Him bende ovulasyon testi kullandim evet az kaldi bayramdan 2 gun once ya adet olacam ya ds hamis insallah hepimiz hamis oluruz
Eger adet olmazsam 2 sinde yapalimmine zaman yapsak o vakit...benim bat senden 1gün sonra 3ünde yani...
olur canım...2 eylül sabahı...sen kaçta uyanıyorsunEger adet olmazsam 2 sinde yapalimmi
8 gibi kalkiyorum senolur canım...2 eylül sabahı...sen kaçta uyanıyorsun
topik sahibi olmasamda topiğin 7. sayfasından beri varım wuhuuuuuuu... çatlamadan beri 4 gün geçti daha bi 7-8 günüm var test için...hadi seni göreyim sıkı çalış bebiş gelsin
Amin canim isteyen herkes olsun insallahinsallah ya rabbim inşallahh.. sen ovulasyon sayesnde hamile ol bana ve bnm gibi ovulasyon kullananlara umut ol wuslt
ben daha geç kalkıyorum ama sorun değil sabah 8 de yapıyoruz o vakit...şimdiden telime hatırlatma yapıyorum...bu arada dünden beri kasıklarımda ağrı olmaya başladı girip girip çıkıyo...hayır olsun8 gibi kalkiyorum sen
sen çalışta gerisi Allaha kalmış kuşum... Bayaaa eskimişim ben yahusanrm en eskimiz olduğndan topic sahibi sayılırsın ve bu totemde sende de tutacak insallahgüzel haberlerini alırız umarım. Tamam sımsıkı çalışıcam ama bebiş gelir mi bilmem ama insallah gelir sevindirir
Tamam canim insallah bebis yapiyordur erken testten mi yapalimben daha geç kalkıyorum ama sorun değil sabah 8 de yapıyoruz o vakit...şimdiden telime hatırlatma yapıyorum...bu arada dünden beri kasıklarımda ağrı olmaya başladı girip girip çıkıyo...hayır olsun
sen çalışta gerisi Allaha kalmış kuşum... Bayaaa eskimişim ben yahu
sen istiyorsan erken yap...bende normaller var o yüzden ucuzlardan yapıcam...ama o zaman senin 14 benim 13. gün olacağından çıkar herhaldeTamam canim insallah bebis yapiyordur erken testten mi yapalim
2 gündür kasıklarıma ara ara ağrı girip çıkıyo bi de göğüslerim ağrımaya başladı ve şişmiş gibi hissediyorumeski toprakkkbi belirtin var mı
Benimde evde var laboquick bende onu yapayim o zamansen istiyorsan erken yap...bende normaller var o yüzden ucuzlardan yapıcam...ama o zaman senin 14 benim 13. gün olacağından çıkar herhalde
bende de laboquick varBenimde evde var laboquick bende onu yapayim o zaman
2 gündür kasıklarıma ara ara ağrı girip çıkıyo bi de göğüslerim ağrımaya başladı ve şişmiş gibi hissediyorum
Amin testimiz bile ayni insallah hamisizdirbende de laboquick vartest kardeşliği...inşallah hayırlısı olur canım
bilemiyorum canım...adete 9 gün var...belki de erken regl belirtileridirhmm bunlar insallah hamilelik belirtileridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?