2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İyiyim canim bati bekliyorum 1 hafta kaldi sende durumlar nasil

batına az kalmış. Umarım bebeğin seninledirr bn kendi derdime düştüm birkaç gündr adetim pazar günü bitti omzum incinince çalışmalara baslayamadık bugün yarın baslarız herhalde. bnmde yumurtlamam yakındır ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip etcem

evet dün öğrendik...ben iyiyim canım yum. dönemi bitti...şimdi sabırla 3 ekimi bekliyorum...

çok sevindim gerçekten. bu arkadas bu ay ovulasyon testiyle takip etti dimi bn mi yanlıs hatırlıorum

Tamam, çok moralim bozuldu. Yumoşlarımda bi s.orun yoktur inşallah
moral bozmuyoruz...küçük bi araştırma ile senin gördüğün kadar koyuluğu göremediği halde hamile kalanlar olduğunu göreceksin.. sen yine de test yapmaya devam et ve dediğim gibi bugün ve yarın kesin ilişki olsun...

Him bende ovulasyon testi kullandim evet az kaldi bayramdan 2 gun once ya adet olacam ya ds hamis insallah hepimiz hamis oluruz

Tamam Mogişcim, yapıcam testi de, ilişkiyi de.

sanırım öyleydi...

evett bn öyle hatırlıorum hayırlı olsun ya. Senn yumurtlaman bitti bnmki basladı bnde birkaç güne yumurtlarım batına da az kaldı inş hamilesindir yaa. Bnm daha önce takip ettğim topiclerde topic sahipleri hep en kısa zmnda hamile çıkıyodu hatta bnde topic açıcam topic açan hamile kalıo totem yapcam diye kızlara espri yapıodum

topik sahibi olmasamda topiğin 7. sayfasından beri varım wuhuuuuuuu... çatlamadan beri 4 gün geçti daha bi 7-8 günüm var test için...hadi seni göreyim sıkı çalış bebiş gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…