sende katıl fıstığımAaa gerçekten mi ne güzel. Rabbim sağlıklı eylesin inşallah. Yine batlarimiz birbirine yakın 2 ekim benim ki. Bayramdan once inşallah güzel haberler alıp çifte bayram yapalım hayirlisiyla.
Amiiiin kızlar amiiinnn.... bu gece yine de çalışma yapacağım nasipse, bu göğüs acısıyla da zor olur gibim amakuşum aynı çekilme bende de oldu akciğerime kadar çekildi resmen...kız inşallah bu yaşadıklarımızın sonu güzel olur
Hadi ya bi kac gun oldu bende ayni seyler insallah minnaklarimiz tutunmusturkuşum aynı çekilme bende de oldu akciğerime kadar çekildi resmen...kız inşallah bu yaşadıklarımızın sonu güzel olur
valla hamilelik ihtimalin var bence ...spermler 3 güne kadar yaşayabiliyor tabi kaliteliyse...ama yine çok yüksek bi ihtimal değil...Rabbim ol derse olur kuzum...inşallahta olmuşturSelam kizlar, bende persembe gunu yumurta takibi yaptirdim 13.gunumde yumurtam 18mm olmus cok guzel bu 1 haftayi degerlendir dedi pazartesi tekrar gittim catlamis,carsambaya yaani bugune kadar degerlendir dedi ama benm esim her zaman yanimda olamiyolar 11 ve 13. Gunumde iliski oldu sadece yani 2 kez.. doktora soyledim sans az dedi neyse bugun boyle beyaz akintim var acaba tutmadimi ki bu sekilde anlamak mumkun mu??13 aydir evliyim ve bi tane kimyasal gebelik gecirdim.. cevaplarinozi bekliyorum arkadaslar :)
Kız inşaAllah , hiç bir şeycik kalmadı 1 hafta,, ateşlerimizi ölçeriz zevkle her sabah , çalışma yaparız arada... kitap okur film izler ev işleriyle uğraşırız , bir bakarız kiiii o gün gelmiiş , hadi inşaAllah kuzularımyirim seni...benimkilerden biri bile tutsa razıyım...aahhh ahhhh
olsun yap sen ne olur ne olmazAmiiiin kızlar amiiinnn.... bu gece yine de çalışma yapacağım nasipse, bu göğüs acısıyla da zor olur gibim ama
Yapsam mi ki ya. Ne kaybederiz ki değil mi yapsak. Hadi bende katilayim. Benim bir tane var şu ucuz testlerden onu yaparım artiksende katıl fıstığım
Oladabilir , olmayadabilir... Allah hakkında hayırlı olanı nasip eylesin... inşaAllah en kısa zamanda gelir minnoşun sana... azcık sabırla yakında öğrenirsin inşaAllah ...Selam kizlar, bende persembe gunu yumurta takibi yaptirdim 13.gunumde yumurtam 18mm olmus cok guzel bu 1 haftayi degerlendir dedi pazartesi tekrar gittim catlamis,carsambaya yaani bugune kadar degerlendir dedi ama benm esim her zaman yanimda olamiyolar 11 ve 13. Gunumde iliski oldu sadece yani 2 kez.. doktora soyledim sans az dedi neyse bugun boyle beyaz akintim var acaba tutmadimi ki bu sekilde anlamak mumkun mu??13 aydir evliyim ve bi tane kimyasal gebelik gecirdim.. cevaplarinozi bekliyorum arkadaslar :)
hadi bakalım...eşime dedim aynı anda test yapcaz kızlarla diye....gülerek oooo ayin yapıyonuz yani dediKız inşaAllah , hiç bir şeycik kalmadı 1 hafta,, ateşlerimizi ölçeriz zevkle her sabah , çalışma yaparız arada... kitap okur film izler ev işleriyle uğraşırız , bir bakarız kiiii o gün gelmiiş , hadi inşaAllah kuzularım
