Himm bizde yazin gelecektik mersine kismet olmadi tatil yapacaktik yerimiz bile ayarlandi esimin isi cikinca iptal olduEvet Mersin merkezdeyim
O kadar çabuk büyüyorlar ki inanamıyor insan geçen zamana..24 yaşındaydım büyük oğlum doğduğunda :)Kucuk orta okul oldu desene masallah gencecik anne olmussun
Niden yavruuu ?
Seneye gelirsiniz :) Ama Haziran-Temmuz gibi gelin benden tavsiye Ağustos fena sıcak oluyorHimm bizde yazin gelecektik mersine kismet olmadi tatil yapacaktik yerimiz bile ayarlandi esimin isi cikinca iptal oldu
Ama ama tospam hani sen hep bana moral oluyordun söyle o içine oturan öküze hemen terk etsin oralarıNe bileyim canım ya, böyle bi öküz oturdu içimeOlur arada. Yumoş testim silikleşti bugün. Sadece 1 gün koyuydu, ona canım sıkılmıştı öğlen. Ondandır belki.
Haziranda gelecektik insallah seneye bebisimizle gelirizSeneye gelirsiniz :) Ama Haziran-Temmuz gibi gelin benden tavsiye Ağustos fena sıcak oluyor
Kiz o okuze soyle gitsin icindenNe bileyim canım ya, böyle bi öküz oturdu içimeOlur arada. Yumoş testim silikleşti bugün. Sadece 1 gün koyuydu, ona canım sıkılmıştı öğlen. Ondandır belki.
İnşallah inşallah çok amin :) Bebiş pişik olur kız bu sıcaktaHaziranda gelecektik insallah seneye bebisimizle geliriz
Kiz buralarda sicakİnşallah inşallah çok amin :) Bebiş pişik olur kız bu sıcakta
Burası kadar olduğunu sanmıyorum hala gece sıcaktan uyuyamıyoruzKiz buralarda sicak
Ama ama tospam hani sen hep bana moral oluyordun söyle o içine oturan öküze hemen terk etsin oralarıHem o bebişin sana tutunmaya niyeti varsa 1 gün bile yeter bunu çok iyi biliyorsun sıkma canını
Him burasi biraz serinledi evet sicaktada sarilamiyorsunBurası kadar olduğunu sanmıyorum hala gece sıcaktan uyuyamıyoruzAdama sarılmayı özledim yahu uyurken
Kiz o okuze soyle gitsin icindentatlim sen ovulasyonu yapmaya devam et koyulasir o daha
Olur bazen böyle karakterle alakalı bende birşeyi çok istediğimde hemen olsun isterim ki bazılarının hemen olamayacağını bildiğim halde..Kendine iş edinme bebek yapmayı kocanla her anının tadını çıkarmaya bak :) Ablama ameliyat demişti tam o dönem hamile kaldı hemde 42 yaşındaİnşallah canım, ne bileyim bi umutsuzluğa kapıldım bugün bebekle ilgili. Bi taraftan polipler, bi taraftan yaş gelmiş 35'e, guatr da var tam teşhis konulmamış olsa da. Koşullar çok zor yani bebek oluşumu için. Hepsi aklıma geldi birden. Sinirim bozuldu. Denemicem bile nerdeyse artık. Benim her işim zor olur zaten. Hiç armut piş ağzıma düş olmadı bugüne kadar. Öyle işte, amaann neyse boşver kuzum. Gece gece düşürmiim senin modunu da.
Evet cnm gerçi burda türk marketler var ve genelde ihtiyacım olan herşeyi buluyorumyok tabi olur mu hic.hyb77 sen avrupa'daydin di mi canim? orasi nasildir bilmiyorum ama turkiye'de semt pazarlarinin, koy pazarlarinin ve yufkacilarin kiymetini bilin. hatta kuaforlerin. turkiye'de kestirmeyi unutmusum, burda yine 40 dolar vericem
Antakya merkezmi cnmBurası kadar olduğunu sanmıyorum hala gece sıcaktan uyuyamıyoruzAdama sarılmayı özledim yahu uyurken
Evet :)Antakya merkezmi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?