- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
bu görümcelermi moralimizi bozacak çokta tınEvet manyaklar mahremmize el atmadiklari kalmisti onu da yaptilar resmen canim adet olmadigina sevindim cumayi iple cekiyorum insallah guzel haberler vereceksin
Var canim var umudunu ben eminim koyu zamanida gorucenUmut var mı diyosun hala Elif?
haber veririm adet olursam canım hayırlısıcanım hayır olsun...yarın kulağım sende olacak...
hanfendi25 yaaaa inşallah nasıl umutluyum cumanın bereketiyle inşallah hem senden hem de Lovely35 ten müthiş güzel haberler alırız inşallah :)
Benim gorumcem yok esimin akrabalari karistirmis onlar bizim sinirimizi bozamaz biz hamis adayiyizbu görümcelermi moralimizi bozacak çokta tınbiz heyecanlımı heyecanlı hamiş adaylarıyız
Cinsiyet ogrencektim buyuk ihtimal erkek ama yanilma payi var dedi doktor
adı ne doktorun kuzumkızlar şimdi doktordan randevu aldım devletten.bayram öncesi dolular hep..bir erkek doktorda sıra buldum aldım.daha once tahlıl yaptırmak ıcın rıca etmıstım kendısıne sevecen bır adamdı oyuzden onu tercıh ettım lakın aklım karısık..kalp atışı ve keseyı görmek için alttan muayenemi eder acaba? hiç istemiyorum erkek doktora alttan muayene olmayı
cuma inşllah loveycim ama nasıl beklicem cumaya kadar bilemiyorum senin bat ne zamanhanfendi25 'in regl geçti sanırım ama benim daha geçmedi yarın sabah ondan alıcaz inş.
canim hayirlisi olsun gostermedigi zaman kiz derler ama saglikli olsunda farketmez canimCinsiyet ogrencektim buyuk ihtimal erkek ama yanilma payi var dedi doktor
Benim gorumcem yok esimin akrabalari karistirmis onlar bizim sinirimizi bozamaz biz hamis adayiyiz
Yumurlamam gecti 1 hafta kaldi bata yarenim dr gitmis haftaya gel bakalim hamilelik icin demis kan testi yapmamis dr bugun de acilde kan verecekti haber yok dahaaynen öyle nasıl gidiyor çalışmalar bu arda yarenim den haber varmı
Yumurlamam gecti 1 hafta kaldi bata yarenim dr gitmis haftaya gel bakalim hamilelik icin demis kan testi yapmamis dr bugun de acilde kan verecekti haber yok daha
Evet canim once sen hamis haberini ver arkandan da biz geliriz insallahinşallh hamiledir yarenim demek bata bir hafta var iyi çalıştın iyi inşallah tutmuştur
Hayır yemekle bir yedim canım.
Alla alla pek karin agrisi yaptirmaz acaba sende mide sorunumu var neyse yeme sen bosver dikkat et annesi minnakin gelmis biliyorum ben:)Hayır yemekle bir yedim canım.
cuma inşllah loveycim ama nasıl beklicem cumaya kadar bilemiyorum senin bat ne zaman
Alla alla pek karin agrisi yaptirmaz acaba sende mide sorunumu var neyse yeme sen bosver dikkat et annesi minnakin gelmis biliyorum ben:)
inşallh canım inşallhEvet canim once sen hamis haberini ver arkandan da biz geliriz insallah
inşallah olmazsın canım ve pzartesi güzel haberler alırız sendenYarın 30. gün canım normalde 29-30'da oluyorum ama geç yumurtladım bu ay o yüzden pazar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?