2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Biraz korktum esim gelmeden 5 dk once elektrik kesildi esimi aradim hemen kostur kostur geldi cok yagmur yagdi icmeleri sel goturmus sabah telefon trafigi yasadim biseyin var mi diye ariyorlar 5 kisi kaybolmus
çok geçmiş olsun vuslatım sanırım 1 de vefat varmış, sel çok fenaymış korktuğun kadar var yani,basit bir yağmur ve şimşek olayı değil ...

hayırlısı tabii tatlım bende neredeyse o yola girdim bakalım tedavi aşaması ama zaten bende ara ara bakınıyorum, bir yerle başlayıp ora ile devam etmek çok daha iti tabiki, rabbim bu süreçte yardımcınız olsun ve hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun, göbişin kısa sürede sağlıcakla dolsun inşallah :)

çok geçmiş olsun vuslatım sanırım 1 de vefat varmış, sel çok fenaymış korktuğun kadar var yani,basit bir yağmur ve şimşek olayı değil ...
Oyleymis canim annem akrabalarim ariyorlar biseyin varmi diye bende onlardan duydum sagol canim

Inşallah canım çok sağol rabbim hepimize kısmet etsin

Iyi canım ne güzel günü bende severim burda gurbette çok arkadaşım yok öyle gün falan yapacağım bende dikiş kursuna gideceğim vakit geçirmek için
Iyi canım ne güzel günü bende severim burda gurbette çok arkadaşım yok öyle gün falan yapacağım bende dikiş kursuna gideceğim vakit geçirmek için
Benimde burda gidip gelebilecegim arkadasim yok esimin akrabalari var ama onlarada pek gidesim gelmiyor yasca buyukler benden bende calismak istiyorm esim istemiyor

Kizlar gunaydin :)
hanfendi25 canim okudum yazdigini hic uzulme sogan kuruyle rahmin temizlenmstr obur ay saglikla hamile kalirsin insallah benimde bu ay olmadiysa sogan kurune basliycam 2 ekimden sonra iste hem esim yanismda olmiycak ahat olur bnm icin diye dusunuyorum
Bi tup aliyolar hormon testo cnm ama devlet hastanesinde saglik.ocagini bilemedim ve adetin 3.gunu

KIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM AZ ÖNCE LAVABOYA GİTTİ BASBAYA GEMİŞ KIRMIZILAR O KADARDA UMUTLANDIM ÇOK KÖTÜYÜM YA

günaydın kızlar dün eve gittim yemekten kalktık 8 di bir uyumuşum sabah alarm sesine uyandım halen kırmızılar gelmedi hayırdır inşallah onbucuk servisiyle bi sağlık ocağına gitsemmi ki ?
bi test yapsanacnm :)

Biraz korktum esim gelmeden 5 dk once elektrik kesildi esimi aradim hemen kostur kostur geldi cok yagmur yagdi icmeleri sel goturmus sabah telefon trafigi yasadim biseyin var mi diye ariyorlar 5 kisi kaybolmus
Geçmiş olsun
Al benden de o kadar.. ki ben bişey oldumu eşimden hiç saklayamam.. sanki alnımda yazıyormuş gibi:"Nooldu bakiiim" der bana
Bende çocuk gibi gözlerimin içi gülüyormuş ondan çakıyormuş aşkım
Gunaydin fistiklar nasilsiniz
Günaydın canım
Canım hepimizin hormonlar dengesiz ondan olabilir.

Yarenimin bi yazisina denk geldim ama tamda okuyamadim hamileligi sagliklimi kizlar ??

Benimde burda gidip gelebilecegim arkadasim yok esimin akrabalari var ama onlarada pek gidesim gelmiyor yasca buyukler benden bende calismak istiyorm esim istemiyor
Benim de eşim istemiyor calismami canim kpss ye dahi giremedim o yüzden. Bizim hickimse yok burda bi iki tane arkadaş var sadece eşim de çalışma hayatında hep kotuleri görüyor kimseye guvenmiyor ki çevre yapalım kendimize

Günaydın canlar
Günaydınnnn
Allah yardımcın olsun canım
Eşini bir şekilde ikna et yoksa zaman geçtikçe yuvanızda huzursuzluk çıkar

bunlar ov testi mi dün mü yaptın ama niye böyle koyu ??? ya A Afrodit gördü mü bunları

aaaaaa geçmiş olsn canım benim neyse iyi olmaan sevindim :) durum vahimmiş orda .. neresiydi kuzum senin yerin

değil malesef kimyasal geçiriyor sanıyoruz
Ay bende gecirmistim ilk beta 7 di sonraki 14 sonrada kanama hayirlisi boylemis demekkten baska care yok.. doktorum en azindan hamile kalabiliosun ve kurtaj olmiycaksin sevin demisti

vallah ida ediyorum en genç benimdir 21 yaşındayım 2 senedir bebek istiyoruz 1 bucuk sene önce mol gebelik geçirdim hazirandan beri tam gaz çalışıyoruz ama yok daha orta bebiş
Evet en gencimiz sen mişsin. Senden sonra benim galiba 24 üm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…