eğer tahmin ettiğim gibi yum pazar çatladıysa çatlamanın üzerinden 11 gün geçmiş olacak; ama bana bu ay tutmadı gibi geliyorda bakalım benim kendimi kış tutayım yaz çıkarsa bahtıma:)katıl kuzum senin kaçıncı günün olacak 2 sinde
falcı bacı küçük bi kutlamadan bahsetti ama son 3-4 aydırokuduysdan benim baş belası bi görümcem vardı uzun uzun süre daha kalmayı istemiş.. e nerden bulacak benim gibi tüm salaklıklarınaa rağmen iyi davranan birini cumartesiye bilet aldık oghh gidiyor
inşaallah ekim ayında siz patlatacaksınız listeyi:)Eylül ayına bak yaaaaaaa 4 tanecik hamiş var....olmaz olaaaaaaamaaaaaazzzzzz
hadi bakalım inşaallah hepimiz hayırl haberlerle yükleyelim fotolorı buraya ama ne bileyim sanki negatifi görecekmişim gibi geliyor banagalina da katilirsa 7 kisi olacagiz ben SirriEyvan nenu mogami bebek isdeyen biri sen ve galina gazamiz mubarek olsun 2 ekim sabah saat 8 de bulusuyoruz
Günaydın..Kızlar bende netten aldım ovu testini bugün başlayacağım çalışmalara hergün aynı saattemi Yapılıyor ?
inşallah canm valla depresyona girip girip cıkıyorum cebelleşiyorum resmen gelsinnngelecek minnoşum gelecek...anasını çok bekletmeyecek eminim ben
günaydın canm test yapcan mı bugun adet günün sanırımGünaydın kızlar
hadi bakalım inşaallah hepimiz hayırl haberlerle yükleyelim fotolorı buraya ama ne bileyim sanki negatifi görecekmişim gibi geliyor bana
gunaydin kizlarrr
@memure siz sabah 8 de yapicaksiniz eyer adet olmassam bende 10 mi yapicam
evet tatlım hergün aynı saatte yapacaksın ancak 4 saat sıvı alma gün içerisinde yap inşşaallah sonuç alırın bugün adetin kaçıncı günündesinKızlar bende netten aldım ovu testini bugün başlayacağım çalışmalara hergün aynı saattemi Yapılıyor ?
Cnm sağlık ocagına aile hekimine git en kolayı neden okadar para veresinki yani, paranıza düşmanlığınızmı var :)
Yumurta doneminde benimde hep acırdı sonra regliye 1 hafta kala gecerdi uçlarda acıması.hamile kaldıgımda o acı hiç geçmedi regliye kadar.inş seninde geçmez cnm.
spermdeki protein saçlara ve cilde çok iyi geliyormuş die okumuştum:) yüz maskesi olarak kullananlar varmıdır acep
ay gelmesin gelmesin çok kızıarım bakKız gelmedi daha benim kırmızılar ya
bende dun ruyamda bebek gordum kucaqimdaydi ama benim deyildi sanki ve basi kaniyodu bebeyinkızlar dün gece biçok rüya gördüm en net hatırladığım saçlarımda bitler vardı baktım anlamına malın çoğalması yada evhanesinin üyesinin çoğalması diyo hadi inşallah
ben azerbaycandayim ve saat farki var oyuzden sordum hangi saatde yapsaniz bende o saatde yapayimsen saat 10 damı yapacaksın ben çalışıyorum zaten benim saat 7 gibi falan yaparım inşaallah hayırlı sonuçlara uyanalım Allah'ım ne olur
hevesli gelin seni ilk kez görüyorum merhaba bende regl bitsin inş ekim ayını sımsıkı tutacağım :) bayrama memlekete bile gitmek yokKızlar bende netten aldım ovu testini bugün başlayacağım çalışmalara hergün aynı saattemi Yapılıyor ?
100/99 düşük yapmişsin dedi doktor. Rahimde incelme olmuş. Zaten daha 17günlük diye kesede yok. Kan tahlili yaptı. Bakalım degerde düşme varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?