İyiyim canim bati bekliyorum 1 hafta kaldi sende durumlar nasilÇok tşk ederim canım bnm. nasılsın ne var ne yok ?
Sekerim nasil oldunHayırlısı olsun, Allahım bundan sonraki size bağışlar inşallah
herkes aynı koyuluğu yakalayamıyor canım sen teste devam et ama bugün ilişki olsun
evet dün öğrendik...ben iyiyim canım yum. dönemi bitti...şimdi sabırla 3 ekimi bekliyorum...saol mogamicim nasılsın ne var ne yok ?
aaa gerçekten miii buu süper haberrr
Daha iyiyim vuslat ım sağol bir tanem, mecburi iyilik işe gitmek olmasa, erkenden yatıcam valla, iyi ki annem var, Allah başımdan eksik etmesin :)Sekerim nasil oldun
İyiyim canim bati bekliyorum 1 hafta kaldi sende durumlar nasil
Var canim var umudunu ben eminim koyu zamanida gorucen
Amin canim yat dinlen keske izin alabilsenDaha iyiyim vuslat ım sağol bir tanem, mecburi iyilik işe gitmek olmasa, erkenden yatıcam valla, iyi ki annem var, Allah başımdan eksik etmesin :)
evet dün öğrendik...ben iyiyim canım yum. dönemi bitti...şimdi sabırla 3 ekimi bekliyorum...
moral bozmuyoruz...küçük bi araştırma ile senin gördüğün kadar koyuluğu göremediği halde hamile kalanlar olduğunu göreceksin.. sen yine de test yapmaya devam et ve dediğim gibi bugün ve yarın kesin ilişki olsun...Tamam, çok moralim bozuldu. Yumoşlarımda bi s.orun yoktur inşallah
Wuslt heyecanla 1 hafta, hadi bizi teyze yap :))Sekerim nasil oldun
Him bende ovulasyon testi kullandim evet az kaldi bayramdan 2 gun once ya adet olacam ya ds hamis insallah hepimiz hamis oluruzbatına az kalmış. Umarım bebeğin seninledirrbn kendi derdime düştüm birkaç gündr adetim pazar günü bitti omzum incinince çalışmalara baslayamadık bugün yarın baslarız herhalde. bnmde yumurtlamam yakındır ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip etcem
sanırım öyleydi...çok sevindim gerçekten. bu arkadas bu ay ovulasyon testiyle takip etti dimi bn mi yanlıs hatırlıorum
kuşum birlikte mi yapsakk testHim bende ovulasyon testi kullandim evet az kaldi bayramdan 2 gun once ya adet olacam ya ds hamis insallah hepimiz hamis oluruz
İnsallah canim cok isterim teyze yapmayi teyze olmayiWuslt heyecanla 1 hafta, hadi bizi teyze yap :))
Olur canim yapalimkuşum birlikte mi yapsakk test
moral bozmuyoruz...küçük bi araştırma ile senin gördüğün kadar koyuluğu göremediği halde hamile kalanlar olduğunu göreceksin.. sen yine de test yapmaya devam et ve dediğim gibi bugün ve yarın kesin ilişki olsun...
ne zaman yapsak o vakit...benim bat senden 1gün sonra 3ünde yani...Olur canim yapalim
sanırım öyleydi...
topik sahibi olmasamda topiğin 7. sayfasından beri varım wuhuuuuuuu... çatlamadan beri 4 gün geçti daha bi 7-8 günüm var test için...hadi seni göreyim sıkı çalış bebiş gelsinevett bn öyle hatırlıorum hayırlı olsun ya. Senn yumurtlaman bitti bnmki basladı bnde birkaç güne yumurtlarım batına da az kaldı inş hamilesindir yaa. Bnm daha önce takip ettğim topiclerde topic sahipleri hep en kısa zmnda hamile çıkıyodu hatta bnde topic açıcam topic açan hamile kalıo totem yapcam diye kızlara espri yapıodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?