2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

topik sahibi olmasamda topiğin 7. sayfasından beri varım wuhuuuuuuu... çatlamadan beri 4 gün geçti daha bi 7-8 günüm var test için...hadi seni göreyim sıkı çalış bebiş gelsin

ben daha geç kalkıyorum ama sorun değil sabah 8 de yapıyoruz o vakit...şimdiden telime hatırlatma yapıyorum...bu arada dünden beri kasıklarımda ağrı olmaya başladı girip girip çıkıyo...hayır olsun

2 gündür kasıklarıma ara ara ağrı girip çıkıyo bi de göğüslerim ağrımaya başladı ve şişmiş gibi hissediyorum

Ayyy kuşum birincisi , 2 si günü benim 11 veyahut 12.gün oluyor, katılsam mı ki size acep :)
ikincisi , inanamıyorum mogamim , bende de aynı belirtiler var , göğüslerim acıyor özellikle ucları çok acıyor :)
delirdim sandım bu kadar erken olduğu için ama bu bir gerçek... ve kasık çekilmesi gibi garip şeyler yaşıyorum... çok heyecanlandım kuşum yaa

bilemiyorum canım...adete 9 gün var...belki de erken regl belirtileridir
Gene yazıyorum ama dayanamıyorum , bende inanamıyorum işte ,yumun üstünden 3 gün geçti , nasıl olur diyorum ama okudum bir kaç yerde erkenden bu belirtileri yaşayan çok insan varmış tatllımm...

kuşuuum katıl katıl Bende uçlarda bi acıma yok sadece ağrıyor bildiğin...çok heveslenmek istemiyorum ama durumda bu...bak 2 eylül sabah 8 de test yapıyoruz anlaştık mı

Gene yazıyorum ama dayanamıyorum , bende inanamıyorum işte ,yumun üstünden 3 gün geçti , nasıl olur diyorum ama okudum bir kaç yerde erkenden bu belirtileri yaşayan çok insan varmış tatllımm...
valla umarım yanıltmaz bizi bu belirtiler...sonumuz bebiş olsun kuşum

kuşuuum katıl katıl Bende uçlarda bi acıma yok sadece ağrıyor bildiğin...çok heveslenmek istemiyorum ama durumda bu...bak 2 eylül sabah 8 de test yapıyoruz anlaştık mı
Elbette çıkar mı işte onu bilemedim ama ne olacak sanki katılayım inşaAllah , inan heveslenmek bende istemiyorum hatta belirti asla aramıyorum , kendi kendine ağırmaya başladı veletler
Ben o saatte kalkıyorum problem olmaz bitanem... offf çok heyecanlandım, umarım çıkar o zaman ,,, ayyy

ok o vakit üçümüz test yapıyoruz....oyyyy çok heyecanladım...inşallah üçün birini almayız

Geçmiş olsun canım...İyiyiz hamişimiz var... countryrose ..
Aaa gerçekten mi ne güzel. Rabbim sağlıklı eylesin inşallah. Yine batlarimiz birbirine yakın 2 ekim benim ki. Bayramdan once inşallah güzel haberler alıp çifte bayram yapalım hayirlisiyla.

İvet bebeğim iveeet,, o zaman benim 11-12.günüm oluyor , katılıyorum , bakarsın bebiş erken gösterir kendini , belirtiler hemen başladığına göre inşaAllah gösteriiiir
3 kisi olduk ucumuzde hamis cikariz insallah kasik cekilmesi bendede oldu yumdan 1 gun sonra falandi cok degisikti

Selam kizlar, bende persembe gunu yumurta takibi yaptirdim 13.gunumde yumurtam 18mm olmus cok guzel bu 1 haftayi degerlendir dedi pazartesi tekrar gittim catlamis,carsambaya yaani bugune kadar degerlendir dedi ama benm esim her zaman yanimda olamiyolar 11 ve 13. Gunumde iliski oldu sadece yani 2 kez.. doktora soyledim sans az dedi neyse bugun boyle beyaz akintim var acaba tutmadimi ki bu sekilde anlamak mumkun mu??13 aydir evliyim ve bi tane kimyasal gebelik gecirdim.. cevaplarinozi bekliyorum arkadaslar :)

3 kisi olduk ucumuzde hamis cikariz insallah kasik cekilmesi bendede oldu yumdan 1 gun sonra falandi cok degisikti
Vuhuuu bunlar ümitlendiriyor beni , baksana aynı şeyleri yaşamak hemde garip şeyleri , değişik şeyleri... hadi bebişler gelin anacıklarınıza

Amiiin wusltcım inşaAllah hamiş çıkarız inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…