Teşekkür ederim hosbuldumHoşgeldin topicimize :)
Hoşgeldin topicimize :)
canım hamile olmasam dün gece bile adet olacagımı sandım öyle agrılar normal heleki ilk 6 haftada cok olur ondan sonra ara sıra olurCanım şuan beni nasıl mutlu ettin anlatamam inşallah dediğin gibidir. Hafiften bir ağrım var sanki ama acaba normal mi? Adet ağrısı gibi oluyor demi kızlar?
kuşum sen değilsin arkadaşımızın nicki bebek isdeyen biri
Ben ve nenu nun adet gunu bebek isdeyen biri arkadasimizin 1 ekimde sirriEyvan ve meemurenin yumurtlamanin 11. Gunu oluyor canim seninki erken olur canimTeşekkür ederim.. sizin 2ekim adet tarihinizmi yoksa oncesinde test yapiyosunuz benim bat 9ekim katilmak isterim size ama erken olur 2ekimde yapmam dimibu arada benim 2gundur goguslerimde adet olucakmisim gibi agri istedigim icinmi ne anlamadım psikolojik mi bilemedim hayırlısı bakalim
HosbuldumAramiza hosgeldin canim amin isteyen herkesin bebisi olsun insallah
Önce sizden hayırlı haberler ozmanBen ve nenu nun adet gunu bebek isdeyen biri arkadasimizin 1 ekimde sirriEyvan ve meemurenin yumurtlamanin 11. Gunu oluyor canim seninki erken olur canim
Tamam cnm katilirim tabi 2 ekim 8 de bulusuyoruz guzel haberle insallah2 ekim sabah saat 8 de test yapacagiz mogami sirriEyvan nenu bebek isdeyen biri ben yapacagiz
İnsallah canim sende arkamizdan gelirsin insallah aminnnÖnce sizden hayırlı haberler ozman
Anlastik o zaman 7 kisi oldukTamam cnm katilirim tabi 2 ekim 8 de bulusuyoruz guzel haberle insallah
Canim kusura bakma ya telefon dondu bikac kere yazmis oldum yazdığım gozukmedigi icin:!Teşekkür ederim hosbuldum
hosbuldum canım
Evet cogunlugun ilk bebisleri olacakHepimizin ilk bebisleri dimi kizlar
Test yapacaklarimi sordun canimHepimizin ilk bebisleri dimi kizlar
Yo genel olarak.sordum canim sagol senden bska kimse ilgilenmiyo bnmle sagol valla :) :)Test yapacaklarimi sordun canim
selam canım nasılsın yarenimden haber varmı canımEvet cogunlugun ilk bebisleri olacak
Evet canim bugun test yaptirmis 24 lu bisey cikti sonucu dun 12ydi 2 kat artmis cuma tekrar yaptiracak testselam canım nasılsın yarenimden haber varmı canım
selam canım yenimisin burdaYo genel olarak.sordum canim sagol senden bska kimse ilgilenmiyo bnmle sagol valla :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?