biz türkiye saati ile sabah 8 de yapacağız tatlım inşaallah sizde kaça denk geliyor oben azerbaycandayim ve saat farki var oyuzden sordum hangi saatde yapsaniz bende o saatde yapayim
KIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM AZ ÖNCE LAVABOYA GİTTİ BASBAYA GEMİŞ KIRMIZILAR O KADARDA UMUTLANDIM ÇOK KÖTÜYÜM YA
ayyyy kiz bende sana onu soruyodum neyse sen isine don ben hall ederim saatibiz türkiye saati ile sabah 8 de yapacağız tatlım inşaallah sizde kaça denk geliyor o
hayır olsun canımbende dun ruyamda bebek gordum kucaqimdaydi ama benim deyildi sanki ve basi kaniyodu bebeyin
canim uzulme hayirlisi olsun insallah bu son kirmizilar olur canimmKIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM AZ ÖNCE LAVABOYA GİTTİ BASBAYA GEMİŞ KIRMIZILAR O KADARDA UMUTLANDIM ÇOK KÖTÜYÜM YA
YOK AFRODİTİM TUTACAĞI FELAN YOK TUTSAYDI BU AY TUTARDI ÇOK UĞRAŞTIM SOĞAN KÜRLERİ OV TESTLERİ OLMUYORcanm üzülme yaa lütfen ekimde tutacak inşallah üzülme
KIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM AZ ÖNCE LAVABOYA GİTTİ BASBAYA GEMİŞ KIRMIZILAR O KADARDA UMUTLANDIM ÇOK KÖTÜYÜM YA
SON OLUR İNŞALLAH AMA HER AY KENDİMİ BU ŞEKİLDE TESELLİ ETMEKTEN ÇOK SIKILDIMcanim uzulme hayirlisi olsun insallah bu son kirmizilar olur canimm
benim bildiyim 3 cu gun yapilir tesstler ama siz turiyedesiniz sizde nasil bilmiyorumGünaydın kızlarbu hormon testleri adetin 2.günümü yoksa . günümü yapılıyor en iyi sonuç hangi günde çıkar?
Sağlık ocağında yapılıyor mu bu test birde tek tüp mü kan alıyolar daha fazlamı iğne korkum var aslında görünce tırsıyorum
AMA ÇOK UMUTLANMIŞTIM BU SEFERÜzülme canım bebiş yoksa bir an önce gelmesi iyi olmuş gelmeyince hepten umutlanıp stres oluyo insan benimkide dün geldi sevindim vallahi
bende bu ay kur denedim kac aydir isdiyorsun bebek?SON OLUR İNŞALLAH AMA HER AY KENDİMİ BU ŞEKİLDE TESELLİ ETMEKTEN ÇOK SIKILDIM
günaydın kızlardün eve gittim yemekten kalktık 8 di bir uyumuşum sabah alarm sesine uyandım halen kırmızılar gelmedi hayırdır inşallah onbucuk servisiyle bi sağlık ocağına gitsemmi ki ?
KULLANDIM HATTA 2 KEZ ÇİFT ÇİZGİ GÖRDÜM CANM AMA OLMADIcanım yaa bizde umutlanmıştık ama hayırlısı değilmiş sen ov testi kullanıyor musun?
off bunu duymak istemiyordum çok kötü bi durum kuzum sen ferah tut kendini çok üzme bak rahim temzilenecek ve yeni çalışmalara hazırlanacak şimdi tamam :) maalesef istediğimizde değil olduğunda olmuş olcak.. sen üzülme bak listeye ne kadar olumsuz surat var bizde istemeyiz ama kısmet başka aya gelecek bebişin zamanı değilmişKIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM AZ ÖNCE LAVABOYA GİTTİ BASBAYA GEMİŞ KIRMIZILAR O KADARDA UMUTLANDIM ÇOK KÖTÜYÜM YA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?