- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
KIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM AZ ÖNCE LAVABOYA GİTTİ BASBAYA GEMİŞ KIRMIZILAR O KADARDA UMUTLANDIM ÇOK KÖTÜYÜM YA
YOK AFRODİTİM TUTACAĞI FELAN YOK TUTSAYDI BU AY TUTARDI ÇOK UĞRAŞTIM SOĞAN KÜRLERİ OV TESTLERİ OLMUYOR
HAZİRANDAN BERİ İSTİYORUZ SOĞAN KÜRÜ YAPTIM BEN ÇOK UMUTLUYDUM
AYNEN AĞLAMAK CARE DEĞİL PEDİNİZ VARMIAy bune sanki buradaki herkesin umutları boşa çıkmadı.
Biz hala güçlüyüz hala sağlıklı ve hala bebek sahibi olabileceğiz.
Bizim veletler nazlı bir türlü yolu bulup gelemiyorlar birde üstüne sen ümitsizlik denizine sürüklenirken daha çok beklersin böyle.
Napalım olmadı ama olmayacak manasına da gelmiyor Allah Allah kal silkelen kendini toparla bir an önce
Ayyy kiyamam sana ya takma canim boyle yumurtalarin kalitesizlesir bak ona gore bendecbu ay kirmizi karti yedim ama guclu olmaya calisiyorum uzulme bu kadar toparlan hemen ki önümüzdeki maclara bakalim no stressÖYLEDE 1 HAFTA GEÇTİ BUNU HİÇ BEKLEMİYORDUM NASİP
öyle deme canm herşeyden önce sağlıklısını dile rabbim vereceği zamanı bilir herşeyin bi zamanı var deme öyleYOK AFRODİTİM TUTACAĞI FELAN YOK TUTSAYDI BU AY TUTARDI ÇOK UĞRAŞTIM SOĞAN KÜRLERİ OV TESTLERİ OLMUYOR
Meraba canm zaten buraya üye olalı çok olmadı muhabbetinizi beğendim aynı dert olunca insan konuşacak birini arıyorhevesli gelin seni ilk kez görüyorum merhaba bende regl bitsin inş ekim ayını sımsıkı tutacağım :) bayrama memlekete bile gitmek yok
EVET ÇOK ÜZÜLÜYORUM EN ÇOKTA EŞİM İÇİN ÜZÜLÜYORUM ÇOK UMUTLUYDU BU PAZAR KPSS SINAVI VAR BEBEĞİM İÇİN ÇOK ÇALIŞIP KAZANACAM DİYORDU ŞİMDİ ADET OLDUM DESEM SINAVINI BİLE ETKİLEMİŞ OLURUMAyyy kiyamam sana ya takma canim boyle yumurtalarin kalitesizlesir bak ona gore bendecbu ay kirmizi karti yedim ama guclu olmaya calisiyorum uzulme bu kadar toparlan hemen ki önümüzdeki maclara bakalim no stress
NE BİLİM ÜZÜNTÜ ANINDA HERŞEY DİYOR İNSAN ÇOK ŞÜKÜR RABBİM HAYIRLI ZAMAN DEĞİLMİŞ DEMEKKİöyle deme canm herşeyden önce sağlıklısını dile rabbim vereceği zamanı bilir herşeyin bi zamanı var deme öyle
hayır olsn inş cnm ama kan iyi derler rüyadabende dun ruyamda bebek gordum kucaqimdaydi ama benim deyildi sanki ve basi kaniyodu bebeyin
BEN ADET OLDUM MALESEFKİ LOVEYCİMKızlar günaydın. Elifim ve loafer beni çok rahatlattınız teşekkürler. Adet olmadım kızlar daha ama olmayacağım da diyemiyorum akıntı da bir kere gördüğüm o kırmızılık korkuttu beni bir daha da gelmedi gerçi ama ben allahım bana bu haftaiçini atlatmayı nasip ederse haftasonunu beklemeye karar verdim. Bugün beyaz pantolon giydim ama altıma ne olur ne olmaz diye günlük ped taktım. Yanımada 4-5 tane normal ped aldım. Şuan ağrım sızım yok ama tabi her an başlayabiliyor biliyorsunuz sinsi gelip sonra ağrıdan da öldürebilir her ihtimali düşünüyorum.
biraz önce lavoboya gittim bi kaç gündür kahverengi lekelenme oldu bu gun de vardı o beni yanıltıyor canım sanki regl olacakmışım gibi ama olmuyor bakalım onbuçuğa kadar gene gelen giden olmazsa gideyim bir
canm soğan kürü kist için faydalı illa hamile kalmanı sağlayack diye bişey yok kiHAZİRANDAN BERİ İSTİYORUZ SOĞAN KÜRÜ YAPTIM BEN ÇOK UMUTLUYDUM
Canim benim daha cok gencsiniz elbette bebeginiz saklandigi yerden cikip sizin kucağına za gelecek buna emin ol..günler torbaya mı girdi sanki..EVET ÇOK ÜZÜLÜYORUM EN ÇOKTA EŞİM İÇİN ÜZÜLÜYORUM ÇOK UMUTLUYDU BU PAZAR KPSS SINAVI VAR BEBEĞİM İÇİN ÇOK ÇALIŞIP KAZANACAM DİYORDU ŞİMDİ ADET OLDUM DESEM SINAVINI BİLE ETKİLEMİŞ OLURUM
YUMURTALARIN KALİTESİNİDE YÜKSELTİYORMUŞ DİYE DUYDUM BEN ONDAN YAPTIMcanm soğan kürü kist için faydalı illa hamile kalmanı sağlayack diye bişey yok ki
YANİ 2 SENEDİR HASRETİZ 2 SENEDİR O GÜNÜ BEKLİYORUZ NASİPCanim benim daha cok gencsiniz elbette bebeginiz saklandigi yerden cikip sizin kucağına za gelecek buna emin ol..günler torbaya mı girdi sanki..
NEYSE SİRKELENEYİM BARİ O DEĞİLDE KIZLAR PEDİM BİTMİŞ
İşte böyle hep beraber dağıtırsak bebeklerimiz için nasıl güçlü bir anne olabileceğiz.AYNEN AĞLAMAK CARE DEĞİL PEDİNİZ VARMI
Bende öyle yapmıştım. Eşim şansını fazla zorlamıyor musun dedi. Vee hakikaten de hamileydim o zaman inşallah sen yavruna kavuşursun.Kızlar günaydın. Elifim ve loafer beni çok rahatlattınız teşekkürler. Adet olmadım kızlar daha ama olmayacağım da diyemiyorum akıntı da bir kere gördüğüm o kırmızılık korkuttu beni bir daha da gelmedi gerçi ama ben allahım bana bu haftaiçini atlatmayı nasip ederse haftasonunu beklemeye karar verdim. Bugün beyaz pantolon giydim ama altıma ne olur ne olmaz diye günlük ped taktım. Yanımada 4-5 tane normal ped aldım. Şuan ağrım sızım yok ama tabi her an başlayabiliyor biliyorsunuz sinsi gelip sonra ağrıdan da öldürebilir her ihtimali düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?