- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Hoşgeldin tekrar topice... Sende mi eklendin 2 ekim test yapacaklara tatlim... Benim erken olmuş olacak umarim bebis gösterir kendini artıkAy insallah kizlar cok istiyorum.herkes gibi hayirlisiyla tabi :)
Siz ne kdardir istiyosunuz yaslarnz kac W wuslthanfendi25
vallah ida ediyorum en genç benimdir 21 yaşındayım 2 senedir bebek istiyoruz 1 bucuk sene önce mol gebelik geçirdim hazirandan beri tam gaz çalışıyoruz ama yok daha orta bebişAy insallah kizlar cok istiyorum.herkes gibi hayirlisiyla tabi :)
Siz ne kdardir istiyosunuz yaslarnz kac W wuslthanfendi25
Teşekkürler iyiyim cnm sen nasılsınHoşbuldumm :) Nasılsın canım?
özlemezmi insanAynen daha 2 buçuk ay olmadı özledim bile
Hoşgeldin bi gorusemiyoruz hiç... Nasıl oldun iyi misin ?:)Hoşbuldumm :) Nasılsın canım?
inşallah dua edin bana adet olmak istemiyorum bebişim benle olsun istiyorumOhh ohhh maşallah umarım çok çokk iyi olursun :)
Evet canim daha genciz olur elbet vakti gelince biz hic korunmadik oncesinde vajinusmustum insallah bizimde minnaklarimiz olacakInsallakorunmadikgol, yasimiz genc olur elbet Allah nasip etsin yeter ki.. evliligin ilk basta yok diip durdum simdi ahh ahh cocuklu arkadaslarimi gorunce.cok.imreniyorm
Oyy kuzum Allahım nasip etsin en kısa zamanda... Hakikaten ben kendimi küçük sanıyordum...23 um bende...:)vallah ida ediyorum en genç benimdir 21 yaşındayım 2 senedir bebek istiyoruz 1 bucuk sene önce mol gebelik geçirdim hazirandan beri tam gaz çalışıyoruz ama yok daha orta bebiş
İnsanin memleketi gibisi yok kazasiz belasiz gelin insallah nasil oldun canimAynen daha 2 buçuk ay olmadı özledim bile
Hoşbuldumm :) İyiyim canım ya toparlandım çok şükür bir süre kendimi dinlendirmeyi düşünüyorum ama sizinle olmaktan vazgeçmem yanınızdayım güzel haberlerinizi almak için dua ediyorum :)Hoşgeldin bi gorusemiyoruz hiç... Nasıl oldun iyi misin ?:)
daha çıtırız biz kaç senelik evlisin hiç konuşamadık bu konularıOyy kuzum Allahım nasip etsin en kısa zamanda... Hakikaten ben kendimi küçük sanıyordum...23 um bende...:)
Benim gönlümden geçeni biliyorsun..Rabbim hepinizi evlat kokusu ile mükafatlandırsın inşallah :)inşallah dua edin bana adet olmak istemiyorum bebişim benle olsun istiyorum
Ohh çok şükür... Allah razı olsun, Rabbim tüm isteyenlere versin insaAllah... Bu ay çok umutlu olduğum kişi var ,ben dahil...inşaAllah sonuçlar güzel oluuur...:)Hoşbuldumm :) İyiyim canım ya toparlandım çok şükür bir süre kendimi dinlendirmeyi düşünüyorum ama sizinle olmaktan vazgeçmem yanınızdayım güzel haberlerinizi almak için dua ediyorum :)
Kuzum eşimi 9 senedir tanıyorum...lise aşkim... :) ama ekim 26 da 1.yilimiz dolacak nasipse evlilikte... Okuyunca ancak Nasip olduu... Evet konuşamadik kuzum...sende küçükmussun sevindimdaha çıtırız biz kaç senelik evlisin hiç konuşamadık bu konuları
amin inşallah sen yinede duarında bizide eksik etme bügün binada gaz kokusu çıktı felaketi nefes almakta güçlük çekiyordu insan herkezden önce dışarı koştum ya bebeğim benimleyse ya ona birşey olursa diye çok korktumBenim gönlümden geçeni biliyorsun..Rabbim hepinizi evlat kokusu ile mükafatlandırsın inşallah :)
Aminn aminn aminnn..Bizim kızlar çalışkan canım bende çok umutluyum bu ay çoğunuz çift çizgi göreceksinizOhh çok şükür... Allah razı olsun, Rabbim tüm isteyenlere versin insaAllah... Bu ay çok umutlu olduğum kişi var ,ben dahil...inşaAllah sonuçlar güzel oluuur...:)
sen napıyon canım benim:)Evet canım ancak fırsat bulabiliyorum..Sevindim iyi olmana :)
o zaman hamişssin ya hayırlı olsun inşaAllah bir sorun cıkmaz:)
Oyyy kıyamam sana annelik duygusu böyle birşey işte orda olma ihtimali bile neler hissettiriyor insana :) ÇOk geçmiş olsun sorunu hallettiler mi?amin inşallah sen yinede duarında bizide eksik etme bügün binada gaz kokusu çıktı felaketi nefes almakta güçlük çekiyordu insan herkezden önce dışarı koştum ya bebeğim benimleyse ya ona birşey olursa diye çok korktum
Allah razı olsuuun... Böyle temiz dillerle temennilerle edilen Dualardan güzeli var mi hiç... İnsaAllah dediğin gibi olur... :)Aminn aminn aminnn..Bizim kızlar çalışkan canım bende çok umutluyum bu ay çoğunuz çift çizgi göreceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?