2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

aynen o cekilmeler bendede oluyordu hadi senden cok umutluyum ama nedense mogamidende cok umutluyum ya hatta ikiz getircek inşaAllah
Ayyyy İnşaAllah canım, çekilme vardı diyorsan , oyy inşaAllaaah , wuslt da iyi çalıştı , hadi inşaAllaaah , mogamim ikiz getirmesini çok istiyoruz , malum potansiyel full ama tekiz de olsa razıyız

Kızlar ben dayanamadım ovulasyon testi yaptım bugün yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti ve testim böyle. Bana bir şey söyleyin nolur.
Kuşum senin ovulasyon koyulaşmaya doğru gidiyor sankilim , inşaAllah bebişindir bu...
Evde var mı fazladan gebelik testi ?

Cansın , burdaki herkes çok iyi , çok tatlı , birbirimizi anlıyoruz ve öyle dua ediyoruz ,, amiin herkesten razı olsun Rabbim... inşaAllah bebişin doğru zamanı bekliyor ve o doğru zaman yakındır canım
hmm , daha önce olur muydu peki adet öncesi canım o ?

Doktor banyo yapma kalkma defi şimdi eşimi besliyorum fındık fıstık buskivi Gofret yok yok inşallah olurda sevincim yarıda kalmazTE="wuslt, post: 37050420, member: 598890"]İnsallah canim iyi degerlendir hemen kalkma iliskiden sonra yuzustu yat[/QUOTE]
Dokt

Kızlar ben dayanamadım ovulasyon testi yaptım bugün yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti ve testim böyle. Bana bir şey söyleyin nolur.
Canim ovulasyon testi gebelik oldugunda tam anlamiyla pozitif oluyormus bazi kisilerde ama ikisinin de ayni koyulukta olmasi gerekiyor. Boyle cikmasinin nedeni de zaten lh hormonu vucudumuzda hep var yumos donemde pig yapiyor sadece. Ay bide soylemeden duramicam icimde patlicak. Daha calismalara baslamadan foruma girdigin zamanlar ya erkenden test mi yapilir siz cok takiyorsunuz bu kadar dusuneyin reglim 10 gun gecmeden test bile yapmam ben gibi seyler yazmistin. Bende icimden se calismalara basla nasil oluyo gorursun demistim. O gun geldi birden aklkma

Tesekkur ederim kizlar ilk defa bu sekilde takip edildi yumurta donemi pek bilgili degilim iste sorup sorusturuyorum sagolun sizde bakalim 2 ekimde nolucak :) cifte bayrammi yoksa yine husranmi tabi Rabbim hayirlisini versin hepimize
en önemlisi hayırlı olması...olsun ya da olmasın...Eğer bu ay olmazsa eşine söyle daha sıkı çalışın canım...

Olur canım benim adetten önce göğüslerim dolgunlasir. Ama daha hersey için çok erken çünkü daha önce iki kere hamilelik olduğu için biliyorum kendimi. benim belirtiler hep aynı olmuştu adet belirtileriyle hiç farkı yoktu sadece günüm gecmisti. O yüzden bu belirtileri hayra yoralım Hayır olsun insallah

aynen o cekilmeler bendede oluyordu hadi senden cok umutluyum ama nedense mogamidende cok umutluyum ya hatta ikiz getircek inşaAllah
benim bi sağdan bi soldan çekiliyor...eğer minikler gelmediyse vücudum benle fena dalga geçiyor seninkine arkadaş lazım annesi

Ayyyy İnşaAllah canım, çekilme vardı diyorsan , oyy inşaAllaaah , wuslt da iyi çalıştı , hadi inşaAllaaah , mogamim ikiz getirmesini çok istiyoruz , malum potansiyel full ama tekiz de olsa razıyız
bir de olsa iki de olsa hatta üç bile olsa olsun...yeter ki gelsin....hepimiz doğuralım etrafımız bebek bezleri olsun inşallah

Hmm o zamaan biliyorsun kendini canım , hadi hayırlı sonuçlar gelsin inşaAllah canım

Desteğin için sağol canım yeni bebek umudu içimi kıpır kıpır yapıyo o olmasa ayaklanamazdım sanırım.. Hep birlikte bebişlerimize hemen kavuşalım inş

Canım bende yenı bebek umuduyla toparlandım suan iyiyim cok sükür senınde gecıcek ve bebişlerimize kavuscaz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…