Eşimde köyündenEvet :)
Pek bilmem köyleri ama hangisi?Eşimde köyünden
Yayladağına bağlıPek bilmem köyleri ama hangisi?
Aynen bende öyle oldum boşver takma kafana başka şeylere yoğunlaş cnm ben öyle yaptım bu ay kendimi şartlandırınca daha çok hayal kırıklıgı daha çok üzüntü oluyo.hayırlısı nezamansa o zaman olsun diyorum allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinkızlar eylül ayındada elim boşa çıktı adet oldum..off yarabbim içim şişti artık patlıcam.
kuşum ekliyorum şimdi...isim eklemek için @ bunu koy başa sonra ismi yaz çıkan listeden seç o kadarcık ...inş ekim uğurlu gelir canımMogami canım benim kırmızılar geldi yeni bat ı 24 ekim olarak ekleyebilirsin
Birde şu isim nasıl etiketleniyo cozemedim canım
katıl kuzum senin kaçıncı günün olacak 2 sindeBende pazar günü çatlamış varsayarak size katılmak istiyorum yapsam mı sizce?
amin canım inşallah.bu ay çok düzenli ilişki yaşamıştık.gün aşırı oldu yumurtlama gününe denk getirdim.adete 4 gün kala denemeler durdu eşim grip olunca.zaten 4 gün kalada olmaz sanırım.çok moralim bozuluyor ne zormuş bebek yapmakAynen bende öyle oldum boşver takma kafana başka şeylere yoğunlaş cnm ben öyle yaptım bu ay kendimi şartlandırınca daha çok hayal kırıklıgı daha çok üzüntü oluyo.hayırlısı nezamansa o zaman olsun diyorum allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
duymamış olalım...canımızsınız hepinizALLAH razı olsun canlarım... iyikide üye olmuşum... bir ara sanki beni aranıza almayacaksınız sandım ama öyle olmadı
hoşgeldin canım dilerim hayırlı sağlıklı bir evlada kavuşursun yakın zamandaMerhaba kızlar. .bu topige şimdi katıldım. Bende yaklasik 11ay once dış gebelik yaşadım ve bu ay tekrar denemeye karar verdik umarim hersey yolundadir ovulasyon testiyle yumurtlama günümu takip ettim bakalim allah isteyen herkese sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsin..
Bende ovü testiyle yumurtlama vünümü tesbit ettim hatta düzenli ilişkide oldu ama boşş çıktı allah ol dedimi olur gerisi boş çıktıamin canım inşallah.bu ay çok düzenli ilişki yaşamıştık.gün aşırı oldu yumurtlama gününe denk getirdim.adete 4 gün kala denemeler durdu eşim grip olunca.zaten 4 gün kalada olmaz sanırım.çok moralim bozuluyor ne zormuş bebek yapmakhayırlısı olsun canım hakkımızda.canımızı sıktıkca zorlaşıyor ama elimizde değil
uçsun gitsin değerin kuşum...miniğini kucağına alacaksın sağlıkla inşallahAmin amin elfü amin. Ben kesin düşük yapmışımdır dedim zaten. Ama demekki umudu yitirmemek lazımmış
ovulasyon testi 1 ay kullandım canım.denk getirdim yumurtlama dönemine olmadı.sıkıldım canım inanki hesap kitap yapmaktan.Bende ovü testiyle yumurtlama vünümü tesbit ettim hatta düzenli ilişkide oldu ama boşş çıktı allah ol dedimi olur gerisi boş çıktı
Allah kep attıkları günü de göstersin inşallah canımÇok iyiler :) Büyük 8.sınıf küçük 5.sınıf :)
gelecek minnoşum gelecek...anasını çok bekletmeyecek eminim benkızlar yaaa ben bebeğimi istiyom yaa hemen istiyom eşimin amca kızına gittik dün doğum yaptı benle yaşıt ama 2. bebeğini doğurduöyle tatlıydı ki bebişi kucağıma almaya kıyamadım canını acıtırım diye bi gelsin bebeğimi pamuklara sarıp sarmalıcam ama gelsin artık
iyi geceler canım benimPınar mogami ben kaçtım kızlar iyigeceler size
Evet cnm gerçi burda türk marketler var ve genelde ihtiyacım olan herşeyi buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?