2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kiz biz turkiyedeyizde noluyor hormonlari yiyip duruyoz:)

Yok ya oyle deme, inan ki cok farkli. Domatesler falan saman gibi. Poundu 2-3 dolar ve 1 pound da 450 gram. Ve biz de o pazar cesitliligi falan yok. Zaten annemler hep bahceden yiyorlar. Ne guzel kis hazirligi falan yapin siz de. Ekmegi bile kendimiz yapiyoruz.

Haklısın canım çalışmayı düşünüyorum ama bebek istediğimiz için vazgeçiyorum işe başlarsam bebeği bikaç yıl erteleriz o yüzden iş bakmıyorum pazartesi günü ikinci ünv aöf ye kayıt olucam oyalar belki beni biraz.. Eşim tayinci olduğundan hiç arkadaşımda yok burda bebek bana yoldaş olacaktı ama nasip olmadı.

Yavrular gunaydin benim kanama yerlesme falan degil bildiginiz adet oluyorum. Onumuzdeki ay ovu testine baslicam 20 li 30lu test almisti sanki aramizdan bi kac kisi nerden ve nne kdara aldiniz acep?

GÜNAYDINLAR.HİÇ GÜZEL HABER VEREN YOK.SABAH SABAH İKİ KİŞİNİN MİSAFİRİ GELMİŞ DUYDUK İNSAN ÇOK ŞARTLIYO KENDİNİ :)
NEYSE ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKALIM ARTIK :)
falcı bacı küçük bi kutlamadan bahsetti ama son 3-4 aydır okuduysdan benim baş belası bi görümcem vardı uzun uzun süre daha kalmayı istemiş.. e nerden bulacak benim gibi tüm salaklıklarınaa rağmen iyi davranan birini cumartesiye bilet aldık oghh gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…