Him cogunlugumuzun ilk olacak canim sen ne zamandir dusunuyorsun bebis kac yasindasinYo genel olarak.sordum canim sagol senden bska kimse ilgilenmiyo bnmle sagol valla :) :)
iyiyz canm sen nasılsınSlm arkadaşlar nasılsınız bakalım
ayy çok sevindim kız sende olmasan kimden alacam haberleriEvet canim bugun test yaptirmis 24 lu bisey cikti sonucu dun 12ydi 2 kat artmis cuma tekrar yaptiracak test
Ne demek canim sen nasilsin cuma gunu mu yapacaksin testayy çok sevindim kız sende olmasan kimden alacam haberleri
Evet canım ancak fırsat bulabiliyorum..Sevindim iyi olmana :)iyi gidiyor suanlık canım seni göremiyorum pek gece vardiyasına geliyon herhalde:)
İyiyim cnm bende birkaç gündür tahlil röntgen koşturup durduk bugünde vize işini hallettik uçak biletlermizi alcaz inşallah yarında.ver elini Türkiyeiyiyz canm sen nasılsın
Selam cnm, Yeni sayilirim bikez daha bilgi almstm ama surekli yoktumselam canım yenimisin burda
25 yasindayim 13 aydir evliyim 6 aydir istiyoruz ve haziranda kimyasal.gebelik gecirdim canim :)Him cogunlugumuzun ilk olacak canim sen ne zamandir dusunuyorsun bebis kac yasindasin
sağol canım benim evet canım çok heyecanlıyım çookNe demek canim sen nasilsin cuma gunu mu yapacaksin test
olur canım bebişin bu topik uğur getiriyorSelam cnm, Yeni sayilirim bikez daha bilgi almstm ama surekli yoktum
25 yasindayim 13 aydir evliyim 6 aydir istiyoruz ve haziranda kimyasal.gebelik gecirdim canim :)
iyiyyiz canım hele ben çook iyiyim sen nasılsınİyi geceler hatunlar :) Nasılsınız??
İyigeceler sana hoşgeldinİyi geceler hatunlar :) Nasılsınız??
Bende 27 yasindayim canim 16 aylik evliyim 6 aydir istiyoruz gecmis olsun canim rabbim bidaha yasatmasin insallah saglikli hamilelik gecirirsin canimSelam cnm, Yeni sayilirim bikez daha bilgi almstm ama surekli yoktum
25 yasindayim 13 aydir evliyim 6 aydir istiyoruz ve haziranda kimyasal.gebelik gecirdim canim :)
vay e hade kazasız belasız gelin gelin insanın memleketi vatanı gibisi varmıİyiyim cnm bende birkaç gündür tahlil röntgen koşturup durduk bugünde vize işini hallettik uçak biletlermizi alcaz inşallah yarında.ver elini Türkiye
Ay insallah kizlar cok istiyorum.herkes gibi hayirlisiyla tabi :)olur canım bebişin bu topik uğur getiriyor
Aynen daha 2 buçuk ay olmadı özledim bilevay e hade kazasız belasız gelin gelin insanın memleketi vatanı gibisi varmı
Ohh ohhh maşallah umarım çok çokk iyi olursun :)iyiyyiz canım hele ben çook iyiyim sen nasılsın
Insallah canim sagol, yasimiz genc olur elbet Allah nasip etsin yeter ki.. evliligin ilk basta yok diip durdum simdi ahh ahh cocuklu arkadaslarimi gorunce.cok.imreniyormBende 27 yasindayim canim 16 aylik evliyim 6 aydir istiyoruz gecmis olsun canim rabbim bidaha yasatmasin insallah saglikli hamilelik gecirirsin canim
Hoşbuldumm :) Nasılsın canım?İyigeceler sana hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?