- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
topik sahibi olmasamda topiğin 7. sayfasından beri varım wuhuuuuuuu... çatlamadan beri 4 gün geçti daha bi 7-8 günüm var test için...hadi seni göreyim sıkı çalış bebiş gelsin
ben daha geç kalkıyorum ama sorun değil sabah 8 de yapıyoruz o vakit...şimdiden telime hatırlatma yapıyorum...bu arada dünden beri kasıklarımda ağrı olmaya başladı girip girip çıkıyo...hayır olsun
2 gündür kasıklarıma ara ara ağrı girip çıkıyo bi de göğüslerim ağrımaya başladı ve şişmiş gibi hissediyorum
aaammmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnAmin testimiz bile ayni insallah hamisizdir
Gene yazıyorum ama dayanamıyorum , bende inanamıyorum işte ,yumun üstünden 3 gün geçti , nasıl olur diyorum ama okudum bir kaç yerde erkenden bu belirtileri yaşayan çok insan varmış tatllımm...bilemiyorum canım...adete 9 gün var...belki de erken regl belirtileridir
İnşaAllah hamişsinizdiiiir canlarım yaaaaAmin testimiz bile ayni insallah hamisizdir
kuşuuum katıl katılAyyy kuşum birincisi , 2 si günü benim 11 veyahut 12.gün oluyor, katılsam mı ki size acep :)
ikincisi , inanamıyorum mogamim , bende de aynı belirtiler var , göğüslerim acıyor özellikle ucları çok acıyor :)
delirdim sandım bu kadar erken olduğu için ama bu bir gerçek... ve kasık çekilmesi gibi garip şeyler yaşıyorum... çok heyecanlandım kuşum yaa
valla umarım yanıltmaz bizi bu belirtiler...sonumuz bebiş olsun kuşumGene yazıyorum ama dayanamıyorum , bende inanamıyorum işte ,yumun üstünden 3 gün geçti , nasıl olur diyorum ama okudum bir kaç yerde erkenden bu belirtileri yaşayan çok insan varmış tatllımm...
Amin kuzum cümlemizeRabbim hayirlisiyla saglikli gebelik nasip etsin insaAllah canim
Elbette çıkar mı işte onu bilemedim ama ne olacak sanki katılayım inşaAllah , inan heveslenmek bende istemiyorum hatta belirti asla aramıyorum , kendi kendine ağırmaya başladı veletlerkuşuuum katıl katılBende uçlarda bi acıma yok sadece ağrıyor bildiğin...çok heveslenmek istemiyorum ama durumda bu...bak 2 eylül sabah 8 de test yapıyoruz anlaştık mı
Aminnnnnn canim sende katiliyor musun bizeİnşaAllah hamişsinizdiiiir canlarım yaaaa
Amin , amin mogamim , yanıltmaz hissediyorum... inşaAllah gelecek o bebişler , umarım benimki de sizinkilerle beraber gösterir de kendini bekletmez daha fazlavalla umarım yanıltmaz bizi bu belirtiler...sonumuz bebiş olsun kuşum
ok o vakit üçümüz test yapıyoruz....oyyyy çok heyecanladım...inşallah üçün birini almayızElbette çıkar mı işte onu bilemedim ama ne olacak sanki katılayım inşaAllah , inan heveslenmek bende istemiyorum hatta belirti asla aramıyorum , kendi kendine ağırmaya başladı veletler
Ben o saatte kalkıyorum problem olmaz bitanem... offf çok heyecanlandım, umarım çıkar o zaman ,,, ayyy
İvet bebeğim iveeet,, o zaman benim 11-12.günüm oluyor , katılıyorum , bakarsın bebiş erken gösterir kendini , belirtiler hemen başladığına göre inşaAllah gösteriiiirAminnnnnn canim sende katiliyor musun bize
Amiiinok o vakit üçümüz test yapıyoruz....oyyyy çok heyecanladım...inşallah üçün birini almayız
Aaa gerçekten mi ne güzel. Rabbim sağlıklı eylesin inşallah. Yine batlarimiz birbirine yakın 2 ekim benim ki. Bayramdan once inşallah güzel haberler alıp çifte bayram yapalım hayirlisiyla.Geçmiş olsun canım...İyiyiz hamişimiz var... countryrose ..
3 kisi olduk ucumuzde hamis cikariz insallah kasik cekilmesi bendede oldu yumdan 1 gun sonra falandi cok degisiktiİvet bebeğim iveeet,, o zaman benim 11-12.günüm oluyor , katılıyorum , bakarsın bebiş erken gösterir kendini , belirtiler hemen başladığına göre inşaAllah gösteriiiir
yirim seni...benimkilerden biri bile tutsa razıyım...aahhh ahhhhAmiiin
üçün dördünü alalım bi zahmetcikkk , hadi üçün üçü de olur
Canim biz 2 ekimde test yapacagiz katilmak istermisinAaa gerçekten mi ne güzel. Rabbim sağlıklı eylesin inşallah. Yine batlarimiz birbirine yakın 2 ekim benim ki. Bayramdan once inşallah güzel haberler alıp çifte bayram yapalım hayirlisiyla.
kuşum aynı çekilme bende de oldu akciğerime kadar çekildi resmen...kız inşallah bu yaşadıklarımızın sonu güzel olur3 kisi olduk ucumuzde hamis cikariz insallah kasik cekilmesi bendede oldu yumdan 1 gun sonra falandi cok degisikti
Vuhuuu bunlar ümitlendiriyor beni , baksana aynı şeyleri yaşamak hemde garip şeyleri , değişik şeyleri... hadi bebişler gelin anacıklarınıza3 kisi olduk ucumuzde hamis cikariz insallah kasik cekilmesi bendede oldu yumdan 1 gun sonra falandi cok degisikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?