2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ay insallah kizlar cok istiyorum.herkes gibi hayirlisiyla tabi :)
Siz ne kdardir istiyosunuz yaslarnz kac W wuslt hanfendi25
vallah ida ediyorum en genç benimdir 21 yaşındayım 2 senedir bebek istiyoruz 1 bucuk sene önce mol gebelik geçirdim hazirandan beri tam gaz çalışıyoruz ama yok daha orta bebiş

Insallakorunmadikgol, yasimiz genc olur elbet Allah nasip etsin yeter ki.. evliligin ilk basta yok diip durdum simdi ahh ahh cocuklu arkadaslarimi gorunce.cok.imreniyorm
Evet canim daha genciz olur elbet vakti gelince biz hic korunmadik oncesinde vajinusmustum insallah bizimde minnaklarimiz olacak

vallah ida ediyorum en genç benimdir 21 yaşındayım 2 senedir bebek istiyoruz 1 bucuk sene önce mol gebelik geçirdim hazirandan beri tam gaz çalışıyoruz ama yok daha orta bebiş
Oyy kuzum Allahım nasip etsin en kısa zamanda... Hakikaten ben kendimi küçük sanıyordum...23 um bende...:)

Hoşbuldumm :) İyiyim canım ya toparlandım çok şükür bir süre kendimi dinlendirmeyi düşünüyorum ama sizinle olmaktan vazgeçmem yanınızdayım güzel haberlerinizi almak için dua ediyorum :)
Ohh çok şükür... Allah razı olsun, Rabbim tüm isteyenlere versin insaAllah... Bu ay çok umutlu olduğum kişi var ,ben dahil...inşaAllah sonuçlar güzel oluuur...:)

Benim gönlümden geçeni biliyorsun..Rabbim hepinizi evlat kokusu ile mükafatlandırsın inşallah :)
amin inşallah sen yinede duarında bizide eksik etme bügün binada gaz kokusu çıktı felaketi nefes almakta güçlük çekiyordu insan herkezden önce dışarı koştum ya bebeğim benimleyse ya ona birşey olursa diye çok korktum

Ohh çok şükür... Allah razı olsun, Rabbim tüm isteyenlere versin insaAllah... Bu ay çok umutlu olduğum kişi var ,ben dahil...inşaAllah sonuçlar güzel oluuur...:)
Aminn aminn aminnn..Bizim kızlar çalışkan canım bende çok umutluyum bu ay çoğunuz çift çizgi göreceksiniz

Oyyy kıyamam sana annelik duygusu böyle birşey işte orda olma ihtimali bile neler hissettiriyor insana :) ÇOk geçmiş olsun sorunu hallettiler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…