- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Allah ım.. Bu git-gel li , acabalı durumlar bitirecek bizi.Canım benim adetim biteli bugün 5 gün oldu ama adet bittikten sonra 3 günü zaten özür Kanı denilen leke geldi bende özür durumu bitene kadar onu
canım adetim biteli bugün 5 gün oldu ama 3 gün özür Kanı denilen leke geldi bende bugün ovu testini yapmaya karar verdim ..
Anlıyorum seni klomene baslayan sen miydin cnmYANİ 2 SENEDİR HASRETİZ 2 SENEDİR O GÜNÜ BEKLİYORUZ NASİP
BEN ADET OLDUM MALESEFKİ LOVEYCİM
NE BİLİM ÜZÜNTÜ ANINDA HERŞEY DİYOR İNSAN ÇOK ŞÜKÜR RABBİM HAYIRLI ZAMAN DEĞİLMİŞ DEMEKKİ
anladım tatlım .. ama şöyle düşün olsaydı ve allah korusun düşseydi emin ol bundan daha çok üzülecektin ve düşük yapmanın psikolojisi çok farklı çok kötü.. adet olduğuna da şükret sorunsuz regl oldun ekimde olacaktır inşallah..YUMURTALARIN KALİTESİNİDE YÜKSELTİYORMUŞ DİYE DUYDUM BEN ONDAN YAPTIM
Bu veletler gelene kadar yapılmadık çılgınlık kalmayacak herhaldeVicksli buhara oturayim diyorum kizlar bogazi ferahlatip actigi gibi rahim kanallarini da aciyormus spermler yormasin dimi tikali kanallar
Allah ım.. Bu git-gel li , acabalı durumlar bitirecek bizi.
Benimde ayın 2 sinde bir sonraki adet im ama dün biraz pembelik geldi.. Sonrasında hala bişey yok..
Yumurtalıklarımda hafiften sızlıyor.. Daha tarihime de var, test yaptırmam için erken..
Karışık işler bunlar arkadaş...
İşte böyle hep beraber dağıtırsak bebeklerimiz için nasıl güçlü bir anne olabileceğiz.
Onlar için güçlü olmak zorundayız. Ben hala uykumda bebeğimi kaybettiğimi öğrenip ağlayarak uyanıyorum.
Sabah tekrar kalkıp bir sürü gülücükle yeni güne merhaba demeye çalışıyorum. Sende öyle yap
Bende öyle yapmıştım. Eşim şansını fazla zorlamıyor musun dedi. Vee hakikaten de hamileydim o zaman inşallah sen yavruna kavuşursun.
Evet, erken test yapmak çok kötü oluyor...canım sakın erken yaptırma psikolojik olarak iyi değil.
Doğru söylüyorsun canım.. İnsanın içi rahat durmuyor kemiriyor bir yerlerden.. Rabbim hayırlı gördüğü zamanda verecektir o pamuk nimetleri :)Hanfendi üzülmek yok tamam mı canım. Benim ovulasyonda bugün 2. ayım millet hep tutturmuş ilk denemesinde, ilk denemede tutturamayanlar 2. de ama ben de ovulasyonda çok net t'yi c'den koyu görmememe rağmen olmuyor tutturamıyorum diye düşünüyorum. Demek ki şuan için hayırlı değilmiş. Merak etme hepimizin birbirinden güzel bebekleri olacak allahın bize nasip edeceği günü bekleyeceğiz. Bak arkadaşım da kaç ayırdır deniyor, her gün mü yapmadı, gün aşırı mı yapmadı ama yok tutmuyor canım. Biz naparsak yapalım 7/24'te o yataktan çıkmasak allahın dediği oluyor.
AminnnnnnnnnnnnnnnCanım çok teşekkür ederim güzel dileğin için inşallah canım. Hepimiz hayırlısıyla kavuşalım inş.
Öyle olduğundan ben güm geçse görsem bile eşime söylemeyip kesinleştirdiğimde söylemeyi planlıyorum.Evet, erken test yapmak çok kötü oluyor...
İdrar dan test yapmıştım birkaç kez: sonuç negatif olunca ,insanın dünyaları başına yıkıyor tam anlamıyla..
Bir keresinde de iş yerindeydim.. Aman Allah ım..
İNŞALLAH AFRODİTİM İNŞALLAHanladım tatlım .. ama şöyle düşün olsaydı ve allah korusun düşseydi emin ol bundan daha çok üzülecektin ve düşük yapmanın psikolojisi çok farklı çok kötü.. adet olduğuna da şükret sorunsuz regl oldun ekimde olacaktır inşallah..
