o tezi ben çürüttüm çünkü ben 12. gün adeti gördüm 2 ay önceNolcak bizim bu halimiz?
Onu geçtim yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur tezini çürütücem.
Muhteşem 3 lüden büyük organizasyon, heyecan tavan :)3 kisi olduk ucumuzde hamis cikariz insallah kasik cekilmesi bendede oldu yumdan 1 gun sonra falandi cok degisikti
Tamam canim bende kapatiyorumAllah sonumuzu hayır etsin şuandan itibaren bi soru gelmedikçe kendi mevzuumu kapatıyorum kuşum...sana da tavsiye ederim
Insallah olmam katilirimkatıl tabi kuzum 2 ekim sabah 8 de yapıcaz sende katılırsan 5 kişi olacağız
Ay omayin lutfen siz bari olmayin izin vemiyorum regl yasak sizeeeeeeeeValla bende oyle olacakmisim gibi geliyor
4 olduk canım nenu da var...hemde nasıl tavan... pardon 5 olduk...bebek isdeyen biri de katıldıMuhteşem 3 lüden büyük organizasyon, heyecan tavan :)
senin 34.gün adet olman lazım canım eger vücudunda bir anormallik olmazsa ee bu da adet olmadıgına göre bebiş o zmnElif adetimin üzerinden bugün 29 gün geçti fakat benim yumurta 19.gün çatladı ayın 14'ü pazar bugün tam 10.gün. Neden adet olmaz ki dedin?
Ya boyle olacagizMuhteşem 3 lüden büyük organizasyon, heyecan tavan :)
Sende olma canim tum topik olmasinAy omayin lutfen siz bari olmayin izin vemiyorum regl yasak sizeeeeeeee
Insallah canim yaaaaa cok tırrrsıyorummmmmSende olma canim tum topik olmasin
Siz ne yapiyonuz yaaa ben kacirim onuuuu4 olduk canım nenu da var...hemde nasıl tavan... pardon 5 olduk...bebek isdeyen biri de katıldı
Erkekte olmuyor da kızda oluyordu galiba canım.
Oooo muhteşem 4 lüymüş çok özür, Rabbim hepinizin hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :)E o zaman bende laboquick alayım. Mogami wuslt sırrı Eyvan ve ben. Inşallah 4 te 4 yaparız inşallah.
bugünkü değer 24.96 çıktı. dün 12 ydi. cuma günü bi daha kan testi yapıcaz... iyice yükselene kadarcanım bugünkü deger kaç cıktı:)
Most: 37053456 .!.:Ne güzel heyecanlar bunlar...Umarım haftaya netleşir canım... sonra 24. haftayı geçirip alışverişe başlarsın...
ben wuslt nenu sırrıeyvan ve bebek istedeyn biri...2 ekim sabah 8 de toplu test seansı yapıyoruz kuşumSiz ne yapiyonuz yaaa ben kacirim onuuuu
dün 12 ydi. bugün 24.96 olmuş. kanamamda tamamen bitti... İNŞAALLAH bundan sonra da değerim düşmez. cuma günü bi daha test yapıcazOhh hadi hayırlı sonuçlarla gel,,, kan değerin ne olmuş peki canım ?
Insallah canım. Bu arada erken gebelık testiyle de ilk defa yapacağımOooo muhteşem 4 lüymüş çok özür, Rabbim hepinizin hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :)
Biz 2 ekimde test yapıyoruz canım. Ben Mogami wuslt sırrı EyvanSiz ne yapiyonuz yaaa ben kacirim onuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?