- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Ayyyy İnşaAllah canım, çekilme vardı diyorsan , oyy inşaAllaaah , wuslt da iyi çalıştı , hadi inşaAllaaah , mogamim ikiz getirmesini çok istiyoruz , malum potansiyel full ama tekiz de olsa razıyızaynen o cekilmeler bendede oluyordu hadi senden cok umutluyum ama nedense mogamidende cok umutluyum ya hatta ikiz getircek inşaAllah
Kuşum senin ovulasyon koyulaşmaya doğru gidiyor sankilim , inşaAllah bebişindir bu...Kızlar ben dayanamadım ovulasyon testi yaptım bugün yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti ve testim böyle. Bana bir şey söyleyin nolur.
Su anda öyle duygulandim ki. Hiç tanımadığım biri benim için en icten şekilde dua ediyor. Rabbim senden de burdaki herkesten de razi olsun. Bizim 4 yıl oldu tam vardır bir zamanı diyoruz ve bekliyoruz. Bu arada bugün fark ettim gogsume dokuzuncu hafif bir ağrı var o da sağ taraf başka hiç bir belirti yok.
Canim ovulasyon testi gebelik oldugunda tam anlamiyla pozitif oluyormus bazi kisilerde ama ikisinin de ayni koyulukta olmasi gerekiyor. Boyle cikmasinin nedeni de zaten lh hormonu vucudumuzda hep var yumos donemde pig yapiyor sadece. Ay bide soylemeden duramicam icimde patlicak. Daha calismalara baslamadan foruma girdigin zamanlar ya erkenden test mi yapilir siz cok takiyorsunuz bu kadar dusuneyin reglim 10 gun gecmeden test bile yapmam ben gibi seyler yazmistin. Bende icimden se calismalara basla nasil oluyo gorursun demistim. O gun geldi birden aklkmaKızlar ben dayanamadım ovulasyon testi yaptım bugün yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti ve testim böyle. Bana bir şey söyleyin nolur.
canmm benm ovulasyonda bile en koyu böle oluyo geliyodur inş bebişşşKızlar ben dayanamadım ovulasyon testi yaptım bugün yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti ve testim böyle. Bana bir şey söyleyin nolur.
canım erken yapmıssın sanki senimn kanki giz bile 2 gün kala yaptı inşaAllah cok daha koyulaşacaktır:)Kızlar ben dayanamadım ovulasyon testi yaptım bugün yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti ve testim böyle. Bana bir şey söyleyin nolur.
en önemlisi hayırlı olması...olsun ya da olmasın...Eğer bu ay olmazsa eşine söyle daha sıkı çalışın canım...Tesekkur ederim kizlar ilk defa bu sekilde takip edildi yumurta donemi pek bilgili degilim iste sorup sorusturuyorum sagolun sizde bakalim 2 ekimde nolucak :) cifte bayrammi yoksa yine husranmi tabi Rabbim hayirlisini versin hepimize
Olur canım benim adetten önce göğüslerim dolgunlasir. Ama daha hersey için çok erken çünkü daha önce iki kere hamilelik olduğu için biliyorum kendimi. benim belirtiler hep aynı olmuştu adet belirtileriyle hiç farkı yoktu sadece günüm gecmisti. O yüzden bu belirtileri hayra yoralım Hayır olsun insallahKuşum senin ovulasyon koyulaşmaya doğru gidiyor sankilim , inşaAllah bebişindir bu...
Evde var mı fazladan gebelik testi ?
Cansın , burdaki herkes çok iyi , çok tatlı , birbirimizi anlıyoruz ve öyle dua ediyoruz ,, amiin herkesten razı olsun Rabbim... inşaAllah bebişin doğru zamanı bekliyor ve o doğru zaman yakındır canım
hmm , daha önce olur muydu peki adet öncesi canım o ?
benim bi sağdan bi soldan çekiliyor...eğer minikler gelmediyse vücudum benle fena dalga geçiyoraynen o cekilmeler bendede oluyordu hadi senden cok umutluyum ama nedense mogamidende cok umutluyum ya hatta ikiz getircek inşaAllah
Nasil ovulasyonda en koyu boyle oluyor . Ovulasyonda kontrol (c) cizgisiyle ayni renk oluyor.canmm benm ovulasyonda bile en koyu böle oluyo geliyodur inş bebişşş
bence testi yapmaya devam et canım eğer koyulaşma devam ederse hamişsinKızlar ben dayanamadım ovulasyon testi yaptım bugün yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti ve testim böyle. Bana bir şey söyleyin nolur.
şişşşşştttt çağırma o pis kırmızıları....Ben galiba regl olucam adet sncilarim basladi kizlar yaaaa
bir de olsa iki de olsa hatta üç bile olsa olsun...yeter ki gelsin....hepimiz doğuralım etrafımız bebek bezleri olsun inşallahAyyyy İnşaAllah canım, çekilme vardı diyorsan , oyy inşaAllaaah , wuslt da iyi çalıştı , hadi inşaAllaaah , mogamim ikiz getirmesini çok istiyoruz , malum potansiyel full ama tekiz de olsa razıyız
Hmm o zamaan biliyorsun kendini canım , hadi hayırlı sonuçlar gelsin inşaAllah canımOlur canım benim adetten önce göğüslerim dolgunlasir. Ama daha hersey için çok erken çünkü daha önce iki kere hamilelik olduğu için biliyorum kendimi. benim belirtiler hep aynı olmuştu adet belirtileriyle hiç farkı yoktu sadece günüm gecmisti. O yüzden bu belirtileri hayra yoralım Hayır olsun insallah
Aynen kuşum , amiiiin amiiinbir de olsa iki de olsa hatta üç bile olsa olsun...yeter ki gelsin....hepimiz doğuralım etrafımız bebek bezleri olsun inşallah
Geldi canim peceye kahve kahve geldiişişşşşştttt çağırma o pis kırmızıları....
yaaaaaEvet an itibariyle pecetye kahverengilikler geldiii
Desteğin için sağol canım yeni bebek umudu içimi kıpır kıpır yapıyo o olmasa ayaklanamazdım sanırım.. Hep birlikte bebişlerimize hemen kavuşalım inş
Bende oyle dusunmek istiyorum nedense israrla umutlarim yikilmiyor ama devami gelecek gibi fena agrim varyaaaaabelki yerleşmedir ben öyle düşünmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?