Bende tirsiyorum negatifi gorursem adetim gecikmez gelirInsallah canim yaaaaa cok tırrrsıyorummmmm
Haydi bakalim hayirli olsunbebislerBiz 2 ekimde test yapıyoruz canım. Ben Mogami wuslt sırrı Eyvan
Gostermese erkekte diyemez herhalde bilemedim[/QUOTE]Göstermese slt, post: 37052609, member: 598890"]canim hayirlisi olsun gostermedigi zaman kiz derler ama saglikli olsunda farketmez canim
O bebek isteyen biri bensem :) daha bir ayim var. korunmayi birakmadim henuz. Muck muck...ben wuslt nenu sırrıeyvan ve bebek istedeyn biri...2 ekim sabah 8 de toplu test seansı yapıyoruz kuşum
Bebek isteyen biri nick degilmiydi yaa yoksa hepimiz bebek istioz yaniiiO bebek isteyen biri bensem :) daha bir ayim var. korunmayi birakmadim henuz. Muck muck...
kuşum sen değilsin arkadaşımızın nicki bebek isdeyen biriO bebek isteyen biri bensem :) daha bir ayim var. korunmayi birakmadim henuz. Muck muck...
İki kati yukselmis insallah artarak devam eder canimbugünkü değer 24.96 çıktı. dün 12 ydi. cuma günü bi daha kan testi yapıcaz... iyice yükselene kadar
Kızlar peçeteye sildim akıntıyla birlikte hafif bir pembelik geldi.
Sizce bu nedir? Arkadaşım adet olamaz diyor çünkü ben yumu 17 ve 18.günümde aşağıda paylaştığım gibi gördüm benim yum 19.günde çatladı. Kafam çok karıştı şuan ağrım sızım da yok ara sıra midem kalkıyor sadece.
ALLAH razı olsun canlarım... iyiki varsınızİki kati yukselmis insallah artarak devam eder canim
Benim o bebek isdeyen biriiiO bebek isteyen biri bensem :) daha bir ayim var. korunmayi birakmadim henuz. Muck muck...
Iyi insan lafinin ustune gelirmisBenim o bebek isdeyen biriii
Sendende olsun canim ilk bebisin mi olacakALLAH razı olsun canlarım... iyiki varsınız
Tam belli bisey demedi diye fikrimi soyledim canim hayirlisi olsun[/QUOTE]Gostermese erkekte diyemez herhalde bilemedim
10 gün geçti mogami.
Sendende olsun canim ilk bebisin mi olacak
Rabbim katlanarak arttırsın inşallah, sağlıcakla bir gebelik ve bir bebiş gelsin sana,tutunuyorki anneciğine yavaş yavaş maşallahevet ilk bebişim olcak bi-iznillah
Bol bol dinlen canim daha cok yeni bebisin insallah herkes tadar annelik duygusunuevet ilk bebişim olcak bi-iznillah
İnşallah canım ama bazen üzerime öyle karabulutlar çöküyoki yapayalnız hissediyorum kendimi şu anda olduğu gibidaha yeni olduğu içindir umarım yoksa bu moralle ne aralık ayı gelir ne de kış geçer of off
4 olduk canım nenu da var...hemde nasıl tavan... pardon 5 olduk...bebek isdeyen biri de katıldı
ALLAH razı olsun canlarım... iyikide üye olmuşum... bir ara sanki beni aranıza almayacaksınız sandım ama öyle olmadıBol bol dinlen canim daha cok yeni bebisin insallah herkes tadar annelik duygusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?