- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
İnşaAllah gelmez canım, kırmızılaraaaBende oyle dusunmek istiyorum nedense israrla umutlarim yikilmiyor ama devami gelecek gibi fena agrim var
Canim catladigi gun iliski olmus olabilir spermler 72 saate kadar canli kalabiliyor insallah hamissindir canimSelam kizlar, bende persembe gunu yumurta takibi yaptirdim 13.gunumde yumurtam 18mm olmus cok guzel bu 1 haftayi degerlendir dedi pazartesi tekrar gittim catlamis,carsambaya yaani bugune kadar degerlendir dedi ama benm esim her zaman yanimda olamiyolar 11 ve 13. Gunumde iliski oldu sadece yani 2 kez.. doktora soyledim sans az dedi neyse bugun boyle beyaz akintim var acaba tutmadimi ki bu sekilde anlamak mumkun mu??13 aydir evliyim ve bi tane kimyasal gebelik gecirdim.. cevaplarinozi bekliyorum arkadaslar
Insallah canim kk kadini pes etmez umutluyumİnşaAllah gelmez canım, kırmızılaraaa
kuşum kaç gün geçti yumun üzerinden...Kızlar peçeteye sildim akıntıyla birlikte hafif bir pembelik geldi.
Sizce bu nedir? Arkadaşım adet olamaz diyor çünkü ben yumu 17 ve 18.günümde aşağıda paylaştığım gibi gördüm benim yum 19.günde çatladı. Kafam çok karıştı şuan ağrım sızım da yok ara sıra midem kalkıyor sadece.
Belki seninki yerlesmedir canimKızlar peçeteye sildim akıntıyla birlikte hafif bir pembelik geldi.
Sizce bu nedir? Arkadaşım adet olamaz diyor çünkü ben yumu 17 ve 18.günümde aşağıda paylaştığım gibi gördüm benim yum 19.günde çatladı. Kafam çok karıştı şuan ağrım sızım da yok ara sıra midem kalkıyor sadece.
Yerlesme olabilir canim insallah oyledirKızlar peçeteye sildim akıntıyla birlikte hafif bir pembelik geldi.
10 gün geçti mogami.kuşum kaç gün geçti yumun üzerinden...
İnşallah canım ama bazen üzerime öyle karabulutlar çöküyoki yapayalnız hissediyorum kendimi şu anda olduğu gibiCanım bende yenı bebek umuduyla toparlandım suan iyiyim cok sükür senınde gecıcek ve bebişlerimize kavuscaz inşallah :)
Kuzu bebişin gelıyo bnce :) o yasadıgında yerlşmedr kesın :)Kızlar peçeteye sildim akıntıyla birlikte hafif bir pembelik geldi.
Allah Allah , yerleşme mi ki acaba , çok ilginç canım.. bilemedim inan ki...Kızlar peçeteye sildim akıntıyla birlikte hafif bir pembelik geldi.
Devami gelmez insallah canimEvet an itibariyle pecetye kahverengilikler geldiii
adet olmak için erken bi vakit umarım yerleşmedir ki bence öyle10 gün geçti mogami.
Hadi bakalım ama adet değildir canım , yerleşmedir inşaAllaah...Valla beyaz külot giydim bekliyorum.
Blumm ama akıntımın içinde gördüm böyle kırçıl gibi.Kuzu bebişin gelıyo bnce :) o yasadıgında yerlşmedr kesın :)
Hehe , hadi hayırlısı mogamiiimadet olmak için erken bi vakit umarım yerleşmedir ki bence öyle
istasyon hastanesi tolga bey canım.pazartesi gidicem bakalım beğenirsem ona devam ederim belkiadı ne doktorun kuzum
Bebis suprizi yapacaksin esineeşimin falına falcı bacı dedi ki eşin seni çok mutlu edecek bir sürpriz yapacak mutluluğunuz artacak..fala inanma falsız kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?