Kiz biz turkiyedeyizde noluyor hormonlari yiyip duruyoz:)Bizim de var burda turk marketleri de sebze meyve burda kotu ve pahali.
Kiz biz turkiyedeyizde noluyor hormonlari yiyip duruyoz:)
sonerede giderim şimdilik devlete gitmek istiyorum tahlil falan ister diesonerden niye vazgeçtin
Haklısın canım çalışmayı düşünüyorum ama bebek istediğimiz için vazgeçiyorum işe başlarsam bebeği bikaç yıl erteleriz o yüzden iş bakmıyorum pazartesi günü ikinci ünv aöf ye kayıt olucam oyalar belki beni biraz.. Eşim tayinci olduğundan hiç arkadaşımda yok burda bebek bana yoldaş olacaktı ama nasip olmadı.canim, merak etme, bak benim de 1 sene gecti gitti. Allah insana unutmayi vermis ki cile cekmesin diye. insallah bir kac haftaya daha iyi olacaksin. seni uzecek seylerden hep uzak dur. ben o donemde hep komedi filmleri ve dizileri izlemistim. arkadaslarla bulus, muhabbet et. seni ne rahatlatiyorsa onu yap. hic enerjin yokmus gibi gelir ama, kendini azicik zorlarsan keyfinin yerine geldigini gorursun.
Eyvallah. Ben demedim siz duymadıniz o zamanduymamış olalım...canımızsınız hepiniz
Canım değerin 1 günde iki katına çıkmış maşallah bugün adetin üzerinden kaç gün geçti?İnşallah arkadaşım güzel haberlerle dön Allahın izniyle
günaydın güzel bayan ve tüm k.k topikgünaydııııın kızlarrrr
hakkaten başı umutsuz sonu umutsuz vakaEylül ayına bak yaaaaaaa 4 tanecik hamiş var....olmaz olaaaaaaamaaaaaazzzzzz
tatlım dün geceyi rahat atlattın umarım.. süpermenin gelmiş zaten de merak ettim şimşek falanİyi geceler kizlar kocis gelir birazdan
Yavrular gunaydin benim kanama yerlesme falan degil bildiginiz adet oluyorum. Onumuzdeki ay ovu testine baslicam 20 li 30lu test almisti sanki aramizdan bi kac kisi nerden ve nne kdara aldiniz acep?
falcı bacı küçük bi kutlamadan bahsetti ama son 3-4 aydırGÜNAYDINLAR.HİÇ GÜZEL HABER VEREN YOK.SABAH SABAH İKİ KİŞİNİN MİSAFİRİ GELMİŞ DUYDUKİNSAN ÇOK ŞARTLIYO KENDİNİ :)
NEYSE ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKALIM ARTIK :)
bu ay ateşle ölçüm yapacam şu test olayları beni çok kasıyorHuu huuu kimse almadi miiiii ovu testiiii
Ben aldım tavsiye ederim sende alHuu huuu kimse almadi miiiii ovu testiiii
tatlım dün geceyi rahat atlattın umarım.. süpermenin gelmiş zaten de merak ettim şimşek falan
bu ay ateşle ölçüm yapacam şu test olayları beni çok kasıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?