2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Arkadaşlar doktor dan geldim solda yumurtalar var dedi ikigun üst üste ilişki verdi ilaca ddevam buaydan umitliyim dedi benim de yüzüm güldü inşallah tutar
kaç tane olduğunu demedi mi kuzum...hadi inşallah yüzün gülsün

Kızlar benim test dün en koyu halindeydi ama bugün yine silik olmuş. Tam anlamıyla pozitif bile olmadan neden silikleşti şimdi bu? Ben yumurtlamıyo muyum yani
herkes aynı koyuluğu yakalayamıyor canım sen teste devam et ama bugün ilişki olsun

aynısı benim başıma geldi devlet doktoruydu bi de ...o göremediği kist için ben kendi doktoruma ameliyat oldum...allah şifa versin canım

cumaya kadar beklicem bügün tan 13 gün ikinci pozitifin üzerinden 13 gün geçti yarın da olmazsam çook umutlanacam sence afroditim yarından sonra umutlanmalımıyım
kuşum ov. testin var mı ... yapsana

Kizlar genetik sonuclarimiz cikti kromozomlarimiz normal cikti kan pihtilasmasi icin yapilanlarda Mtfhr c677t ve mthfr a1298c heterozigot polimorfizm cikti genetikteki doktor bunlar herkeste görülebilecek bir hastalık gibidir korkulacak bisey yok dedi kadim dogumcum hamilelikle beraber hemen kan sulandirici iğneye baslicaz dedi

Geçmiş olsun canım...İyiyiz hamişimiz var... countryrose ..

100/99 düşük yapmişsin dedi doktor. Rahimde incelme olmuş. Zaten daha 17günlük diye kesede yok. Kan tahlili yaptı. Bakalım degerde düşme varmı
kuşum umarım şaşırtır seni de doktoruda miniğin... Düşükle sonuçlanırsa da Allah böyle nasip etmiş...Üzme kendini

Gecmis olsun canim rabbim acil sifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…