Ohhh 4 kişi olduk , laboquick benimkisi , hadi hayırlı sonuçlarlaaaaYapsam mi ki ya. Ne kaybederiz ki değil mi yapsak. Hadi bende katilayim. Benim bir tane var şu ucuz testlerden onu yaparım artik
Olur katilirim. Benim ram iki ekim batım. Acaba birgün geçince mi yapsak. Ama o zaman da mogaminin günü oluyor. Neyse biz 2 ekimde yapalım inşallahCanim biz 2 ekimde test yapacagiz katilmak istermisin
wuhuuuuuuuuuu....o vakit 2 eylül günü sabah 8 de yapıyoruz hatırlatmaları yapın telinize....gerçi bigün önce hatırlatırız birbirimizeYapsam mi ki ya. Ne kaybederiz ki değil mi yapsak. Hadi bende katilayim. Benim bir tane var şu ucuz testlerden onu yaparım artik
Amiiin
üçün dördünü alalım bi zahmetcikkk , hadi üçün üçü de olur
Aaa gerçekten mi ne güzel. Rabbim sağlıklı eylesin inşallah. Yine batlarimiz birbirine yakın 2 ekim benim ki. Bayramdan once inşallah güzel haberler alıp çifte bayram yapalım hayirlisiyla.
Canim biz 2 ekimde test yapacagiz katilmak istermisin
kuşum aynı çekilme bende de oldu akciğerime kadar çekildi resmen...kız inşallah bu yaşadıklarımızın sonu güzel olur
Erkekler hep öyle zaten , dalga geçsinler bizlehadi bakalım...eşime dedim aynı anda test yapcaz kızlarla diye....gülerek oooo ayin yapıyonuz yani dedieşşek herif
sende mi laboquick kullancan...wuslt ve benimkide o:):)Ohhh 4 kişi olduk , laboquick benimkisi , hadi hayırlı sonuçlarlaaaa
Gerçi benim erken olacak gibi duruyor ama ne kaybederim , alt tarafı iki gün sonra 14.gün olacak... hadi hayırlı sonuçlar alalım nenucum , inşaAllah sen hamiş çıkarsıın inşaAllah
waaay , süperiz biz yaasende mi laboquick kullancan...wuslt ve benimkide o:):)
Ay canım benim ne kadar iyi kalpli sin kendinden önce beni düşünüyorsun. Allah razı olsun. Ben artık dua ederken burda ismi aklıma gelenleri ismen dua edeceğim Rabbim kabul eder inşallah.Ohhh 4 kişi olduk , laboquick benimkisi , hadi hayırlı sonuçlarlaaaa
Gerçi benim erken olacak gibi duruyor ama ne kaybederim , alt tarafı iki gün sonra 14.gün olacak... hadi hayırlı sonuçlar alalım nenucum , inşaAllah sen hamiş çıkarsıın inşaAllah
canım hatırlarsan benim belirtiler hemen ortaya cıkmıstı daha adete 10 12 gün kala:) inşaAllah seninde bebiştendir tatlımİvet bebeğim iveeet,, o zaman benim 11-12.günüm oluyor , katılıyorum , bakarsın bebiş erken gösterir kendini , belirtiler hemen başladığına göre inşaAllah gösteriiiir
Cevap vermiştim canım ben sana :)Selam kizlar, bende persembe gunu yumurta takibi yaptirdim 13.gunumde yumurtam 18mm olmus cok guzel bu 1 haftayi degerlendir dedi pazartesi tekrar gittim catlamis,carsambaya yaani bugune kadar degerlendir dedi ama benm esim her zaman yanimda olamiyolar 11 ve 13. Gunumde iliski oldu sadece yani 2 kez.. doktora soyledim sans az dedi neyse bugun boyle beyaz akintim var acaba tutmadimi ki bu sekilde anlamak mumkun mu??13 aydir evliyim ve bi tane kimyasal gebelik gecirdim.. cevaplarinozi bekliyorum arkadaslar
waaay , süperiz biz yaa
Hadi laboquickler gösterin gücünüzüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?