- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
Ask olsun beni unuttunuz bende varm 1 eylulllok o vakit üçümüz test yapıyoruz....oyyyy çok heyecanladım...inşallah üçün birini almayız
sonerden niye vazgeçtinistasyon hastanesi tolga bey canım.pazartesi gidicem bakalım beğenirsem ona devam ederim belki
Sende katil canim 2 ekimde yapalim sabah ssat 8 deAsk olsun beni unuttunuz bende varm 1 eylulll
anaaaam benimkinde sıkıntı yaratan bi konu 10 gün içinde mutlu sonla bitecek diyo...bata 9 kaldıBebis suprizi yapacaksin esine
inşaAllah yerlesme adet olmaz kiii:)Blumm ama akıntımın içinde gördüm böyle kırçıl gibi.
2 ekime kadar dayanabilirsen katıl kuşumAsk olsun beni unuttunuz bende varm 1 eylulll
İkinizde de cikmis bebisanaaaam benimkinde sıkıntı yaratan bi konu 10 gün içinde mutlu sonla bitecek diyo...bata 9 kaldı
yeap...çıktı valla..ya da ben ona yordum....İkinizde de cikmis bebis
Kiz bebistir o benceyeap...çıktı valla..ya da ben ona yordum....
ya bacım hakkaten bu kadar çok konuşuyoruz ya çok fena moraracakmışım gibi geliyor aahahahahahKiz bebistir o bence
Elif adetimin üzerinden bugün 29 gün geçti fakat benim yumurta 19.gün çatladı ayın 14'ü pazar bugün tam 10.gün. Neden adet olmaz ki dedin?inşaAllah yerlesme adet olmaz kiii:)
Valla bende oyle olacakmisim gibi geliyorya bacım hakkaten bu kadar çok konuşuyoruz ya çok fena moraracakmışım gibi geliyor aahahahahah
Bende pedi taktim tuvaletim geldi korkudan gidemiyomValla beyaz külot giydim bekliyorum.
Benimki zaten 1 ekimde ben hemencecik yapmiyorum 1 hafta bekliyorum belke olmassam bende size katilirim ama sancim var2 ekime kadar dayanabilirsen katıl kuşum
kesme tabi...sen ateşi vajinal mi ölçüyorsun önce onu öğrenelimMogami kuzum benim atesimde 37.1 di bugun regl gunu dusmesi gerekmiyor mu yaa offff neden ümidimi kesemiyorum ben yaaa
Allah sonumuzu hayır etsin şuandan itibaren bi soru gelmedikçe kendi mevzuumu kapatıyorum kuşum...sana da tavsiye ederimValla bende oyle olacakmisim gibi geliyor
Bende pedi taktim tuvaletim geldi korkudan gidemiyom
katıl tabi kuzum 2 ekim sabah 8 de yapıcaz sende katılırsan 5 kişi olacağızBenimki zaten 1 ekimde ben hemencecik yapmiyorum 1 hafta bekliyorum belke olmassam bende size katilirim ama sancim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?