2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hoşgeldin tekrar topice... Sende mi eklendin 2 ekim test yapacaklara tatlim... Benim erken olmuş olacak umarim bebis gösterir kendini artık
Hosbuldum canim evet bende eklendim bakalim artik :) kac gun once olms olucak canim belkide gosterir kiminin bebegi 6 gun kala evdeki testte bile cikiyomus seninkide olumlu olur insallah
vallah ida ediyorum en genç benimdir 21 yaşındayım 2 senedir bebek istiyoruz 1 bucuk sene önce mol gebelik geçirdim hazirandan beri tam gaz çalışıyoruz ama yok daha orta bebiş
En genc anne sen olcaksin insallah tatlim, vardir bi zamani cok sıkma.canini ama elde degil bazen insan depresyona.giriyo ama Allah tan umit kesilmez Var demekki bi zamani Ama cok beklemiyelim yaa anne olalim hemencecik :)
Evet canim daha genciz olur elbet vakti gelince biz hic korunmadik oncesinde vajinusmustum insallah bizimde minnaklarimiz olacak
olur canim olur teyzecim 11 sene sonra 3.tup bebekle dogum yapti simdi 1,5 yasinda yakisikli keremimiz var 11 sene ne kadar ugrastigimi unuttum bile dertlerimi.diyo cocuk oyle guzel biseyki herseye deger..bizde unuturuz sıkıntilarimizi o minnak ellerini tutunca

İnsanin memleketi gibisi yok kazasiz belasiz gelin insallah nasil oldun canim
İyiyim cnm regli bitti.hayal kırıklıgı geçti önümüzdeki maçlara bakıcam artık ama düzenli çalışma olurmu bilemem izne gidince sabit biryerde olmıycaz sürekli gezeriz herhalde.ama ilk işim kadın doğum uzmanına muayene olmak.bakalım brnde merak ediyorum bir sorunum varmı diye.ayrıca kılomen falan kullanmam gerekirse biran önce başlayım.yaş 37 oldu bekliycek zaman yok

Oyyy kıyamam sana annelik duygusu böyle birşey işte orda olma ihtimali bile neler hissettiriyor insana :) ÇOk geçmiş olsun sorunu hallettiler mi?
billemiyoruzki abla girişi sardı koku 1 saate kendiliğinden geçti ama ne kokusuydu anlamadık sadece nefes alamıyorduk gözümüz yaşarıyordu bu kadar evet o ihtimal insana neler yaptırıyok doğunca nasıl olur acep

11.günüm olacak canim insaAllah gösterir , gösteriyormezse bir kaç gün daha bekleriz ne yapak... Hakkinda hayırli olan olsun...umarım güzel haberler alırız canim...:)

Himm hepimizin olacak bebisi canim hayirlisiyla git tabi dr hormon testi falan yapar insallah bi sorun cikmaz kirkhana mi geleceksin canim

Biber gazı falan mı acaba dicem de kim sıkacak onu binaya..Doğalgaz olsa kendiliğinden nasıl dağılır ki koku..Sana şöyle söyleyeyim anne-baba sevgisiyle bile kıyaslanmayacak bir duygu evlat :) Hep der ya anne-babalarımız çocuğun olunca anlarsın diye evet işte o zaman anlıyor insan bunun ne demek olduğunu..Ve inanıyorum ki bu topicte bütün hatunlar en kısa zamanda anlayacak bunu :)

11.günüm olacak canim insaAllah gösterir , gösteriyormezse bir kaç gün daha bekleriz ne yapak... Hakkinda hayırli olan olsun...umarım güzel haberler alırız canim...:)
Insallah canim yarin gece mubarek cuma gecesi hepimiz icin dua edicem gribim biraz kendimi kotu hissetmessem Yasin suresinide okurum.. Insallah dualarimiz kabul olur

yarenim canım çok sevindim değerin katlanmış çok şükür ne yalan söylim ben bile pek umutlu değildim çok şükür canım darısı başımıza
Amin amin elfü amin. Ben kesin düşük yapmışımdır dedim zaten. Ama demekki umudu yitirmemek lazımmış

evet annemele ne zaman sorun yaşasak anne üstüme çok düşme artık büyüdüm desem dur diyo rabbim sana evlat versin gör bak nasıl bir duyguymuş diyo inşallah rabbim bize hayırlı evlatlar veririr tadarız bizde o duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…