AYNEN CANIMRABBİM DİLERSE İSTERSE TEK İLİŞKİYLE BİLE TUTAR CANIM BENDE NELER DENEDİM GÜN AŞIRI KÜRLE OV TESTİ YOK OLMUYO DEMEK ZAMANI VARMIŞHanfendi üzülmek yok tamam mı canım. Benim ovulasyonda bugün 2. ayım millet hep tutturmuş ilk denemesinde, ilk denemede tutturamayanlar 2. de ama ben de ovulasyonda çok net t'yi c'den koyu görmememe rağmen olmuyor tutturamıyorum diye düşünüyorum. Demek ki şuan için hayırlı değilmiş. Merak etme hepimizin birbirinden güzel bebekleri olacak allahın bize nasip edeceği günü bekleyeceğiz. Bak arkadaşım da kaç ayırdır deniyor, her gün mü yapmadı, gün aşırı mı yapmadı ama yok tutmuyor canım. Biz naparsak yapalım 7/24'te o yataktan çıkmasak allahın dediği oluyor.
Canım 3. günü en iyi sonucu veriyor, ama 5 .gününe kadar yapılabiliyormuş, ben kanı 45 dk.da veriyorum korkusu bir yana damarlarım ince ve bulamıyorlarGünaydın kızlarbu hormon testleri adetin 2.günümü yoksa . günümü yapılıyor en iyi sonuç hangi günde çıkar?
Sağlık ocağında yapılıyor mu bu test birde tek tüp mü kan alıyolar daha fazlamı iğne korkum var aslında görünce tırsıyorum
Aynen.. O günleri görürsem ve kan tahlilinde de pozitifi görürsem eşime söyleyeceğim.. Ben zaten sıkıntılıyım, yazık adama da sıkıntı vermeyeyim gereksiz yereAminnnnnnnnnnnnnnn
Öyle olduğundan ben güm geçse görsem bile eşime söylemeyip kesinleştirdiğimde söylemeyi planlıyorum.
Bakalım kısmet ne zamana olacak
oyyy kıyamam, olsun şekerim yumurta var sperm çok şükür önümüzdeki aylarda Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman inşallah, vardır bunda da bir hayır, biliyorum çok umutluydun ama olsun, umut bitmiyorki biliyorsun devrediyor, üzülme lütfeeennn..KIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM AZ ÖNCE LAVABOYA GİTTİ BASBAYA GEMİŞ KIRMIZILAR O KADARDA UMUTLANDIM ÇOK KÖTÜYÜM YA
çok iyi yapmışsın, aslında bekliyoruz gelmesini ama asla gelmeyecek o kırmızılar biliyoruz :) haftasonunu da bekleyebilirsen iyi tabi neden iyi olmasın ama bekleriz hayırlısıyla, yeterki gelmiş olsun bebiş :) belki bir pazar sürprizi olursun bize ne dersin :)Kızlar günaydın. Elifim ve loafer beni çok rahatlattınız teşekkürler. Adet olmadım kızlar daha ama olmayacağım da diyemiyorum akıntı da bir kere gördüğüm o kırmızılık korkuttu beni bir daha da gelmedi gerçi ama ben allahım bana bu haftaiçini atlatmayı nasip ederse haftasonunu beklemeye karar verdim. Bugün beyaz pantolon giydim ama altıma ne olur ne olmaz diye günlük ped taktım. Yanımada 4-5 tane normal ped aldım. Şuan ağrım sızım yok ama tabi her an başlayabiliyor biliyorsunuz sinsi gelip sonra ağrıdan da öldürebilir her ihtimali düşünüyorum.
Canım 3. günü en iyi sonucu veriyor, ama 5 .gününe kadar yapılabiliyormuş, ben kanı 45 dk.da veriyorum korkusu bir yana damarlarım ince ve bulamıyorlarsanırım tek tüp tü.
biraz önce lavoboya gittim bi kaç gündür kahverengi lekelenme oldu bu gun de vardı o beni yanıltıyor canım sanki regl olacakmışım gibi ama olmuyor bakalım onbuçuğa kadar gene gelen giden olmazsa gideyim bir
Tabi[/QUOTE]Tabiki umutluyuz benim de doktorum umutluyum dedi benim sansim yüzde elli Rabbim yeterki ol desin bi işin olmadi için Meryem suresini okuyun inşallah allahın izniyle olacakTE="sekerpancari, post: 37060589, member: 617688"]oyyy kıyamam, olsun şekerim yumurta var sperm çok şükür önümüzdeki aylarda Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman inşallah, vardır bunda da bir hayır, biliyorum çok umutluydun ama olsun, umut bitmiyorki biliyorsun devrediyor, üzülme lütfeeennn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?