Ve yine o zaman anlıyor insan anne-babasını ne kadar gereksiz şeyler için üzdüğünü..İnşallah canım hayırlı evlatlarınız olsunevet annemele ne zaman sorun yaşasak anne üstüme çok düşme artık büyüdüm desem dur diyo rabbim sana evlat versin gör bak nasıl bir duyguymuş diyo inşallah rabbim bize hayırlı evlatlar veririr tadarız bizde o duyguyu
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin :)
him antakya kunefesi yersiniz cok severim kunefesini erzinede yolun duserse beklerim canimEvet evim orda ilk oraya gideriz sonra antakya eşimin memleketine gideriz.
Etmemmi ederim tabikide ;-)evet canım benim bizim içinde dua et olurmu bende pozitifi göreyim
Künefe yapmayı ögrendim bende eşimin ailesinden aslında yapımı çok kolaymış.inşaallah cnm sende buyur gel sana künefe yaparım.him antakya kunefesi yersiniz cok severim kunefesini erzinede yolun duserse beklerim canim
Canim ogluslarin nasil okulda basladi kacinci siniftalar canimVe yine o zaman anlıyor insan anne-babasını ne kadar gereksiz şeyler için üzdüğünü..İnşallah canım hayırlı evlatlarınız olsun
2 ekim yolcusu kalmasın hanımlaaarrrNe çok 2 ekim bat bekleyeni varmış
sağol canım benimEtmemmi ederim tabikide ;-)
Bende Antakyalıyımmmmmmmmhim antakya kunefesi yersiniz cok severim kunefesini erzinede yolun duserse beklerim canim
:))) resimleri de bekliyoruz ona gore :)
soğol canım benim inşallah rabbim nasip ederVe yine o zaman anlıyor insan anne-babasını ne kadar gereksiz şeyler için üzdüğünü..İnşallah canım hayırlı evlatlarınız olsun
Çok iyiler :) Büyük 8.sınıf küçük 5.sınıf :)Canim ogluslarin nasil okulda basladi kacinci siniftalar canim
Yo genel olarak.sordum canim sagol senden bska kimse ilgilenmiyo bnmle sagol valla :) :)
Niden yavruuu ?İçim sıkılıyo bugün
Him tesekkur ederim canim tanismayi cok isterim gelirsen bende beklerimKünefe yapmayı ögrendim bende eşimin ailesinden aslında yapımı çok kolaymış.inşaallah cnm sende buyur gel sana künefe yaparım.
Himm mersinde mi oturuyordun canim ben ilcesinde erzinde oturuyorumBende Antakyalıyımmmmmmmm
Evet Mersin merkezdeyimHimm mersinde mi oturuyordun canim ben ilcesinde erzinde oturuyorum
Kucuk orta okul oldu desene masallah gencecik anne olmussunÇok iyiler :) Büyük 8.sınıf küçük 5.sınıf :)
vay e hade kazasız belasız gelin gelin insanın memleketi vatanı gibisi varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?