2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Şekerim pancarım inşallah kuşum ya. Dün gece hiç uyuyamadım, stres yaptım valla. Ya diyorum bana bir işaret çaksın allahım bir lekelenme olsun bir şey olsun ya diyorum demiyorum tabi regl gelsin. Yok yok bunu demiyorum.

SİZİN SAYENİZDE BU TOPİK SAYESİNDE ÜZÜNTÜN GİDİVERDİ HEMEN ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAZ ÜMÜT BİTMİYO DEVREDİYO NE GÜZEL SÖYLEDİN CANIM

tatlım dün geceyi rahat atlattın umarım.. süpermenin gelmiş zaten de merak ettim şimşek falan
Biraz korktum esim gelmeden 5 dk once elektrik kesildi esimi aradim hemen kostur kostur geldi cok yagmur yagdi icmeleri sel goturmus sabah telefon trafigi yasadim biseyin var mi diye ariyorlar 5 kisi kaybolmus

KIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM AZ ÖNCE LAVABOYA GİTTİ BASBAYA GEMİŞ KIRMIZILAR O KADARDA UMUTLANDIM ÇOK KÖTÜYÜM YA
Kuzum üzüldüm yaş senden çok umutluydum ben üzülme sende adet oldun en azından ben onu da olmadım sıkma canını. Rabbim seninde bebeğinin geleceği en guzel zamanı biliyordur. Hakkında hayırlısı olsun tatlım

Canım akay ile Centrum merkezlerin adı
Ankara akay mı orası iyiymiş gerçekten bu konuda, birde şimdi memorial açıldı, Dr.lar çok iyi ama oldukça maliyetli diye biliyorum, Bir arkadaşım ankara Üniversitesi tıp fakültesinde yaptırı tüp bebek ve çok çok memnun kalmışlardı.

Canım çok merkezle görüşüp ilkinde aklımı çok karıştırmak istemiyorum zaten çok zorlu bir süreç bir de karar vermekte çok zorlanmayayim Centrum da Recai pabuçcu diye bi Prof var ona da iyi diyorlar gidip görüşelim bakalım canim

SİZİN SAYENİZDE BU TOPİK SAYESİNDE ÜZÜNTÜN GİDİVERDİ HEMEN ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAZ ÜMÜT BİTMİYO DEVREDİYO NE GÜZEL SÖYLEDİN CANIM
bende dün içimden istiyorum istiyorum işte bebek istiyorum diye çığlık attım resmen, böyle dellendiğim çok oluyor fakat Rabbimin planından öteyede geçemeyeceğimi ve isyana gerek olmadığını biliyorum, bu sadece bana zarar veriyor, eşim hiç takmıyor bu konyu, yani olsa benden çok sevinecek ama işte, herkesin aynı burda diğer kızlarda olduğu mutlu haber beklentisi içindeki eş-dost, anne-baba, içimdeki anaçlığı bir türlü bastıramam, türlü türlü saçma sapan düşünceler bazen beynimi kemiriyor, kısmetimizde varsa er-geç olacak, Reglim yakın ya duygusala bağladım kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…