ben o laboquicke pek güvenmezdim cıkartmaz o derdim ama yumurtlamanın 11.günü hatırlarsanız silik çıkmıstı demek iyi marka:)waaay , süperiz biz yaa
Hadi laboquickler gösterin gücünüzüüü
senden ikiz bekliyoruz canım hadi hayırlısıwuhuuuuuuuuuu....o vakit 2 eylül günü sabah 8 de yapıyoruz hatırlatmaları yapın telinize....gerçi bigün önce hatırlatırız birbirimize
Canımmm , sana bakıp hasretle bebişi beklediğini gördüğüm zaman hep dua ediyorum inan , Rabbim nenuya en kısa zamanda nasip et diye , aynı zamanda test yapıyor olacağımıza da çok sevindim... inşaAllah hamiş çıkarsın , var mı sende herhangi bir belirti peki tatlım ?Ay canım benim ne kadar iyi kalpli sin kendinden önce beni düşünüyorsun. Allah razı olsun. Ben artık dua ederken burda ismi aklıma gelenleri ismen dua edeceğim Rabbim kabul eder inşallah.
canım hatırlarsan benim belirtiler hemen ortaya cıkmıstı daha adete 10 12 gün kala:) inşaAllah seninde bebiştendir tatlım
valla bu yumurtlama performansı ile bende böyle bişey bekliyorum...anneanneme çekmişim...ama tekine bile razıyımsenden ikiz bekliyoruz canım hadi hayırlısı
canım benim ilk belirtilerim kasıklarımda seyirmeler oluyordu pıt pıt kalp atıyordu bide 10 gün kala gögüslerim dolgunlasmıslardı eşim bile nolmuş bunlara normalde hastalanmama 3 4 gün kala dolgunlasırdı:)Canımmm , sana bakıp hasretle bebişi beklediğini gördüğüm zaman hep dua ediyorum inan , Rabbim nenuya en kısa zamanda nasip et diye , aynı zamanda test yapıyor olacağımıza da çok sevindim... inşaAllah hamiş çıkarsın , var mı sende herhangi bir belirti peki tatlım ?
Allah razı olsun birbirimize dua edelim her daim , en güzel , en temiz dualar onlar...
Oyhhh elifim inşaAllah ,senin böyle demen çok sevindiriyor beniiii , bugün larssonun da duasını aldım , sende hep dua ediyorsun biliyorum... Kuzusum senin ilk belirti neydi hatırlıyor musun , ayrıca hatırlıyorum belirtilerimizi bebeğim ama bu seferki benim ağrılarım başka o yüzden ümitlendim, tarzı başka
Evet kuşum eevet hatırlıyorum , demek 11.günde çıktııı , oleeey elbette farklılık gösterir bünyeye göre ama kızlarla yapacağım ya bende test , benim 11. gün olacak , yani dolmuş olacak kuşum , umarım çıkar , çıkmazsa da sabrederim bir kaç gün daha ne yapayımben o laboquicke pek güvenmezdim cıkartmaz o derdim ama yumurtlamanın 11.günü hatırlarsanız silik çıkmıstı demek iyi marka:)
kuşum umarım şaşırtır seni de doktoruda miniğin... Düşükle sonuçlanırsa da Allah böyle nasip etmiş...Üzme kendini
evet teyzeler yegenler bekliyoruz sizden bizim cocuklara kardeşler lazım:)E o zaman bende laboquick alayım. Mogami wuslt sırrı Eyvan ve ben. Inşallah 4 te 4 yaparız inşallah.
canım bugünkü deger kaç cıktı:)Doktor şu anda sorun gózûkmüyor. Gebesin dedi. Cuma günü bi daha test yapacak. O zaman daha iyi anlariz dedi. RABBİME şûkürler olsun. Kanamamda bitti zaten
inşallah bebeğimE o zaman bende laboquick alayım. Mogami wuslt sırrı Eyvan ve ben. Inşallah 4 te 4 yaparız inşallah.
