Bende iyikiuye olmusum bende ilk uye oldugumda senin gibi hissetmistim aralarina almayacaklar diye uzulmustum burda sevincimizi uzuntumuzu paylasiyoruz hepsi elinden geleni yapiyorlar burdaki insanlar o kadar icten ve samimilerki hepsini cok seviyorumALLAH razı olsun canlarım... iyikide üye olmuşum... bir ara sanki beni aranıza almayacaksınız sandım ama öyle olmadı
Bende mesajima cevap almayinca beni aralarina almadilar diye dusunuyorum arada bende yeniyimde burda bende herkesi cok sevdim tanismasakda iyi olduklarina inaniyorumBende iyikiuye olmusum bende ilk uye oldugumda senin gibi hissetmistim aralarina almayacaklar diye uzulmustum burda sevincimizi uzuntumuzu paylasiyoruz hepsi elinden geleni yapiyorlar burdaki insanlar o kadar icten ve samimilerki hepsini cok seviyorum
Kiz korkmaa yaninda bir suruKizlar burda yagmur yagiyor simsek cakiyor biraz korktum evde yanlizim esim iste 1 de gelecek
Evet canim birbirimizi tanimasakta biz burda aile olduk esim kiskaniyor surekli kk ya mi giriyorsun sen diyor bugun bende ne yapim onlar benim derdimi anliyorlar diyorum sonra tamam gir diyorBende mesajima cevap almayinca beni aralarina almadilar diye dusunuyorum arada bende yeniyimde burda bende herkesi cok sevdim tanismasakda iyi olduklarina inaniyorum
canim benim, benim gecen seneki hamilelikte yerlesme kanamasi ayni senin dedigin gibi olmustu. akintinin icinde hafif bir pembelik. toplasan belki bir damla bile yok. dur bakalim, zamanini bekleyelim, galiba Allah'in izniyle sevincli haber var :)
korkmaKizlar burda yagmur yagiyor simsek cakiyor biraz korktum evde yanlizim esim iste 1 de gelecek
Azerbeycandan geliverirsin degil miKiz korkmaa yaninda bir surukadinlari var bisey olsa hemencecik ordayoz ben olmasamda obur kizlar
Evet canim oyle tabi hayirli saglikli evlatlarimiz olsun insallah :) esim keske surekli yanimda olsa ah canim nerde bu ay takip ti falan cok umutluydum ama iste bilemiyorum oldumu olmadimi..2 ekimi bekliycem artiken önemlisi hayırlı olması...olsun ya da olmasın...Eğer bu ay olmazsa eşine söyle daha sıkı çalışın canım...
canim bnm yumurta 18mm ve muhtemelen 16mm iliski oldu pztde catlamis dedi yani sali ve persemde oldu sadeceCanim catladigi gun iliski olmus olabilir spermler 72 saate kadar canli kalabiliyor insallah hamissindir canim
Evet canim benim eltim dun olucam fiyordu bugun hamis oldu pembrlikdr yerlesmedendirCanım şuan beni nasıl mutlu ettin anlatamam inşallah dediğin gibidir. Hafiften bir ağrım var sanki ama acaba normal mi? Adet ağrısı gibi oluyor demi kızlar?
Tesekkur ederim tatlim normalde korkmazdim ama sisek cakinca korktumkorkmaben varım
Yumurtlamadan 12 gun sonra cikar canimEvet canim oyle tabi hayirli saglikli evlatlarimiz olsun insallah :) esim keske surekli yanimda olsa ah canim nerde bu ay takip ti falan cok umutluydum ama iste bilemiyorum oldumu olmadimi..2 ekimi bekliycem artik
canim bnm yumurta 18mm ve muhtemelen 16mm iliski oldu pztde catlamis dedi yani sali ve persemde oldu sadeceSence varmi ihtimal cnm, birde.bilgin varmi yumurta catlamasindan kac gun sonra ovu testinde cift cizgi gorurum hani gebelik varmi olmusmu diye onlada bakiliyoms yada gebelik testiyle kac gun sonra baksam cikar cnm?
"... Implantation occurs on average 9 days after ovulation and fertilization, it can happen as early as 6 days after ovulation until 12 days after ovulation ...."
http://www.babymed.com/when-implantation-bleeding
canim zamani gibi sanki :))
ha bu arada 5 gun de hcg seviyesinin yukselmesini ekle. o zaman ortalama 14 gun'de cikiyor testte yani.
Uf cok oldum.ama catladiktan sonrami 12.gun cikarYumurtlamadan 12 gun sonra cikar canim
bir bebişimiz daha geliyoooorbugünkü değer 24.96 çıktı. dün 12 ydi. cuma günü bi daha kan testi yapıcaz... iyice yükselene kadar
Evet canim ben oyle biliyorum batin ne zamancanimUf cok oldum.ama catladiktan sonrami 12.gun cikar
2 ekim canimEvet canim ben oyle biliyorum batin ne zamancanim
Benimde 2 ekimde biz 5 arkadas test yapacagiz sende katilmak ister misin2 ekim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?