2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Him bende ovulasyon testi kullandim evet az kaldi bayramdan 2 gun once ya adet olacam ya ds hamis insallah hepimiz hamis oluruz

insallah ya rabbim inşallahh .. sen ovulasyon sayesnde hamile ol bana ve bnm gibi ovulasyon kullananlara umut ol wuslt

topik sahibi olmasamda topiğin 7. sayfasından beri varım wuhuuuuuuu... çatlamadan beri 4 gün geçti daha bi 7-8 günüm var test için...hadi seni göreyim sıkı çalış bebiş gelsin

sanrm en eskimiz olduğndan topic sahibi sayılırsın ve bu totemde sende de tutacak insallah güzel haberlerini alırız umarım. Tamam sımsıkı çalışıcam ama bebiş gelir mi bilmem ama insallah gelir sevindirir

Mogami ve W wuslt oooo inşallah 2 güzel haber, yaaaaa ben sizden çok heyecanlandım şimdi, hadi hayırlısı isteriz isteriz :)
kuşum bende ilk defa böyle bi organizasyona girdim...çok heveslenmek istemiyorum ama bu ay olmasını çok istiyorum...wuslt ve bende inş. güzel haberler veririz

sen çalışta gerisi Allaha kalmış kuşum... Bayaaa eskimişim ben yahu

ben daha geç kalkıyorum ama sorun değil sabah 8 de yapıyoruz o vakit...şimdiden telime hatırlatma yapıyorum...bu arada dünden beri kasıklarımda ağrı olmaya başladı girip girip çıkıyo...hayır olsun
Tamam canim insallah bebis yapiyordur erken testten mi yapalim

Tamam canim insallah bebis yapiyordur erken testten mi yapalim
sen istiyorsan erken yap...bende normaller var o yüzden ucuzlardan yapıcam...ama o zaman senin 14 benim 13. gün olacağından çıkar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…