- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
Dur bakalım görünce sevinçten çenemizi nasıl kapalı tutucaz çok merak ediyorumAynen.. O günleri görürsem ve kan tahlilinde de pozitifi görürsem eşime söyleyeceğim.. Ben zaten sıkıntılıyım, yazık adama da sıkıntı vermeyeyim gereksiz yere
Canım akay ile Centrum merkezlerin adıcnm senin merkezlerin isimleri neydi randevu aldığın
çok iyi yapmışsın, aslında bekliyoruz gelmesini ama asla gelmeyecek o kırmızılar biliyoruz :) haftasonunu da bekleyebilirsen iyi tabi neden iyi olmasın ama bekleriz hayırlısıyla, yeterki gelmiş olsun bebiş :) belki bir pazar sürprizi olursun bize ne dersin :)
SİZİN SAYENİZDE BU TOPİK SAYESİNDE ÜZÜNTÜN GİDİVERDİ HEMEN ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAZ ÜMÜT BİTMİYO DEVREDİYO NE GÜZEL SÖYLEDİN CANIMoyyy kıyamam, olsun şekerim yumurta var sperm çok şükür önümüzdeki aylarda Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman inşallah, vardır bunda da bir hayır, biliyorum çok umutluydun ama olsun, umut bitmiyorki biliyorsun devrediyor, üzülme lütfeeennn..
Biraz korktum esim gelmeden 5 dk once elektrik kesildi esimi aradim hemen kostur kostur geldi cok yagmur yagdi icmeleri sel goturmus sabah telefon trafigi yasadim biseyin var mi diye ariyorlar 5 kisi kaybolmustatlım dün geceyi rahat atlattın umarım.. süpermenin gelmiş zaten de merak ettim şimşek falan
Al benden de o kadar.. ki ben bişey oldumu eşimden hiç saklayamam..Dur bakalım görünce sevinçten çenemizi nasıl kapalı tutucaz çok merak ediyorum
Günaydın şekercikyaaaa geriden gelip okuyunca GÜNAYDIN diyemedim, GÜNAYDIN herkese, mutlu umutlu süper ötesi bir gününüz olsun inşallah :)
@KAYGILI kuzum dün akşama git ovulasyon testi paylaştım bana yorum yap bebişim.
Hayirlisi olsun tatlimhadi bakalım inşaallah hepimiz hayırl haberlerle yükleyelim fotolorı buraya ama ne bileyim sanki negatifi görecekmişim gibi geliyor bana
Kuzum üzüldüm yaş senden çok umutluydum ben üzülme sende adet oldun en azından ben onu da olmadım sıkma canını. Rabbim seninde bebeğinin geleceği en guzel zamanı biliyordur. Hakkında hayırlısı olsun tatlımKIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM AZ ÖNCE LAVABOYA GİTTİ BASBAYA GEMİŞ KIRMIZILAR O KADARDA UMUTLANDIM ÇOK KÖTÜYÜM YA
Ankara akay mı orası iyiymiş gerçekten bu konuda, birde şimdi memorial açıldı, Dr.lar çok iyi ama oldukça maliyetli diye biliyorum, Bir arkadaşım ankara Üniversitesi tıp fakültesinde yaptırı tüp bebek ve çok çok memnun kalmışlardı.Canım akay ile Centrum merkezlerin adı
Günaydın tatlim ben iyiyim şükür yarın anneme gidiyorum mutluyum sen nasılsın?Gunaydin fistiklar nasilsiniz
Canım çok merkezle görüşüp ilkinde aklımı çok karıştırmak istemiyorum zaten çok zorlu bir süreç bir de karar vermekte çok zorlanmayayim Centrum da Recai pabuçcu diye bi Prof var ona da iyi diyorlar gidip görüşelim bakalım canimAnkara akay mı orası iyiymiş gerçekten bu konuda, birde şimdi memorial açıldı, Dr.lar çok iyi ama oldukça maliyetli diye biliyorum, Bir arkadaşım ankara Üniversitesi tıp fakültesinde yaptırı tüp bebek ve çok çok memnun kalmışlardı.
Bende iyiyim canim benimde annem gelecek bugun gunumuz varGünaydın tatlim ben iyiyim şükür yarın anneme gidiyorum mutluyum sen nasılsın?
bende dün içimden istiyorum istiyorum işte bebek istiyorum diye çığlık attım resmen, böyle dellendiğim çok oluyor fakat Rabbimin planından öteyede geçemeyeceğimi ve isyana gerek olmadığını biliyorum, bu sadece bana zarar veriyor, eşim hiç takmıyor bu konyu, yani olsa benden çok sevinecek ama işte, herkesin aynı burda diğer kızlarda olduğu mutlu haber beklentisi içindeki eş-dost, anne-baba, içimdeki anaçlığı bir türlü bastıramam, türlü türlü saçma sapan düşünceler bazen beynimi kemiriyor, kısmetimizde varsa er-geç olacak, Reglim yakın ya duygusala bağladım kusura bakmaSİZİN SAYENİZDE BU TOPİK SAYESİNDE ÜZÜNTÜN GİDİVERDİ HEMEN ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAZ ÜMÜT BİTMİYO DEVREDİYO NE GÜZEL SÖYLEDİN CANIM
Iyi canım ne güzel günü bende severim burda gurbette çok arkadaşım yok öyle gün falan yapacağım bende dikiş kursuna gideceğim vakit geçirmek içinBende iyiyim canim benimde annem gelecek bugun gunumuz var
İnşallah canım öyledirYerleşmedir o tatlım.
Canim adet olmussun insallah bu son kirmizilarin olur ekimde hamis olursun insallahSİZİN SAYENİZDE BU TOPİK SAYESİNDE ÜZÜNTÜN GİDİVERDİ HEMEN ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAZ ÜMÜT BİTMİYO DEVREDİYO NE GÜZEL SÖYLEDİN CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?