu bana aferinne haberi canım
aferiiiin kuşum böyle devam...sonra gelsin bebişmogiş ben halen adet olmadım yokmu bana aferin
Ac karninami yedin canim:)
inşallah canm benim
ne haberi canım
aferiiiin kuşum böyle devam...sonra gelsin bebiş
Kizlar beni affetdede dolaplar karisdiliyorcanım bizim evde kalıyor biz eşimle yozgattayız aileler adıyamanda bu da 2 haftalığına geldi işte bi daha gelemeyecek
yani bünye meselesi...bnim 15 i de bulmuştu...yarın en geç öbür gün gelmesi lazım...inş gelmez...bebiş gelsiiiiiin yaaaaaaabügün yumoştan sonra tam 13 günüm yarın gelmesi lazım kırmızılar eğer hamiş değilsem demi mogiş
Tamam canim zaten hazir yogurt yemem ben:)olsun iyiki yemişsin yazık kalsada vitamin olsa ama ne yapalım süt yoğurt peynir yumurta mutlaka al evde mayala mümkünse yoğurdu. gerisi canın ne çekiyorsa az az ye ama lütfen tuzlu yeme mümkün olduğunca
bi bilsen canım ben ne duygulardayım zaman durdun istiyorum değil hamilelik o ihtimal beni mutlu etmeye yetiyohanfendi25 yaaaa inşallah nasıl umutluyum cumanın bereketiyle inşallah hem senden hem de Lovely35 ten müthiş güzel haberler alırız inşallah :)
Evet manyaklar mahremmize el atmadiklari kalmisti onu da yaptilar resmen canim adet olmadigina sevindim cumayi iple cekiyorum insallah guzel haberler vereceksinmanyak bunlar ya vallah ben yengemden habersiz odasının kapısını acmam niye açimki sanki dolaplarda hazinemi var karıştır karıştın elbise iç çamaşır felan görmediğimiz şeylermi
ya inşallah çok heyecanlıyım bak şimdi şu an adet ağrısı gibi ağrı oldu hayırdır inşallahyani bünye meselesi...bnim 15 i de bulmuştu...yarın en geç öbür gün gelmesi lazım...inş gelmez...bebiş gelsiiiiiin yaaaaaaa
Anlamiyolarki kardesim orasi ozellll belki ben birseyimi ortalikda unutdum girmeyin bizde bisey olsa kapisini baglarim odamin her yere girsinler.ama odama
canım hayır olsun...yarın kulağım sende olacak...ya inşallah çok heyecanlıyım bak şimdi şu an adet ağrısı gibi ağrı oldu hayırdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?