2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet manyaklar mahremmize el atmadiklari kalmisti onu da yaptilar resmen canim adet olmadigina sevindim cumayi iple cekiyorum insallah guzel haberler vereceksin
bu görümcelermi moralimizi bozacak çokta tınbiz heyecanlımı heyecanlı hamiş adaylarıyız

adı ne doktorun kuzum

inşallh hamiledir yarenim demek bata bir hafta var iyi çalıştın iyi inşallah tutmuştur
Yumurlamam gecti 1 hafta kaldi bata yarenim dr gitmis haftaya gel bakalim hamilelik icin demis kan testi yapmamis dr bugun de acilde kan verecekti haber yok daha

, member: 610285"]Canim bazi bebisler 20.haftaya kdr bile tam gostertmiyor nazlilar baya saglikli olsunda gerisini bosver:)[/QUOTE]
O zaman gelsin senide gorurum insan cok merak ediyor [/QUOTE]
Dogru diyorsun canim:)

Slm kızlar nasılsınız ? birkaç gündür buralarda yokum annemdeydim annemden eve geldğim akşam annemde incir toplarken sol omzumu incittim ağrıdan mahvoldum geçen yıl da incitmiştim alışkanlık yaptı sanırım. Can havliyle kendimle uğrasıorum dün doktora gittim bir sürü ilaç verdi çok şükür bugün omzum daha iyi. Ne var ne yok bakalm topikciğimizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…