2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım şuan beni nasıl mutlu ettin anlatamam inşallah dediğin gibidir. Hafiften bir ağrım var sanki ama acaba normal mi? Adet ağrısı gibi oluyor demi kızlar?

canim bunyeye gore agri ve kasilmalar olabilir. mesela benim 2-3 haftadir kasilmalarim ve yumurtaliklarimda hafif agrilarim oluyor. cok sert bir sekilde ovalama sadece. yerlesmeden sonra rahim dokusu kalinlasiyor ve bebegin yerlesecegi ortam olusuyor. hic kolay bir sey degil. sakin bilmeden agri kesici falan icme.

Kıss bi test yap biz öldük meraktan, sen duruyosun hala, inşallah bebiştir yarabbimmm

Merhaba kızlar. .bu topige şimdi katıldım. Bende yaklasik 11ay once dış gebelik yaşadım ve bu ay tekrar denemeye karar verdik umarim hersey yolundadir ovulasyon testiyle yumurtlama günümu takip ettim bakalim allah isteyen herkese sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsin..

Aramiza hosgeldin canim amin isteyen herkesin bebisi olsun insallah

Katil canim sirriEyvaninda 11. Gun olacak
Ayy inşaallah hayırlı sonuçlar alırız bu ay ovü yapmadım ya hep bir muallak var bende akıntıyı gördüğüm halde emin olamıyorum yaaa, neyse ben sizinle yaparım olmadı geçikirse adetim sonra yine yaparım

Hoşgeldin topicimize :)

galina da katilirsa 7 kisi olacagiz ben SirriEyvan nenu mogami bebek isdeyen biri sen ve galina gazamiz mubarek olsun 2 ekim sabah saat 8 de bulusuyoruz

Aramiza hosgeldin canim amin isteyen herkesin bebisi olsun insallah
Teşekkür ederim.. sizin 2ekim adet tarihinizmi yoksa oncesinde test yapiyosunuz benim bat 9ekim katilmak isterim size ama erken olur 2ekimde yapmam dimibu arada benim 2gundur goguslerimde adet olucakmisim gibi agri istedigim icinmi ne anlamadım psikolojik mi bilemedim hayırlısı bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…