2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

KIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM AZ ÖNCE LAVABOYA GİTTİ BASBAYA GEMİŞ KIRMIZILAR O KADARDA UMUTLANDIM ÇOK KÖTÜYÜM YA

YOK AFRODİTİM TUTACAĞI FELAN YOK TUTSAYDI BU AY TUTARDI ÇOK UĞRAŞTIM SOĞAN KÜRLERİ OV TESTLERİ OLMUYOR

HAZİRANDAN BERİ İSTİYORUZ SOĞAN KÜRÜ YAPTIM BEN ÇOK UMUTLUYDUM

Ay bune sanki buradaki herkesin umutları boşa çıkmadı.
Biz hala güçlüyüz hala sağlıklı ve hala bebek sahibi olabileceğiz.
Bizim veletler nazlı bir türlü yolu bulup gelemiyorlar birde üstüne sen ümitsizlik denizine sürüklenirken daha çok beklersin böyle.
Napalım olmadı ama olmayacak manasına da gelmiyor Allah Allah kal silkelen kendini toparla bir an önce

AYNEN AĞLAMAK CARE DEĞİL PEDİNİZ VARMI

ÖYLEDE 1 HAFTA GEÇTİ BUNU HİÇ BEKLEMİYORDUM NASİP
Ayyy kiyamam sana ya takma canim boyle yumurtalarin kalitesizlesir bak ona gore bendecbu ay kirmizi karti yedim ama guclu olmaya calisiyorum uzulme bu kadar toparlan hemen ki önümüzdeki maclara bakalim no stress

Kızlar günaydın. Elifim ve loafer beni çok rahatlattınız teşekkürler. Adet olmadım kızlar daha ama olmayacağım da diyemiyorum akıntı da bir kere gördüğüm o kırmızılık korkuttu beni bir daha da gelmedi gerçi ama ben allahım bana bu haftaiçini atlatmayı nasip ederse haftasonunu beklemeye karar verdim. Bugün beyaz pantolon giydim ama altıma ne olur ne olmaz diye günlük ped taktım. Yanımada 4-5 tane normal ped aldım. Şuan ağrım sızım yok ama tabi her an başlayabiliyor biliyorsunuz sinsi gelip sonra ağrıdan da öldürebilir her ihtimali düşünüyorum.

Ayyy kiyamam sana ya takma canim boyle yumurtalarin kalitesizlesir bak ona gore bendecbu ay kirmizi karti yedim ama guclu olmaya calisiyorum uzulme bu kadar toparlan hemen ki önümüzdeki maclara bakalim no stress
EVET ÇOK ÜZÜLÜYORUM EN ÇOKTA EŞİM İÇİN ÜZÜLÜYORUM ÇOK UMUTLUYDU BU PAZAR KPSS SINAVI VAR BEBEĞİM İÇİN ÇOK ÇALIŞIP KAZANACAM DİYORDU ŞİMDİ ADET OLDUM DESEM SINAVINI BİLE ETKİLEMİŞ OLURUM

BEN ADET OLDUM MALESEFKİ LOVEYCİM

biraz önce lavoboya gittim bi kaç gündür kahverengi lekelenme oldu bu gun de vardı o beni yanıltıyor canım sanki regl olacakmışım gibi ama olmuyor bakalım onbuçuğa kadar gene gelen giden olmazsa gideyim bir

tamam canım eğer bi şey gelmezse git bakalım hayırlısı bize de haber ver :)

Canim benim daha cok gencsiniz elbette bebeginiz saklandigi yerden cikip sizin kucağına za gelecek buna emin ol..günler torbaya mı girdi sanki..

NEYSE SİRKELENEYİM BARİ O DEĞİLDE KIZLAR PEDİM BİTMİŞ

AYNEN AĞLAMAK CARE DEĞİL PEDİNİZ VARMI
İşte böyle hep beraber dağıtırsak bebeklerimiz için nasıl güçlü bir anne olabileceğiz.
Onlar için güçlü olmak zorundayız. Ben hala uykumda bebeğimi kaybettiğimi öğrenip ağlayarak uyanıyorum.
Sabah tekrar kalkıp bir sürü gülücükle yeni güne merhaba demeye çalışıyorum. Sende öyle yap
Bende öyle yapmıştım. Eşim şansını fazla zorlamıyor musun dedi. Vee hakikaten de hamileydim o zaman inşallah sen yavruna kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…