2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ne bileyim canım ya, böyle bi öküz oturdu içime Olur arada. Yumoş testim silikleşti bugün. Sadece 1 gün koyuydu, ona canım sıkılmıştı öğlen. Ondandır belki.
Ama ama tospam hani sen hep bana moral oluyordun söyle o içine oturan öküze hemen terk etsin oraları Hem o bebişin sana tutunmaya niyeti varsa 1 gün bile yeter bunu çok iyi biliyorsun sıkma canını

kızlar yaaa ben bebeğimi istiyom yaa hemen istiyom eşimin amca kızına gittik dün doğum yaptı benle yaşıt ama 2. bebeğini doğurdu öyle tatlıydı ki bebişi kucağıma almaya kıyamadım canını acıtırım diye bi gelsin bebeğimi pamuklara sarıp sarmalıcam ama gelsin artık

Ama ama tospam hani sen hep bana moral oluyordun söyle o içine oturan öküze hemen terk etsin oraları Hem o bebişin sana tutunmaya niyeti varsa 1 gün bile yeter bunu çok iyi biliyorsun sıkma canını

İnşallah canım, ne bileyim bi umutsuzluğa kapıldım bugün bebekle ilgili. Bi taraftan polipler, bi taraftan yaş gelmiş 35'e, guatr da var tam teşhis konulmamış olsa da. Koşullar çok zor yani bebek oluşumu için. Hepsi aklıma geldi birden. Sinirim bozuldu. Denemicem bile nerdeyse artık. Benim her işim zor olur zaten. Hiç armut piş ağzıma düş olmadı bugüne kadar. Öyle işte, amaann neyse boşver kuzum. Gece gece düşürmiim senin modunu da.

Olur bazen böyle karakterle alakalı bende birşeyi çok istediğimde hemen olsun isterim ki bazılarının hemen olamayacağını bildiğim halde..Kendine iş edinme bebek yapmayı kocanla her anının tadını çıkarmaya bak :) Ablama ameliyat demişti tam o dönem hamile kaldı hemde 42 yaşında umutsuzluk yoookkkkkkkkkkk

Evet cnm gerçi burda türk marketler var ve genelde ihtiyacım olan herşeyi buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…