2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

KULLANDIM HATTA 2 KEZ ÇİFT ÇİZGİ GÖRDÜM CANM AMA OLMADI

o zaman tek sorun beyinde bitiyor sen çok takmışsın rahatlamadan nasıl olacak olsunda nasıll olursa olsun deyip belkide ov günlerinde stres yaptın zevk alman bile azalmış olabilir stresten bence bu ay hiç birini yapma bırak bakalım sonraki aya olmazsa doktora gder takip yaparsın ama bence tamamen psikolojik

Günaydın canım..
Eğer yanlış bilmiyorsam 3 ya da 4. günlerinde yapılıyor.. :)

ÖYLEDE 1 HAFTA GEÇTİ BUNU HİÇ BEKLEMİYORDUM NASİP

HAZİRANDAN BERİ İSTİYORUZ SOĞAN KÜRÜ YAPTIM BEN ÇOK UMUTLUYDUM
bende 15 gun icdim bu ay cok umutuyum ama seni gorunce biraz umudum kirildi hakimizda hayirlisi olsun hazirandan beri bebek isdiyomussunuz ama yolun basindasiniz kizlar hemen kendinizi birakmayin yasda sizden kucuk olsamda soylceksiniz sen bizim ne yasadigimizi nerden biliyosun bende 3 yildir bu kirmizilari goruyorum ve ALLAHIM ne zaman ol derse olucak diyorum aglama lutfen yeni maclara guc toplaa

ÖYLEDE 1 HAFTA GEÇTİ BUNU HİÇ BEKLEMİYORDUM NASİP
ben çalışma olmadan da hevesliyim 1 gün geikti havalara uçtum ve 2 gün önce iş yerinde ggelince ağladım biliyorum bekelmek zor kötü offff valla senin içinde ağlayacağım şu an lüten üzülme.. ben şimdi iyiyim ve tabi ki sende öyle olacaksın :)

Pardon canım mesajn tamamını okumamışım
Bazı sağlık ocakları yapıyor ama tecrübeli arkadşlar daha iyi bilir tabi.. Benden 1 tam bir yarım almışlardı

DOKTORA BU AT GİDİYORDUM BÖYLE GEÇİKİNÇE RANDVUMU İPTAL ETTİM ADET BİTSİN GİDECEM HEMEN

o soğan kürü bi yandan tehlikeli vücuttan her şeyi söküp attığı içinn bebiş olunca , tutunca riskli tatlım
i sarac soyle soylu yo onun beyebe bi zarari yok zatn 7 gunde baslarsan 15 gunde bitince daha yumurtlamalardasiniz daha bebek olmazki dusunde yani korkmayin ha eken hamile oldugunuzda oyrendiyseniz hem kuru birakin

bende bu sebepten hiç yumoş falan hesaplamamayı düşündüm, rahat bi şekilde gün aşırı deneyeceğim bakalım nolacak..

HİÇ GÜCÜM KALMADI İNAN

evet tatlım hergün aynı saatte yapacaksın ancak 4 saat sıvı alma gün içerisinde yap inşşaallah sonuç alırın bugün adetin kaçıncı günündesin
Canım benim adetim biteli bugün 5 gün oldu ama adet bittikten sonra 3 günü zaten özür Kanı denilen leke geldi bende özür durumu bitene kadar onu
evet tatlım hergün aynı saatte yapacaksın ancak 4 saat sıvı alma gün içerisinde yap inşşaallah sonuç alırın bugün adetin kaçıncı günündesin
canım adetim biteli bugün 5 gün oldu ama 3 gün özür Kanı denilen leke geldi bende bugün ovu testini yapmaya karar verdim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…