- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
çok geçmiş olsun vuslatım sanırım 1 de vefat varmış, sel çok fenaymışBiraz korktum esim gelmeden 5 dk once elektrik kesildi esimi aradim hemen kostur kostur geldi cok yagmur yagdi icmeleri sel goturmus sabah telefon trafigi yasadim biseyin var mi diye ariyorlar 5 kisi kaybolmus
hayırlısı tabii tatlım bende neredeyse o yola girdim bakalım tedavi aşaması ama zaten bende ara ara bakınıyorum, bir yerle başlayıp ora ile devam etmek çok daha iti tabiki, rabbim bu süreçte yardımcınız olsun ve hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun, göbişin kısa sürede sağlıcakla dolsun inşallah :)Canım çok merkezle görüşüp ilkinde aklımı çok karıştırmak istemiyorum zaten çok zorlu bir süreç bir de karar vermekte çok zorlanmayayim Centrum da Recai pabuçcu diye bi Prof var ona da iyi diyorlar gidip görüşelim bakalım canim
Oyleymis canim annem akrabalarim ariyorlar biseyin varmi diye bende onlardan duydum sagol canimçok geçmiş olsun vuslatım sanırım 1 de vefat varmış, sel çok fenaymışkorktuğun kadar var yani,basit bir yağmur ve şimşek olayı değil ...
Inşallah canım çok sağol rabbim hepimize kısmet etsinhayırlısı tabii tatlım bende neredeyse o yola girdim bakalım tedavi aşaması ama zaten bende ara ara bakınıyorum, bir yerle başlayıp ora ile devam etmek çok daha iti tabiki, rabbim bu süreçte yardımcınız olsun ve hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun, göbişin kısa sürede sağlıcakla dolsun inşallah :)
Iyi canım ne güzel günü bende severim burda gurbette çok arkadaşım yok öyle gün falan yapacağım bende dikiş kursuna gideceğim vakit geçirmek için
Benimde burda gidip gelebilecegim arkadasim yok esimin akrabalari var ama onlarada pek gidesim gelmiyor yasca buyukler benden bende calismak istiyorm esim istemiyorIyi canım ne güzel günü bende severim burda gurbette çok arkadaşım yok öyle gün falan yapacağım bende dikiş kursuna gideceğim vakit geçirmek için
Bi tup aliyolar hormon testo cnm ama devlet hastanesinde saglik.ocagini bilemedim ve adetin 3.gunuGünaydın kızlarbu hormon testleri adetin 2.günümü yoksa . günümü yapılıyor en iyi sonuç hangi günde çıkar?
Sağlık ocağında yapılıyor mu bu test birde tek tüp mü kan alıyolar daha fazlamı iğne korkum var aslında görünce tırsıyorum
KIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM AZ ÖNCE LAVABOYA GİTTİ BASBAYA GEMİŞ KIRMIZILAR O KADARDA UMUTLANDIM ÇOK KÖTÜYÜM YA
bi test yapsanacnm :)günaydın kızlardün eve gittim yemekten kalktık 8 di bir uyumuşum sabah alarm sesine uyandım halen kırmızılar gelmedi hayırdır inşallah onbucuk servisiyle bi sağlık ocağına gitsemmi ki ?
Geçmiş olsunBiraz korktum esim gelmeden 5 dk once elektrik kesildi esimi aradim hemen kostur kostur geldi cok yagmur yagdi icmeleri sel goturmus sabah telefon trafigi yasadim biseyin var mi diye ariyorlar 5 kisi kaybolmus
Bende çocuk gibi gözlerimin içi gülüyormuş ondan çakıyormuş aşkımAl benden de o kadar.. ki ben bişey oldumu eşimden hiç saklayamam..sanki alnımda yazıyormuş gibi:"Nooldu bakiiim" der bana
Günaydın canımGunaydin fistiklar nasilsiniz
Canım hepimizin hormonlar dengesiz ondan olabilir.bende dün içimden istiyorum istiyorum işte bebek istiyorum diye çığlık attım resmen, böyle dellendiğim çok oluyor fakat Rabbimin planından öteyede geçemeyeceğimi ve isyana gerek olmadığını biliyorum, bu sadece bana zarar veriyor, eşim hiç takmıyor bu konyu, yani olsa benden çok sevinecek ama işte, herkesin aynı burda diğer kızlarda olduğu mutlu haber beklentisi içindeki eş-dost, anne-baba, içimdeki anaçlığı bir türlü bastıramam, türlü türlü saçma sapan düşünceler bazen beynimi kemiriyor, kısmetimizde varsa er-geç olacak, Reglim yakın ya duygusala bağladım kusura bakma
Benim de eşim istemiyor calismami canim kpss ye dahi giremedim o yüzden. Bizim hickimse yok burda bi iki tane arkadaş var sadece eşim de çalışma hayatında hep kotuleri görüyor kimseye guvenmiyor ki çevre yapalım kendimizeBenimde burda gidip gelebilecegim arkadasim yok esimin akrabalari var ama onlarada pek gidesim gelmiyor yasca buyukler benden bende calismak istiyorm esim istemiyor
GünaydınnnnGünaydın canlar
Allah yardımcın olsun canımBenimde burda gidip gelebilecegim arkadasim yok esimin akrabalari var ama onlarada pek gidesim gelmiyor yasca buyukler benden bende calismak istiyorm esim istemiyor
Kızlar peçeteye sildim akıntıyla birlikte hafif bir pembelik geldi.
Sizce bu nedir? Arkadaşım adet olamaz diyor çünkü ben yumu 17 ve 18.günümde aşağıda paylaştığım gibi gördüm benim yum 19.günde çatladı. Kafam çok karıştı şuan ağrım sızım da yok ara sıra midem kalkıyor sadece.
Evet canım benimde ilk bebegim olacak inşallahHepimizin ilk bebisleri dimi kizlar
aaaaaa geçmiş olsn canım benim neyse iyi olmaan sevindim :) durum vahimmiş orda .. neresiydi kuzum senin yerinBiraz korktum esim gelmeden 5 dk once elektrik kesildi esimi aradim hemen kostur kostur geldi cok yagmur yagdi icmeleri sel goturmus sabah telefon trafigi yasadim biseyin var mi diye ariyorlar 5 kisi kaybolmus
Insallah canim sende 2 ekim bekleyenlerdensin dimi :)Evet canım benimde ilk bebegim olacak inşallah
Yarenimin bi yazisina denk geldim ama tamda okuyamadim hamileligi sagliklimi kizlar ??
Ay bende gecirmistim ilk beta 7 di sonraki 14 sonrada kanama hayirlisi boylemis demekkten baska care yok..değil malesef kimyasal geçiriyor sanıyoruz
nenu burada cook deneyen bir sen varsin birde bennEvet canım benimde ilk bebegim olacak inşallah
Evet en gencimiz sen mişsin. Senden sonra benim galiba 24 üm bendevallah ida ediyorum en genç benimdir 21 yaşındayım 2 senedir bebek istiyoruz 1 bucuk sene önce mol gebelik geçirdim hazirandan beri tam gaz çalışıyoruz ama yok daha orta bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?