- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
HAZİRANDAN BERİ İSTİYORUZ SOĞAN KÜRÜ YAPTIM BEN ÇOK UMUTLUYDUMbende bu ay kur denedim kac aydir isdiyorsun bebek?
Üzülmek yok zamanı gelince Rabbim nasip edecek İnşallah...AMA ÇOK UMUTLANMIŞTIM BU SEFER
KULLANDIM HATTA 2 KEZ ÇİFT ÇİZGİ GÖRDÜM CANM AMA OLMADI
Günaydın canım..Günaydın kızlarbu hormon testleri adetin 2.günümü yoksa . günümü yapılıyor en iyi sonuç hangi günde çıkar?
Sağlık ocağında yapılıyor mu bu test birde tek tüp mü kan alıyolar daha fazlamı iğne korkum var aslında görünce tırsıyorum
ÖYLEDE 1 HAFTA GEÇTİ BUNU HİÇ BEKLEMİYORDUM NASİPoff bunu duymak istemiyordum çok kötü bi durum kuzum sen ferah tut kendini çok üzme bak rahim temzilenecek ve yeni çalışmalara hazırlanacak şimdi tamam :) maalesef istediğimizde değil olduğunda olmuş olcak.. sen üzülme bak listeye ne kadar olumsuz surat var bizde istemeyiz ama kısmet başka aya gelecek bebişin zamanı değilmiş
o soğan kürü bi yandan tehlikeli vücuttan her şeyi söküp attığı içinn bebiş olunca , tutunca riskli tatlımYOK AFRODİTİM TUTACAĞI FELAN YOK TUTSAYDI BU AY TUTARDI ÇOK UĞRAŞTIM SOĞAN KÜRLERİ OV TESTLERİ OLMUYOR
İNŞALLAHÜzülmek yok zamanı gelince Rabbim nasip edecek İnşallah...
Günaydın kızlarbu hormon testleri adetin 2.günümü yoksa . günümü yapılıyor en iyi sonuç hangi günde çıkar?
Sağlık ocağında yapılıyor mu bu test birde tek tüp mü kan alıyolar daha fazlamı iğne korkum var aslında görünce tırsıyorum
bende 15 gun icdim bu ay cok umutuyum ama seni gorunce biraz umudum kirildi hakimizda hayirlisi olsun hazirandan beri bebek isdiyomussunuz ama yolun basindasiniz kizlar hemen kendinizi birakmayin yasda sizden kucuk olsamda soylceksiniz sen bizim ne yasadigimizi nerden biliyosun bende 3 yildir bu kirmizilari goruyorum ve ALLAHIM ne zaman ol derse olucak diyorum aglama lutfen yeni maclara guc toplaaHAZİRANDAN BERİ İSTİYORUZ SOĞAN KÜRÜ YAPTIM BEN ÇOK UMUTLUYDUM
ben çalışma olmadan da hevesliyim 1 gün geikti havalara uçtum ve 2 gün önce iş yerinde ggelince ağladımÖYLEDE 1 HAFTA GEÇTİ BUNU HİÇ BEKLEMİYORDUM NASİP
Pardon canım mesajn tamamını okumamışımGünaydın kızlarbu hormon testleri adetin 2.günümü yoksa . günümü yapılıyor en iyi sonuç hangi günde çıkar?
DOKTORA BU AT GİDİYORDUM BÖYLE GEÇİKİNÇE RANDVUMU İPTAL ETTİM ADET BİTSİN GİDECEM HEMENo zaman tek sorun beyinde bitiyor sen çok takmışsın rahatlamadan nasıl olacak olsunda nasıll olursa olsun deyip belkide ov günlerinde stres yaptın zevk alman bile azalmış olabilir stresten bence bu ay hiç birini yapma bırak bakalım sonraki aya olmazsa doktora gder takip yaparsın ama bence tamamen psikolojik
tatlım aslında mesajını gördüm ama inan hiç mi hiç bilmiyorum, sana yazan olunca takipteyim bilgilenmiş olacağım :) belki bende yaparım
SOĞAN KÜRÜNÜ 10 GÜN KULLANDIM ZATEN ÇOKTA GEÇ YUMURTLADIM ETKİLECEĞİNİ SANMIYORUMo soğan kürü bi yandan tehlikeli vücuttan her şeyi söküp attığı içinn bebiş olunca , tutunca riskli tatlım
i sarac soyle soylu yo onun beyebe bi zarari yok zatn 7 gunde baslarsan 15 gunde bitince daha yumurtlamalardasiniz daha bebek olmazki dusunde yani korkmayin ha eken hamile oldugunuzda oyrendiyseniz hem kuru birakino soğan kürü bi yandan tehlikeli vücuttan her şeyi söküp attığı içinn bebiş olunca , tutunca riskli tatlım
bende bu sebepten hiç yumoş falan hesaplamamayı düşündüm, rahat bi şekilde gün aşırı deneyeceğim bakalım nolacak..o zaman tek sorun beyinde bitiyor sen çok takmışsın rahatlamadan nasıl olacak olsunda nasıll olursa olsun deyip belkide ov günlerinde stres yaptın zevk alman bile azalmış olabilir stresten bence bu ay hiç birini yapma bırak bakalım sonraki aya olmazsa doktora gder takip yaparsın ama bence tamamen psikolojik
biraz önce lavoboya gittim bi kaç gündür kahverengi lekelenme oldu bu gun de vardı o beni yanıltıyor canım sanki regl olacakmışım gibi ama olmuyor bakalım onbuçuğa kadar gene gelen giden olmazsa gideyim birhmmm karışmak gibi olmasın da eveeettttt :)
HİÇ GÜCÜM KALMADI İNANbende 15 gun icdim bu ay cok umutuyum ama seni gorunce biraz umudum kirildi hakimizda hayirlisi olsun hazirandan beri bebek isdiyomussunuz ama yolun basindasiniz kizlar hemen kendinizi birakmayin yasda sizden kucuk olsamda soylceksiniz sen bizim ne yasadigimizi nerden biliyosun bende 3 yildir bu kirmizilari goruyorum ve ALLAHIM ne zaman ol derse olucak diyorum aglama lutfen yeni maclara guc toplaa
Canım benim adetim biteli bugün 5 gün oldu ama adet bittikten sonra 3 günü zaten özür Kanı denilen leke geldi bende özür durumu bitene kadar onuevet tatlım hergün aynı saatte yapacaksın ancak 4 saat sıvı alma gün içerisinde yap inşşaallah sonuç alırın bugün adetin kaçıncı günündesin
canım adetim biteli bugün 5 gün oldu ama 3 gün özür Kanı denilen leke geldi bende bugün ovu testini yapmaya karar verdim ..evet tatlım hergün aynı saatte yapacaksın ancak 4 saat sıvı alma gün içerisinde yap inşşaallah sonuç alırın bugün adetin kaçıncı günündesin
CANIM 3 GÜNÜ YAPTIRILIYOR BEN HEP ÖYLE GÖRDÜM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?