Oyhh yerim ben o seyirmeleriiii , benim kasığımda değil de karnıma doğru oldu seyirme gibi bişey ama geçti o , kasıklarım çekiliyor gibi oluyor , bişeyler dönüyor yani orda , ve göğüslerim bitanem, acıyorlar özellikle uçları , dolgunlaşmaya da başladılar ... 2 -3 gün sonra iyice dolgunlaşırsa bende hamileyim gözüyle bakarım kendime ( kimyasalda öyle olmuştu )canım benim ilk belirtilerim kasıklarımda seyirmeler oluyordu pıt pıt kalp atıyordu bide 10 gün kala gögüslerim dolgunlasmıslardı eşim bile nolmuş bunlara normalde hastalanmama 3 4 gün kala dolgunlasırdı:)
Ohh hadi hayırlı sonuçlarla gel,,, kan değerin ne olmuş peki canım ?Doktor şu anda sorun gózûkmüyor. Gebesin dedi. Cuma günü bi daha test yapacak. O zaman daha iyi anlariz dedi. RABBİME şûkürler olsun. Kanamamda bitti zaten
aynen o cekilmeler bendede oluyordu hadi senden cok umutluyum ama nedense mogamidende cok umutluyum ya hatta ikiz getircek inşaAllahOyhh yerim ben o seyirmeleriiii , benim kasığımda değil de karnıma doğru oldu seyirme gibi bişey ama geçti o , kasıklarım çekiliyor gibi oluyor , bişeyler dönüyor yani orda , ve göğüslerim bitanem, acıyorlar özellikle uçları , dolgunlaşmaya da başladılar ... 2 -3 gün sonra iyice dolgunlaşırsa bende hamileyim gözüyle bakarım kendime ( kimyasalda öyle olmuştu )
dua elifim inşaAllah güzel sonuçlar vereceğiiiizzz
Canımsıın
Amiiin canım arkadaşım amiiin , senin sıpayı yanlız bırakmayız inşaAllaaahevet teyzeler yegenler bekliyoruz sizden bizim cocuklara kardeşler lazım:)
Su anda öyle duygulandim ki. Hiç tanımadığım biri benim için en icten şekilde dua ediyor. Rabbim senden de burdaki herkesten de razi olsun. Bizim 4 yıl oldu tam vardır bir zamanı diyoruz ve bekliyoruz. Bu arada bugün fark ettim gogsume dokuzuncu hafif bir ağrı var o da sağ taraf başka hiç bir belirti yok.Canımmm , sana bakıp hasretle bebişi beklediğini gördüğüm zaman hep dua ediyorum inan , Rabbim nenuya en kısa zamanda nasip et diye , aynı zamanda test yapıyor olacağımıza da çok sevindim... inşaAllah hamiş çıkarsın , var mı sende herhangi bir belirti peki tatlım ?
Allah razı olsun birbirimize dua edelim her daim , en güzel , en temiz dualar onlar...
Oyhhh elifim inşaAllah ,senin böyle demen çok sevindiriyor beniiii , bugün larssonun da duasını aldım , sende hep dua ediyorsun biliyorum... Kuzusum senin ilk belirti neydi hatırlıyor musun , ayrıca hatırlıyorum belirtilerimizi bebeğim ama bu seferki benim ağrılarım başka o yüzden ümitlendim, tarzı başka
valla hamilelik ihtimalin var bence ...spermler 3 güne kadar yaşayabiliyor tabi kaliteliyse...ama yine çok yüksek bi ihtimal değil...Rabbim ol derse olur kuzum...inşallahta olmuştur
Oladabilir , olmayadabilir... Allah hakkında hayırlı olanı nasip eylesin... inşaAllah en kısa zamanda gelir minnoşun sana... azcık sabırla yakında öğrenirsin inşaAllah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?