2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Gözün aydın canm

galina da katilirsa 7 kisi olacagiz ben SirriEyvan nenu mogami bebek isdeyen biri sen ve galina gazamiz mubarek olsun 2 ekim sabah saat 8 de bulusuyoruz
hadi bakalım inşaallah hepimiz hayırl haberlerle yükleyelim fotolorı buraya ama ne bileyim sanki negatifi görecekmişim gibi geliyor bana

ayyy oyyy yoktur yoktur keçi pisliğini argan diye sürüyoruz da onu niye sürmeyelim derseniz yok yok benim bünye götürmezz :))

sen saat 10 damı yapacaksın ben çalışıyorum zaten benim saat 7 gibi falan yaparım inşaallah hayırlı sonuçlara uyanalım Allah'ım ne olur
ben azerbaycandayim ve saat farki var oyuzden sordum hangi saatde yapsaniz bende o saatde yapayim

100/99 düşük yapmişsin dedi doktor. Rahimde incelme olmuş. Zaten daha 17günlük diye kesede yok. Kan tahlili yaptı. Bakalım degerde düşme varmı

kimyasal yaşıyorsun öyleyse bak ben geçireli henüz 1 ay oldu aynı şeyi yaşadım vücudun işlem gerektirmeden attığı için şanslısın düzgün bir doktor bulup kontrollü gitsen daha iyi olur derim ben çünkü ilk adetten sonra kontrole gitmende fayda var.rabbim sabır versin böyle olduğuna bile şükretmek gerek yine olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…